Adele - Rolling In The Deep

En mycket bra låt, jag tycker ni ska tar er tid till att lyssna på med Adele.





/Kram Ebba <3

Tight schema igår

Hade väldigt tight schema igår, så jag hann inte blogga. När jag kom hem från skolan så hann jag bara byta om och förbättra på sminket. Sen bar det av till Salem (förort till Stockholm) för att fira mammas barndomskompis dotters student. När vi kom hem så behövde jag plugga och sen så gick jag och la mig. Kanske lägger upp lite bilder från studentfirandet.


/Kram Ebba <3


Städat

Har städat mitt rum och det behövdes verkligen.

Före:
Efter:
Vad tycks?



/Kram Ebba <3

converse

/Kram Ebba <3

NEEEEEJ!!!

NEEEEj!!! Mitt liv är förstört, för all framtid. Min två år yngre lillebror har växt om mig, så nu är jag kortast i familjen.


/Kram Ebba <3


Bilder Från Kreativa Marknaden

Lite bilder från Kreaktiva Marknaden, som jag har tagit:
Gurre snurre
Vallens Salonger
Några Stånd
Välkommen till vår trädgård & Trädgårdsdrömmar
Klocka
Lycka & Kärlek
Chokladbollar & Rabarberbullar

Kreativa Marknaden

Idag så var jag på Kreativa Marknaden i Stallarholmen och kollade på när kören mamma är med i uppträdde. Sedan så fikade vi lite. Här får ni ett klipp från deras uppträdande:
/Kram Ebba <3

"Flickan Från Ovan"

Såg på "Flickan Från Ovan" igår. Den var jätte bra, fast sorglig. Filmen handlar om en 14 årig tjej som blir mördad på 70-talet och hur hon hamnar mellan verkligheten och himmelen. Jag rekomenderar den verkligen!




/Kram Ebba <3

Försenad Bildläxa :O

Har precis gjort klart bildläxan, som skulle vara inlämnad idag :O
Så här blev den:



/Kram Ebba <3

Skit seriös bild på Viktoria och mig!

dsc01409 (MMS)

Skit seriös bild på Viktoria och mig!


Idrottsdag idag

Idag så var det idrottsdag. Var inte alls taggad för det, men det gick väl bra. Jag var väl inte bättre eller sämre en någon annan.
Har prov i franska revolutionen på freadag. Så jag behöver egentligen plugga nu, men jag tog en liten paus XD


/Kram Ebba <3 

Ny Header

Har skaffat ny header. Vad tycker ni?
 
Gammla:


Nya:



/Kram Ebba <3

Ellie Goulding - Your Song

Jag och Stella drogar denna låt. Den är så himla fin, älskar texten!!!





/Kram Ebba <3

Var På Stan Med Antonia och Julia :)

Var på stan efter skolan med Antonia och Julia på jakt efter skolavslutnings kläder. Antonia har redan köp en klänning, så hon följde bara med som smakråd. Jag hittade en jätte söt klänning på Numer 18, men den var alldeles för tihgt över brösten. Sedan åt vi på Café George.
Ska träna NIA vid sextiden :)



/Kram Ebba


Pluggat

Har två prov på fredag, kemi och historia. Så jag har ägnat dagen åt att plugga.
Min anteckningsbok i kemi
Sällskapssjuka Caspian
/Kram Ebba <3

Värden har inte gått under!

Jaaaa, värden har inte gått under, jag är inte död!!! Om ni undrar vad jag svamlar om, så var det någon man i USA som sa att värden skulle gå under igår. Men det har den inte. Undrar om han är glad över att han lever eller ledsen över att han hade fel?



/Många Kramar Från Ebba <3

Har sett "Pirates Of Caribbean - I Främande Farvatten"

Igår så såg ju jag "Pirates Of Caribbean - I Främande Farvatten" med Antonia och Line. Jag tycker den var mycket bra fast inte Orlando Bloom och Keira Knightley var med. Filmen får en fyra av mig av fem möliga ;)





/Kram Ebba <3

Wordprogram

Hejhej, Antonia är så jävla irriterande!!! Hon är som ett wordprogram, rättar allt man skriver fel. Men annars är allt bra ;)


/Kram Ebba <3

Sitter och äter pizza med Antonia och prat...

dsc01392 (MMS)

Sitter och äter pizza med Antonia och pratar massa skit ;)


Citat från "Pretty Little Liars"

LITA ALDRIG PÅ EN VACKER FLICKA
MED EN MÖRK HEMLIGHET


Pirates Of The Caribbean - I Främmande Farvatten

HEEEEEEEEJ!!!
Längtar tills imorgon. Ska se på  "Pirates Of The Caribbean - I Främmande Farvatten" med Antonia och Line. Sen så ska jag och Antonia fortsätta filmkvällen hemma hos henne med skräckisar.





/Kram Ebba <3


Hjälper pappa att steka ägg XD

dsc01386 (MMS)

Hjälper pappa att steka ägg XD


Förkyld

Bild lektionen var inställd, svenska lektionen skulle man gå och låna en bok, men jag har redan en och engelska lektionen är flyttad till en annan dag. Så jag tog 12.25 bussen hem. Så jäkla skönt, för annars brukar jag sluta 15.20 på onsdagar.
En mindre skön sak är att jag har blivit as förkyld, sen jag gick hem från bussen i regnet i måndags :(

/Kram Ebba <3

Hatar Regn!!!

