Kladdkaka

Ingredienser:
1 1/2 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 1/2 dl socker
4 msk kakao
2 ägg
100g smör
Valfritt:
Ljus sirap eller kaffe
 
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda sedan mjöl, vaniljsocker, salt, socker och kakao i en bunke. 
2. Rör sedan ner ägg och smör och rör tills det blir en jämn smet.
3. Efter det smörj en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll sedan smeten i formen och låt den grädda i mitten av ugnen ca 15-20 minuter. 
4. Låt den svalna. Sikta över florsocker och servera den med vispad grädde.
 LYCKA TILL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0