Premiärdag!!

Om två timmar smäller det!!

Glad påsk!!

Glad påsk på er allesammans!! Gick upp 06.30 i morse, för att hinna göra mig i ordning för genrepet. Genrepet började 09:00, men vi skulle träffas en timme innan, för att sjunga upp och fixa med myggor m.m. Senare på dagen letade jag påskägg i kylan. Ja, mina föräldrar tvingar mig och mina syskon att fortfarande leta efter påskägg fast vi är 20, 18, 16 och 14 år... Traditioner är traditioner! På kvällen åt vi en god påskmiddag och umgicks :)

Min frukost

Min frukost i morse.
 
Lade faktiskt ner lite extra tid på min frukost i morse till ovanlighetensskull. I vanliga fall äter jag det som fortast möjligast går att göra i ordning. Men idag slog jag på stort och gjorde en fruktsallad, knäckebrödsmacka med salami och ProViva. Mums!

Knytis

Detta rep var bäst hittills, knappt några problem med ljudet, ljuset nästan riggat och mycket energi! Är verkligen inte långt kvar nu. På söndag så smäller det!! Avslutade repet med lite knytis på scenen. Super mysigt!!


Härlig dag ute

Repet igår höll faktiskt inte på lika länge som jag trodde det skulle, så kom hem relativ skapligt och hann göra klart idrottsinlämningen. Känns jätte skönt!! Har dock två uppgifter i svenskan som ska vara inlämnade på torsdag, som inte är klara. Har inget rep idag, så jag får väl försöka göra klart dem idag. Har praktiskt nationella i fysik nu på morgonen! Önska mig lycka till!!

Ps. Visst är det härligt väder ute?


Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig


Rep, rep, rep...

Två bilder från repet igår.
 
Hade rep igår från 18:00 till 22:00. Var helt slut när jag kom hem! Det var tänkt att jag skulle skriva färdigt min idrottsinlämining, som skulle vara inne igår, men jag orkade verkligen inte och oturligt nog kommer jag inte hinna klart med den idag heller. Har nämligen rep idag igen och idag ska vi hålla på ännu längre. Jag hinner inte med!!

Gustav 14 år

Igår fyllde min lillebror Gustav år och det firade vi med en gemensam frukost på morgonen. Sedan på kvällen hade vi lite gäster över. Vi åt gott och hade det trevligt! Ett stort grattis till dig lillebrorsan!!

I smile because it's Friday!!

Hej! Idag är det äntligen fredag! Jippi!! Jag har haft muntliga nationella i svenska och sedan direkt efter hade jag matteprov. Gick väl relativt bra på båda tror jag. Imorgon fyller min lillebror 14 år, så grattis till dig brorsan! Sedan har jag Hosannarep både imorgon och på söndag. Är helt sjukt att det är premiär nästa vecka!! 
 
Puss på er!!

20 årsfirande

I lördags firade min familj min brors 20 årsdag. Han fyllde egentligen år dagen vi åkte till Idre och då hann vi bara fira honom på morgonen, så nu har vi firat honom ordentligt. Vi åt, hummer till förrätt, lamm till huvudrätt och morotstårta till efterrätt. Super gott!

Min helg

Fredagskväll spenderade jag hemma hos Moa med roliga människor och musik. Tog sedan bussen hem på morgonen med några andra och sedan bar det av direkt till Hosannarep. Sedan på kvällen firade vi min storebrors 20 årsdag, mer om det i ett annat inlägg. Klockan elva är det dags för ytligare ett rep, så jag måste snart åka. Hej då!!  

Passion Pit - Carried Away

Denna låt blev senast tillagda min Spotifylista.
Tycker inte bara om låten utan även musikvideon. Det beror dels på att  Sophia Bush som spelar Brooke Davis i On Tree Hill är med i den. Haha, OTH-nörd som jag är. Apropå det, ska kolla på On Tree Hill nu :)
 

Igår och idag

Bild från repet
 
Igår så var jag hos tandläkaren, allt gick bra. Efter skolan var med Amina och Line en stund. Vi gosade ner oss i Aminas säng och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan så hämtade min mamma mig på väg hem från jobbet. Var hemma i tjugo minuter och åt, för att sedan åka vidare till Hosannarep. Vi höll på fram till klockan åtta ungefär. Sedan kom jag hem och tror det eller ej pluggade lite.
Idag har det inte hänt mycket. Gymmade med Hanna efter skolan och det var typ allt.    

Snow Patrol - What If The Storm Ends?

Denna låt har gått på repeat de senaste dagarna. Den är verkligen såå bra!!

Söndag

En bild från min instagram (ebbakarrholmen).
 
Hej! Snart ska jag bege till Hosannarep. Vi ska hålla på till 18:00 tror jag. Det är inte alls många veckor kvar nu till premiären. Shit vad tiden går fort!! 

