Vampire Academy blir till film!

Ni vet inte hur glad jag blev när jag såg att det kommit ut en trailer till Vampire Academy! Jag har läst alla böckerna i bokserien och jag föll verkligen pladask för dem, så när jag hörde talas om att böckerna kanske skulle göras till film blev jag jätteglad. Nu är jag inte lika glad efter att ha sett trailern... Filmen verkar väldigt olik första boken och karaktärerna är inte alls som jag föreställde mig dem. Det känns ju inte sådär jättekul, men jag får väl hoppas på att det bara är trailern som är väldigt dålig och inte självaste filmen!    

Bananpannkaka

Ingredienser:
1 banan
2 ägg
Smör at steka i
 
1. Mosa bananen i en bunke.
2.Knäck sedan äggen.
3.Rör sedan ihop den mosade bananen och äggen till en smet.
4.Grädda sedan pannkakorna i lite smör tills de får en gyllenbrun färg.
5.Servera sedan pannkakorna med bär (jag hade tyvärr inte bär hemma, så jag åt dem bara som de var).

LYCKA TILL!

Kall dag

Idag var det riktigt kallt, så det fick bli tjocktröja och mössa hela dagen.
 
En så länge så har det varit en bra dag. Mina två sista lektioner blev inställda, så jag slutade klockan tolv. Jippi!! Jag och några tjejer från min klass åkte in till centrum och fikade lite. Det var riktigt trevligt!! Sedan tog jag bussen hem. Väl hemma har jag bara suttit framför datorn, men klockan sju så ska jag gå på spinning. 

Kepsen har äntligen kommit!

 

Inför hösten

Kappa från Weekday, 1500kr.
 
Halsduk från Weekday, 200kr.
 
Mössa från Weekday.
 
Två par jeans från JC, 499kr och 899kr
 
 

Beställt skolfoto

Så här blev jag!
 
Idag så beställde jag mitt skolfoto, så det lär ju komma på posten om några dagar. Blev faktiskt ganska nöjd jämförelsevis med andra år. En annan bra sak är att min keps jag beställde för en vecka sedan kom idag! Jippi! Den är lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig, men jag är supernöjd i alla fall. Ska lägga upp bilder på den i morgon. Kommer även lägga upp bilder på det jag köpte i Stockholm i helgen, så håll er uppdaterade. 
 

Strul med tåg

Min lunch i lördags
 

Heej! Var i Stockholm med mamma igår. Eftersom att hon redan var i Stockholm, så skulle jag ta tåget upp själv och sedan möta henne på T-centralen. Inga konstigheter med det, bara det att tåget inte åkte ända fram till Stockholm utan slutstationen var Flemingsberg. Detta berodde på banarbete. Så för att komma till Stockholm på ett enkelt sätt skulle man gå av i Södertälje och sedan ta en ersättningsbuss sista biten, men eftersom att jag satt och lyssnade på musik missade jag hela den biten, så jag hamnade i Flemingsberg. Först fick jag panik och sedan tog jag reda på att jag skulle ta pendeln till Älvsjö. Väl i Älvsjö tog jag en ersättningsbuss till Telefonplan och sedan därifrån tunnelbanan till T-centralen, så allt gick ju bra till slut trots allt. När jag väl kom fram till Stockholm var allt frid och fröjd. Köpte en kappa, två par jeans, en halsduk och en mössa, så nu är jag redo för hösten och vintern.

 

Klockan sju var det dags för tjejmys hemma hos Frida med Valentina, Antonia och såklart Frida. Vi satt vid vattnet med filtar och musik och hade det supermysigt! Sedan senare kollade vi på Hostel (usch) och efter det somnade vi. Vaknade strax efter sju idag och kunde inte somna om. Men vi gick upp ganska tidigit, så det var ingen katastrof. Sedan efter att vi hade ätit frukost åkte jag på musikalrep och när det var slut åkte jag hem. 

 

Ps. Fick hem papperna om ansökning av värdfamilj idag! 


Hösten är här

Detta hade jag på mig i onsdags! Stickad tröja från Weekday, jeans från JC & låga Dr. Martens. 

Kvalitets Tid

Kvällens middag

Idag är det bara jag, Olivia och Gustav hemma. Mamma och pappa sover på hotell i Stockhom och Douglas är iväg på annat håll. Vi tog tillfället i akt och hade lite kvalitets tid bara vi tre. Jag och Olivia handlade mat efter skolan. Sedan så lagade vi alla tre tacos på kvällen och mumsade Ben & Jerry's framför En Dag. Mycket mysigt var det i alla fall! 

Sushi

Frida & Antonia
 
Var och åt sushi med Frida och Antonia igår efter skolan. Det var trevligt och mycket gott! Det blev ganska sent och när jag väl kom hem var jag tvungen att plugga, så jag hann inte lägga upp outfits bilderna. Men jag lovar att de kommer upp idag på bloggen. Jag hoppas ni får en fin, fin dag!! 

Musik som gör mig glad!


