Dog Is Dead - Teenage Daughter

Denna låt har jag på repeat på min spoify dagarna i ända. Den är grymt bra! Det går helt enkelt inte att inte tycka den är bra!


Julklappar

För er som är lite nyfikna på vad jag fick i julklapp i år, så varsågoda!
 
Från mamma och pappa fick jag socker, böcker, digital fotoram, skitsnygg skjorta, rött läppstift och pengar till at handla på Topshop.
 
Av brorsorna fick jag en fin stickad tröja.
 
Av min syster fick jag en ur läcker läderryggsäck.
 
Min brors flickvän gav mig olivtvål och handkräm.
 
Och av Stella fick jag ett snyggt halsband.
 
Är jätte, jättenöjd med mina julklappar i år igen! Tack så mycket :)

Pepparkakor

Här om dagen bakade jag och min brors flickvän pepparkakor med min mammas hemmagjorda peppakaksdeg och sedan så spritsade vi kristyr på dem. Utsökta blev de, plus att de blev faktisk ganska fina också. 


Inköpt på mellandagsrean

Detta köpte jag igår på mellandagsrean, som sagt fyndade inte så mycket på rean.
Ring från Monki, 80kr.
Stickad tröja från Weekday, 600kr.
T-shirt från Topman, 225kr (ordinarie pris: 449kr).
 

Mellandagsrean

Idag har jag gått runt i massor av olika affärer uppe i Stockholm på jakt efter ett riktigt bra rea fynd med Alva och Stella. Kan inte skriva att jag lyckades något vidare, för då skulle jag ljuga, men jag hade trevligt ändå. Vi pratade och hade det roligt. Jag köpte en ball t-shirt, som var på Topman en ring på Monki och en vit stickad tröja på Weekday. Även fast jag inte hittade så mycket, så är jag ändå nöjd med dagen.


Mitt vinterland


God jul i efterskott

Igår var det julafton, så god jul till er alla i efterskott! Firade med min familj plus min brors flickvän, som har kommit upp från Skåne. Det var en lyckad och trevlig jul. Blev proppmätt och fick massor av fina julklappar, precis som en riktig jul ska vara.  


Dan före dopparedan

December har gått så jädrans fort! Det känns nästan som att det var första december igår. Kan fortfarande inte riktigt fatta att det är julafton imorgon. Jag kommer ihåg när jag var liten och december kändes som den längsta månaden på året och jag gick och vänta och vänta. Tillslut så blev det julafton och då var man väl förbered, men nu har jag inte alls kommit in i den rätta julkänslan. Får se hur det blir imorgon. 

Min familj har som tradition att klä grannen dagen före julafton, så här är några bilder på vår fina gran. Den är lite gles, men det gör den bara desto charmigare.   


Julbak

Idag så har jag haft julbak med ett par härliga tjejer, Stella, Alva och Elin. Vi har även lyssnat på julmusik, stojat och haft oss. 

Jullov

Det är så skönt att veta att jag har jullov nu och att julafton är om några ynka dagar!! Ska bara ta det lugnt och umgås med mina nära och kära. Måste dock plugga lite, men annars ska jag bara ta det lugnt och ha det bra som jag skrev.

Bilderna är från julavslutningen och de är tagna med min vän Celines kamera. 


Min vecka

Denna vecka har varit en väldigt lugn vecka. Jag inte haft några vanliga lektioner, utan i måndags och tisdags hade min skola pysseldagar, i onsdags var det idrottsdag, i torsdags julmarknad och idag så var det skolavslutning.  Om jag fick bestämma själv, så skulle jag hellre haft jullov. Men man kan inte alltid få som man vill. Bjuder på lite bilder från veckan. 


Heading to the gym


Lucia

Då var luciafirandet åter igen avklarat. Detta år så var det min fina barndomsvän Alva som blev Stallarholmens lucia. Personligen tycker jag att hon var utmärkt!! Allt gick bra även fast jag inte kunde alla låtar utan och innan, hehe.  