Idag så var det lite mulet på morgonen, men det såg ut som att det skulle bli finare väder senare. Så jag tog min vårjacka och mina vita converse. Men sen så när jag gick av bussen på väg hem spöregnade det, så min jacka är dyngsur och conversen leriga. Kul. Men det roligaste av allt är att det är solsken och fint väder nu.



/Kram Ebba <3

Eurovision Song Contest 2011

Igår så var det ju Eurovision Song Contest 2011. För er som inte kollade vill jag meddela att landet Azerbaijan som ligger i Asien och inte i Europa vann. Låten Running Scared som de framförde är faktiskt skriven av två svenskar, koegrafin till låten har en svensk gjort, kören till låten är svenskar och stylisterna är svenskar. Det enda med bidraget som inte är svenskt är artisterna Eldar och Nigar. Men även fast vi bara kom trea är jag mycket glad eftersom Eric Saades bidrag inte var så värst bra. Här får ni Azerbaijans vinnade bidrag fast i musikvideo format:

/Kram Ebba <3

Fronda - Underbar

Är inte så jätteförtjust i Fronda, men jag har verkligen fastnat för hans nya låt "Underbar", kan inte sluta lyssna. Texten är så fin och så hemsk på en och samma gång. Jag lyssnar faktisk på den nu.


/Kram Ebba <3

Besök av Tigern

Idag så kom en tiger till min skola!
Amina och Celine med Tigern



/Kram Ebba <3

Resursdag

Idag har jag resursdag. Fick i uppgift att svara på några frågor om Franska Revolutionen och sen så skulle man fördjupa sig i en sak eller en person som hade med Franska Revolutionen. Jag valde Bastiljen, som var ett fängelse under Franska Revolutionen, men som är rivet idag.
Sen så måste jag plugga spanska :(
Hoppas ni har iallafall en bra dag.



/Kram Ebba <3

The Naked And Famous

Har fastnat för en band som heter The Naked And Famous. Deras bästa låt enligt mig är nog Young Blood. Deras musikstil passar nog inte riktigt för alla, men jag älskar dem.


/Kram Ebba <3

lite bilder ;)

Hej, hej! Har jag gått i skolan idag, som man brukar göra på onsdagar. Här kommer några bilder jag tog i helgen med min systemkamera:
Min älskade Caspian

Hav med vitsippor

Lukas och Ledi

Finaste Mamma



/Kram Ebba <3

Har precis delat på en pizza med Antonia o...

dsc01381 (MMS)

Har precis delat på en pizza med Antonia och nu sitter vi och pratar massa strunt :-)


Shoppade igår

Igår var jag och shoppade med mamma. Kom till Eskilstuna vid elva och insåg att varuhusen inte öppnar förrän klockan tolv, så vi fikade lite och tog det lungt i solen. Detta köpte jag:


Hatt från Monki



Jacka från Monki



Jeansskjorta från Monki



Klänning från Monki



Klänning från Indiska

Som ni ser så är jag tokig i Monkis kläder XD



/Kram Ebba <3

Sitter i Eskilstuna med mamma och fikar på...

dsc01377 (MMS)

Sitter i Eskilstuna med mamma och fikar på cupcake, vanilli latte. Medans mamma äter nötbar och vanlig latte och försöker vara nyttig.


Kultur 11

Idag var/är det Kultur 11 i Strängnäs. Så jag och mammsen cycklade in till Stränkan och kollade på en tjej som heter Ellinore Eriksson, som sjöng i Ugglans Park, sedan cyklade vi till Multeum och kollade på utställningen min skola hade/har där.
Dena teckning har jag gjort ;)



/Kram Ebba

Fredagkväll :D

Äntligen, äntligen och åter igen äntligen fredagkväll. 
Har engnat kvällen åt att kolla på Wallander "Skytten" med min storasyster Olivia. Vi satte oss bekvämt i var sin soffa och med var sin glassskål. Riktigt myssigt!

Igår så såg jag på Cirkus Maximum med min mamma och lillebror Gustav. Det enda jag kan säga om det, är att man aldrig kan blir för stor för cirkus!





/Kram Ebba <3




 

Ishokey Vm

Hej alla glada! Vill informera er om en mycket viktigt ishockey match på kanal tre just nu. Det är Sverige mot USA. Mycket glad eftersom Sverige leder med 4-1 i andra period.





/Kram Ebba <3

Högstadieplasket

Hej, hej! Idag så var det simtävling för högstadium i Strängnäs (Högstadieplasket). Min årkurs på min skola, som jag var med och tävlde i kom tvåa. Faktiskt riktigt nöjd eftersom de laget som vann var typ bara massor av simmare.
Fick de två sista böckerna i bokserien " Pretty Little Liars" idag på posten, "Skandaler" och "Intriger". Slet upp paketet nästan. Nu måste jag fort som fanken läsa ut "Anne Fransk Dagbok", är bara på sidan femtiåtta.

    




/Kram Ebba <3   


Stanna hemma idag

Fick typ kramp ont i magen i morse, så jag stannade hemma från skolan. Men jag måste gå till skolan imorgon även om jag kommer att ha dubbelt så ont mot idag. Jag får typ ångest när jag är borta från skolan, inte för att jag gillar att gå i skolan utan för att jag missar massor av saker. Nu kanske det inte skadar att va borta en dag, men ändå. 



/Kram Ebba <3


RSS 2.0