Skolfotografering avklarad

Förlåt, för dålig bildkvalité 
 

Idag hade jag skolfotografering och jag tror faktiskt jag blev ganska bra på både klassbilden och självporträttet (YES) till ovanlighetens skull. Sedan klockan sju var jag på Body Pump med Olivia och sedan har jag pluggat lite. Tog även lite outfits bilder, men jag har inte hunnit redigera dem än. Jag kommer troligtvis lägga upp dem i morgon på bloggen. Puss och godnatt!!


Lite förändring

Från träfärgade till vita

 

Har haft träfärgade garderobsdörrar i cirka tio år och nu var det dags för en förändring. Nu ska de bli vita! Har egentligen alltid velat haft vita garderobsdörrar, men det har aldrig blivit av att jag har målat dem. Men i och med att jag och mamma renoverar min familjs gästhus, så passade jag på. En så länge har jag hunnit måla ett lager, bara två kvar tills de är klara!


Floral hat

Har beställt denna skönhet till keps från Urban Outfitters. Den kostade €28, alltså ungefär 280kr. Dock så var frakten ganska dyr även fast jag beställde ifrån Europa, men det var det värt!


Lite morgonmusik!


Söndagskväll

Notera BH:n i bakgrunden... Såg inte den för ens efter jag redigerat dessa två bilderna och då orkade jag inte att ta nya bilder, haha.
 
Heej! Allt bra med er? Det är bara bra med mig! Har suttit och skrivit labbrationsrapport nästan hela kvällen och nu är den äntligen klar och inskickad. Tidigare idag vra jag på musikalrep och sedan körrep, så jag har haft fullt upp idag. I morgon har jag studiedag och det ska bli så skönt! Dock måste jag plugga massor av matteoch sedan ska jag till tandläkaren, för jag har haft problem med min ena visdomstand. Men borsett från det ska jag njuta av min studiedag så mycket det bara går! 

 

 

 

 

Babushka

När jag var i St: Petersburg kunde jag verkligen inte stå emot att köpa en Barbushka. De fanns överallt! Vi var t.ex. inne i en butik med ett helt rum fullt av Babushkas, som var handmålade av konstnärsstudenter. Det fanns de som hade kände personer som motiv, som t.ex. Barack Obama och Steve Jobs, fotbollsspelare, Disneyfigurer och såklart så fanns det de klassiska.

Fyndat lite

Igår när jag var med tjejerna fyndade jag en BH från Lindex, för 40kr.
Idag köpte jag torrschampo från Lindex, för 49,50kr.
Tröja från Nummer 18, för 39kr (sorry för oskarp bild)
 

Färg & fika

Hej, hej! Idag så åkte jag, mamma och Douglas in till Strängnäs, för att köpa färg och sedan ta en fika. Jag köpte även lite andra saker, som jag kommer lägga upp lite senare. 

En bra fredag!

Mysigt!
 
Denna fredag har varit bra! Hade fyra lektioner var av två utav dem hade vi redovisningar på. Sedan efter skolan så gick jag, Valentina, Frida och Antonia och spontan åt på stan. Vi åt gott och hade det bra! Nu ska jag kolla på The Vampire Diaries.

Victoria's Secret

Detta blev köpt i taxfreen på Arlanda. Jag kunde helt enkelt inte motstå lite Victoria's Secret!

St: Petersburg

St: Petersburg har så mycket vackra byggnader och det var omöjligt att fånga allt på kort, men jag lyckades ändå att ta nästan 1000 stycken. Dessa bilder är bara ett få tal utav alla jag tog, men ni får nöja er med det. Jag kanske lägger upp fler någon annan gång.
 

Nya i garderoben

När jag var i Stockholm för några veckor sedan, så köpte dessa två t-shirts på Americana, för 90kr styck och även ett par låg Dr. Martens från Sko Uno, för 1079kr. Båda affärerna ligger på Gamla Brogatan.

Snabb uppdatering från skolan

Jag och några klasskompisar
 
Nu har det nästan gått en veckan sedan jag skrev att jag skulle börja blogga, men som ni antagligen har märk så har jag inte gjort det... Men jag ska verkligen försöka ta mig själv i kragen och göra det. Just nu har jag i alla fall världens längsta hålltimme på grund av insällda lektioner. Ska försöka att plugga lite, men om ni känner mig rätt så kommer jag antagligen inte göra det...
 
Hej då! 
 

Hej igen efter en evighet

 
Hej, alla glada och fina! Ja, som ni har kanske märkt har jag inte bloggat på över en månad. Det beror på att jag verkligen inte har orkat att ta fram min dator och redigera alla bilder, som måste redigeras och så vidare... Men jag ska ta ett ryck och försöka göra det, så förvänta er massor av inlägg (förhoppningsvis) nu framöver om vad som har hänt i månad agusti :)
 
Ps. Detta linägg är skrivet från min sprillans nya MacBook Air, som jag fick (låna) av min skola!!

RSS 2.0