Dags att lussa lite

 
 
 

Igår kväll

Hade jättekul och trevligt igår. Vi dansade och hade oss. Det kom även ett par stycken jag inte kände, men det var bara trevligt. Just nu sitter jag på bussen hem och är hungrig, så det blir till att äta när jag kommer hem. Ha det så bra!!


Dagen

Tidigare idag så var jag på luciaträning inför i morgon då det är dags att lussa lite. Upptäckte dessvärre att jag inte kan alla låtar utan och innan, men, men. Det får lösa sig på något mysteriet sätt. Nu är jag iallafall på väg till ett par kompisar och vi ska umgås och ha det trevligt.
Bild från luciaträningen idag på mina underbara vänner.


Niornas dans outfit

Så här såg jag ut på niornas dans. Bilderna togs efter att jag kom hem, så mina lockar har gått ut och mitt smink ser inte lika bra ut. 
Klänning från Monki och skor från dinsko.

Niornas dans

Igår så var det niornas dans! Det var faktiskt ganska kul minus att mina klackskor var rena rama tortyrredskapen mot slutet av kvällen efter att jag dansat i dem i tre timmar. Men som skrivet så var det annars kul. Hade också jättetrevligt hemma hos Amina innan, där jag, Celine, Line och självklart Amina gjorde oss i ordning för dansen. Vi pratade om massor av olika saker, vi dansade och gjorde oss riktigt snygga. Lyckad kväll helt enkelt!


Gäst bloggaren!

Hej hej alla ebbas miljontals läsare! Stella här, min kära vän Ebba är himlans go och mysig! Just nu sitter vi i mitt kök och pluggar... *host* pratar *host* vi ska på lucia rep snart (skoj skoj) och innan det blir det saftiga fiskbullar... Mummmmms...
Checka in min blogg också btw!
Www.stellabellajobiin.blogg.se.
Hejdå!


Julhandlat lite

Igår så åkte jag och mammsen till Eskilstuna, för att julhandla lite. Vi hade verkligen flyt och hittade flera julklappar. Sedan tog vi det lugnt och gick och fikade. När vi kände oss klara med det gick vi in på en skobutik bara på skoj och så hittade jag ett par as snygga klackskor på rea, så jag köpte dem. Måste dock lära mig att gå lite bättre i dem, för jag är inre super van att gå i klackar.


Te och pepparkakor med Alva

Idag så drog kören ut lite på tiden, så jag missade min bussen med fem minuter. I efterhand så tycker jag det bara var bra, för jag följde med Alva hem och där drack vi te och åt pepparkakor. Supermysigt!!


2 låtar jag lyssnar väldigt mycket på just nu

Munford & Sons - Little Lion Man
Zee Avi - Concrete Wall
 

Klänningarna på

Här är lite bilder på mig med klänningarna på. Sorry för att bilderna är så små, men det är jättedålig kvalité på dem, så jag valde göra dem mindre. Tycker dessutom att jag ser helt för jäklig ut, men jag orkar inte fixa mig igen och ta nya foton. Men ni får iallafall en någorlunda bild på hur jag ser ut i dem. 

1.

2.

Julmarknad

Idag så har jag och mamma varit på julmarknad i lilla Stallarholmen. Vi gick mest runt och kollade och så fikade vi lite. Jättemysigt var det!! 


Tjejmys

Hej, hej! Ikväll eller igår kväll blir det, för klockan har ju hunnit bli 00.45. Men i alla fall Line och Amina var över hos mig för lite tjejmys. Kvällen började med att jag hittade två vettskrämda tjejer upp vid landsvägen när jag skulle möta dem när de hade klivit av bussen. Sedan 600 meter senare när vi var hemma hos mig så kollade vi på film och möss samt åt massor av gott, gott. Efter det spexade vi lite framför min kamera. Hade en grymt trevlig kväll!!    


RSS 2.0