plånbok & halsband

Här är plånboken och halsbandet jag köpte när jag var i Stockholm hos Ulrica för en vecka sedan. Hade tänkt lägga upp det mycket tidigare i vecka, men jag har verkligen haft så mycket att göra. Bättre sent än aldrig ;)
 
Plånbok från Monki, 80kr
Halsband från Topshop, 149kr
 
 
/Kram Ebba <3

vofflor

Tog några snabba bilder på vofflorna jag åt till middag. De blev inte så jättebra, men jag lägger upp dem i alla fall.
 
 
/Kram Ebba 
 

börjat gymma

Hej, hej!! I lördags innan jag åkte till Ulrica så införskaffade jag mig ett gymkort. De hade ett erbjudande att om man skaffade gymkortet i lördags så skulle kostnaden vara gratis ända fram till nyår. Så från nu och framåt ska jag vara en riktig hurtig person!! Ska försöka träna två till tre gånger i veckan. Ja, sen får vi väl se hur det blir med den saken, hehe... Men i alla fall för att komma till saken, så var jag på mitt första gympass igår med min syster. Vi gick på step up och herre jävlar vad det är jobbigt, men jag måste understryka att det är riktigt roligt också. Eftersom att det var min första gång så tappade jag bort mig lite ibland, för det går ganska snabbt. Ska nog träna i helgen också, men då ska jag nog bara träna på egen hand och inte gå på ett pass. Jag vet inte riktigt än. Får se hur det blir. Sedan så har jag en hög med plugg som ska göras, så jag tror nog att ni kan föreställa er hur min helg kommer se ut, haha... Ha det bra!!


grrrr... I'm a tiger

Tröjan och skjortan är min mammas gamla, jeans Zizzi och Dr. Martens.
 
 
/Kram Ebba <3

the girl on the field (färg)

För ett tag sedan lade jag upp tre bilder, som min syster hade tagit på mig. Jag skrev att jag funderade på att lägga upp dem i färg på bloggen också, så här är dem.
 
 
/Kram Ebba <

jag & Ulricka

Har haft en toppen helg med Ulrica (kolla gärna in hennes blogg). Vi har inte direkt gjort något speciellt utan mest myst och pratat. Längtar verkligen till nästa gång vi ses!! Btw lägger upp bilder på halsbandet och plånboken jag köpte i veckan, så håll utskilt efter det!

 
 
/Kram Ebba <3

ett härligt gäng!!

Här kommer några bilder från i fredags!! 
 
/Kram Ebba <3

begagnat är bra!!

Jeans från Zizzi, mobilfodral JC, skjorta är min mammas gamla, tröjan var min mormors och Mr. Martens.
 
 
/Kram Ebba <3

i Stockholm hos Ulrica

Hej, hej på er!! Har haft en finemang vecka. Dock har jag haft ganska mycket plugg, som alltid hehe... Men nu är det i alla fall helg (skönt!) och då kan man låtsas att man inte har så mycket att plugga fast man egentligen har det. Igår så var jag och ett gäng på ungefär 15 pers (tror jag, haha... Nollkoll) hos Hanna och hade lite myskväll. Vi kollade på en skräckfilm, som visade sig inte vara så jätte läskigt. Den heter "fingerprints". Men kvällen var ändå lyckad. Just nu sitter jag på tunnelbanan med min fina Ulrica. Känns toppen att äntligen få se henne!! Vi har varit i Gamlastan och fikat lite och sedan gick vi och kollade lite i affärer och dreglade efter saker som var alldeles för dyrt för hos, haha... Jag införskaffade mig i alla fall ett halsband på Topshop och en ny plånbok från Monki. Ha en riktigt bra lördag!!


iPhone 5

Blev lite sugen på att köpa en iPhone 5 efter att ha sett den här videon.
 