Supersnabb vecka

Jag idag! Har sytt linnet själv.
 
Hej, hej! Den här veckan har gått jättefort, men det känns ändå som att det var en evighet sedan det var måndag haha. Lite förvirrande. Det har inte hänt så mycket den här veckan där av att jag egentligen inta har något intressant att skriva om.
Idag så gymmade jag efter skolan. Det har faktiskt gått och blivit en vana att jag gymmar efter skolan på fredagar och tisdagar. Känner mig faktiskt lite duktig att jag orkar pallra mig iväg till gymmet efter en lång skolvecka. Nu ska jag kolla på One Tree Hill och sedan blir det sängdags. Puss!!

Min bebis


Rena konsten

Min version                                                        Originalet
 
Livet känns lite lättare nu när jag har lämnat in min försenade bilduppsats, gjort spanskaprov och blivit klar med min oljemålning i bilden. Apropå det, jäklar vad det är svårt att måla med oljefärg! Vi hade ett projekt i bilden då vi skulle rita/måla av eller efterlikna ett verk som en känd konstnär har gjort. Jag valde att försöka göra min egen version av René Margritte målning The False Mirror  och jag upptäckte att det är verkligen svårt att måla med oljefärg. Det är rena rama konsten, haha. Men jag blev ändå ganska nöjd med resultatet med tanke på att det är första gången jag målar med oljefärg. Vad tycker ni?

Presenter!!

Dator - Hp med dubbelhårddisk och windows 8.
Kopp med Pippi Långstrumps motiv.
Bok - Bloodlines.
Presentkort av syster.

Födelsedag


Min 16-årsdag

Hej på er!! Idag fyllde jag sexton år!! Kan knappt fatta det själv, åren har bara flugit iväg. Det känns inte alls längesedan jag fyllde fjorton. Har verkligen haft en toppen dag och fått så fina presenter!! Den började med att familjen sjöng för mig på morgonen och gav mig frukost på sängen samt boken "Blodlines" och en kopp med Pippi Långstrump motiv. Sedan lyckades jag flörta till mig skjuts av pappa till skolan. Skoldagen var väl som vilken skoldag som helst minus alla gratulationer. När jag kom hem fixade jag lite i huset med syrran sedan åt vi vofflor till mellis.
På kvällen kom Amina, Line och Stella över och firade mig med min familj. Vi åt en utsökt födelsedagsmiddag bestående av oxfilé, potatisgratäng, sås, wokadegrönsaker och sallad och till efterrätt pavlovatårta med bär (min pappa är verkligen en kung på att laga mat). Min systers pojkvän kom även lagom till efterätten. Efter efterrätten vart det lite mer presentöppning och då fick jag ett present kort Åhléns sminkavdelning för 500kr där det även ingår 50 minuters lång makeup med rådgivning av min syster och en dator av min mamma och pappa. EN DATOR!!! Kan knappt fatta det själv. Sitter och skriver från den nu!! Åh, är så glad och nöjd över hela den här dagen och alla fina presenter. 
Ska lägga upp bilder på presenterna och själva firandet senare, men nu måste jag gå och lägga mig. Puss på er!!        

Dream Home part 2

Slängde ihop ett collage på hur jag skulle vilja bo. 

 

Det är så svårt det här med inredning. Jag skulle vilja bo på en gammal herrgård med stora trämöbler och vackra utsmyckningar likväl som i en stilren funkisvilla eller en gammal våning med parkettgolv och vita väggar. Ja, som ni kanske förstår så är min smak väldigt, väldigt bred.   


Är på bra humör

Hej på er!! Idag är jag faktiskt på väldigt bra humör trotts att jag knappt har pluggat någonting alls i helgen och det faktum att det är måndag imorgon. Men jag tror det kan beror på att imorgon är det en rätt så speciell dag. En sådan där dag som bara inträffa en gång om året. Men mer om det imorgon.
Idag har jag varit på Hosanna rep från klockan tre till sex. Shit vad tiden går fort! Nu är det bara några veckor kvar till påsk och då smäller det! Ska bli as kul!!


Äntligen helg!!

Mina ögonbryn är buskigare än någonsin och mitt smink är flammigt, men denna bild får duga.
 
Ännu en skolveck avklarad! Känns så skönt med helg. Gick till gymmet efter skolan med Hanna. Vi körde mest styrka och sedan när vi var klara var vi tvungna att springa till bussen. Fan vad jobbigt det var! Har smått ångest (som vanligt) över skolan. Ligger inte alls i fas med skolarbetet, men jag har helt enkelt inte orkat med skolan. Jag är sjuk skoltrött och jag vill bara ha sommarlov!! Men det är väl bara bita ihop och kämpa på. Jag har ju inte så mycket att välja på. 
  

Idre 2013


RSS 2.0