 
/Kram Ebba <3
 

the girl on the field

För några dagar sedan så ställde jag upp att stå som modell, för min systers fotouppgift. Hon skulle ta kort på ett föremål (i detta fal mig) i motljus, medljus och sidoljus. Hon knäppte lite kort och jag spexade lite framför kameran. Lite skratt här och där. 

Tänkte visa er några bilder hon tog. Det är inte exakt de bilderna hon använda till själva uppgiften och det är jag själv som har redigerat dem. Som ni ser så valde jag att inte ha bilderna i färg, men jag funderar på att lägga upp dem i färg också. Jag får se hur jag gör.

 
 
/Kram Ebba <3

 

 

stukat foten...

Hej på er allasammans!! Har jättemycket plugg och jag är en sådan person som lyckas skjuta upp allt till sista minut även fast jag tror att jag ligger bra till, haha... Ebba i ett nötskall. Ja, men som skrivet så har jag väldigt mycket plugg och jag vet inte hur jag ska hinna med allt.
En jobbig sak som hände idag på gympan när vi hade orientering var att jag lyckades ramla och stuka foten. Först gjorde det jätteont och efter att den värsta smärtan försvann så gick det att gå relativ normalt med foten utan att det gjorde ont, men nu kan jag inte ens gå normalt. Det gör verkligen jätteont. Det ända bra med att stukat foten är att jag förmodligen slipper att vara med på skoljoggen imorgon, men det är dock det ända. Nä, nu ska jag åter gå till skolarbetet!! Hej då!!
 
 
/Kram Ebba <3

jesus christ superstar på göta lejon

Hej! Igår berättade jag ju om att jag och några andra tjejer skulle åka till Stockholm för att se Jesus Christ Superstar på Göta lejon. Den var verkligen super bra!! Var helt tagen efteråt, haha… Det var även lite kul att höra alla låtar på svenska, för jag har bara hört dem på originalspråket engelska innan. Förutom Ola Salo och Morgan Alling, som var med och spelade i musikalen såg vi också Peter Jöback och Maria Lundqvist. Det tyckte jag var lite coolt, hehe… Men som skrivet var musikalen jättebra och jag rekommenderar den!!
Här är lite bilder från musikalen, som jag hittade på Google.




/Kram Ebba <3

musikal ikväll

Hej! Som ni kanske har märkt så har jag varit ganska dålig på att blogga de senaste dagarna, men jag har varit för upptagen med att leva livet, haha… Jag leva livet? Skulle inte tro det, haha… Sanningen är att jag inte haft lust, tid eller ork, för någonting. Ja, vi alla har ju sådana dagar ibland, så jag hoppas in förstår. Men nu är jag tillbaka på banan.

Har väldigt mycket plugg just nu, som jag personlig inte uppskattar. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt. En rolig sak dock är att jag och den kören jag är med i ska åka upp till Stockholm ikväll för att se på musikalen Jesus Christ Superstar, ni vet den med Ola Salo. Jag ser framemot det jättemycket!! Sedan i helgen så ska jag kanske åka upp till min kära vän Ulrica i Stockholm, som jag träffade på konfirmationslägret jag var på i sommar. Ska bli jättekul!! Hoppas verkligen att jag gör det!! Det var allt för denna gång och jag hoppas ni får en fin fin torsdags eftermiddag/kväll :)

 

 

/Kram Ebba <3


memories are forever


Stickad tröja från Monki, avklippta jeans och mobilfodral från JC, converse. 
 
 
/Kram Ebba <3

firat Julia

I onsdags skrev jag ju om att jag och några andra party glada människor skulle fira Julias 15 årsdag igår. Det gjorde vi med en utsökt tårta Julia själv hade bakat, musik, skratt, mys, presentöppning och lite kyssar här och där hehe… Ja, det var en mysig och trevlig kväll igår och här kommer lite bilder från partajet. 





/Kram Ebba <3 


life is what happens to you, while you're busy making other plans...


Kvällens outfit: Kläning från Lindex, Mr. Martens, koftan och halsbandet har jag lånat av min syster.
 
 

/Kram Ebba <3

slåss med drakar, befria prinsessor, döda varulvar, det är att leva


Dagens outfit: Linne Zara, jeans, Zizzi, converse och halsbandet har jag lånat av min syster.
 
 
/Kram Ebba <3

skolfotografering

Hej, idag hade jag skolfotografering och som alltid för mig dagen innan jag ska ha det har jag ingen aning vad jag ska ha på mig. Allt i garderoben blir helt plötsligt fult och man går och prövar olika outfits hela kvällen, men inget ser bra ut. Man vill se vardaglig ut, men ändå fin. Men som tur, har jag en hjälpsam mamma och syster som var redo att hjälpa till, så det hann aldrig bli någon kris. Sedan lyckas jag alltid misslyckas med mitt smink och hår på morgonen, men jag kan stolt skriva att allt gick prima i morse. Men så måste man ju också klara sig undan själv fotograferingen utan att göra någon ful min, le för mycket med tänderna eller göra något allmänt konstigt. Personligen så vill jag att allt ska se perfekt ut eftersom att man måste dras med skolfotot ett helt år. Men tyvärr så har jag aldrig upplevt känslan av att ha ett "perfekt" skolfotot på grund av den självkritiken jag är. Alltid är det något fel. Antingen ligger håret lite fel eller så ler jag för mycket eller så sitter kläder konstigt o.s.v. 
På min skola är det dessutom inte nog med att man få hem bilderna på posten utan klassfotot sätt även upp på skolan där alla kan se fotot och granska den bäst de vill. Men för att komma till saken så är jag ganska nöjd av det lilla jag såg av mitt skolfoto. Det här blev ett väldigt långt inlägg. Längre än vad jag hade tänkt mig, men nu vet in i alla fall lite mer om hur jag känner inför skolfotografering, haha... Jo, just det!! Höll nästan på att glömma att skriva att jag kom på den geniala idén att be fotografen att ta en bild på hela klassen med min mobilen, så nu har jag ett litet smak prov på hur klassfotot kommer att se ut, som jag självklart laddar upp här på bloggen. Ha det bra!! 




/Kram Ebba <3

 

 


fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med livet


Blus Vero Moda, spets t-shirt Monki, jeans Zizzi och converse.
 
 
/Kram Ebba <3

min eftermiddag

Hej! Idag efter skolan gick jag, Antonia, Lucas och David ner på stan, för att köpa födelsedagspresenter till våran söta lilla vän Julia som ska fira sin 15 årsdag på fredag. Efter mycket letande hittade vi de perfekta presenterna, haha... Sedan kom Viktoria och även hon köpte en present. Sedan gick jag, Viktoria, Antonia och Lucas och fikade medan David som den hurtiga lilla pojken han är åkte till sin träning. Hade verkligen en jätte trevlig liten fika stund. Sedan rusade jag till bussen för att inse att det inte gick någon buss (det stod fel i tidtabellen). Så det var bara glatt att vänta på nästa. Ja, det var lite om min eftermiddag. Hoppas att ni också har haft en bra dag!


instagram summer

 

/Kram Ebba <3


01-09-2012



 
 
/Kram Ebba <3

kanelkakor

Ingredienser:
200 g margarin/smör
5 dl mjöl (vete/dinkel)
1 dl socker
2 tsk kanel
råsocker
 
1. Blanda ner smör, mjöl, socker och kanel i en bunke. Ett tips är att blanda mjölet, sockret och kanelen först och sedan smöret.

2. Knåda tills det blir en fast deg och sedan rulla den till en korv.

3. Rulla degen i råsocker och sedan ställ in den i kylskåpet en stund.

4. Sätt ugnen på 175 grader och ta ut degen från kylskåpet. Skär sedan upp degen i skivor.

5. Låt kakorna gräddas i ca 10 minuter på en smordplåt eller bakplåtspapper. Ta sedan ut kakorna och låt dem svalna.

 
 LYCKA TILL!


/Kram Ebba <3

RSS 2.0