Gott Nytt År!

 
Innan jag åker vill jag bara önska alla er ett gott nytt år! Jag hoppas även att ni har det grymt kul ikväll, så ses vi nästa år igen!

Min julafton

 
Jag firade julafton med min familj med mycket god mat och fina julklappar! 

Löst problemet tillfälligt

Några veckor gammla bilder
 
Jag har fortfarande inte fixat min dator, så jag kan fortfarande inte ladda upp bilder på varken bloggen eller datorn. Men jag blev så trött på att bara ha mobilbilder i mina inlägg, så jag laddade upp bilderna på min skoldator istället. Jag satt till klockan tre igår natt och redigerade bilder samt laddade upp dem på bloggen. Förbered er på massor av bilder i från de senaste veckorna, haha.  
 

2014 coming soon...

Bilden är gjord av mig med inspiration från bilder på weheartit.com
 
Nu är det bara ett dygn kvar tills 2014! Ett nytt år och nya möjligheter. Om jag ska vara ärlig, så var år 2013 ett väldigt dåligt år för mig. Många dåliga saker hände mig, saker som jag helst inte vill ta upp här på bloggen. Men snart är det ett nytt år och nya händelser väntar. Förhoppningsvis bra sådana, haha!
 
Efter ändringar som skedde i sista minuten ska jag nu fira nyår med min syster och några av hennes tjejkompisar. Först ska vi ha tjejmiddag och sedan ska vi till min systers pojkvän och träffa några andra. Jag hoppas det blir kul! 

Äntligen jullov!

Valentinas och min smariga fika
 
Idag hade jag julavslutning! Såå skönt! Trodde verkligen inte att jag skulle klara av de två sista veckorna på grund av att vi hade så mycket i skolan, men det gjorde jag och det känns verkligen jättebra. Efter själva julavslutningen gick jag och Valentina och fikade. Vi pratade en hel del och hade det trevligt! Trots att jag har min första lovdag imorgon ska jag ändå gå upp klockan sju. Jag ska nämligen ta vaccination för hepatit A och B. Godnatt på er!

Inspo

Bilderna finns på min tumblr
 
Det var väldigt länge sedan jag uppdaterade kategorin Inspiration här på bloggen, så jag gjorde ett litet collage på lite bilder, som inspirerar mig. 

Lucia

Min kör! Som ni kanske ser gick temat i rött och svart, hehe.
 
Igår så var min kör med i Stallarholmens luciatåg. I alla år har vi alltid varit med i självaste tåget, som tärnor. Men inte i år, vi fick stå med vuxenkör och sjunga. Det var faktikst ganska skönt att slippa vara tärna. Vi syntes inte mindre för det heller, för vi hade några sånger som i sjöng själva. En sak jag kom fram till var att det är riktigt mysigt i kyrkan så här kring juletid! 

Min lördagskväll med Håkan!

Tre av många bilder jag tog igår!
 

Håkan igår var så jäkla bra! Han är så jäkla bra live, så det finns inte!! Jag vill bara se mer av honom och det ska jag också! Elin och Alva som inte direkt lyssnar på hans musik tyckte också att han var väldigt bra, så även om du inte är hans största fan så gå på någon av hans konserter om du har chansen! Du kommer inte ångra det!! 

 

Efter konserten drog jag direkt till Elin, Vendela och Josefins födelsedagsfest. När jag kom dit hade den hållit på ett tag, så det var inte så mycket drag. Men det var trevligt! :)

 

Årets önskelista!

Det är elva dagar kvar till julafton och jag skrev min önskelista idag. Det är faktiskt väldigt sent för att vara mig! Jag minns när jag var liten och började skriva önskelista redan i OKTOBER! Haha! Men idag tog jag mig tid till att göra det och detta var det som kom med: Polaroidkamera (som jag önskat mig i flera år!), 55mm objektiv till min Nikon, True Blood boxer, boken Divergent och boken Nyckeln.
 
Vad står med på din önskelista?

Ludovico Einaudi

 
Dessa två låter är verkligen så vackra! Peronligen tycker jag att de är jättebra när man ska slappna av och bara ta det lugnt. Ludovico Einaudi har även komponerat flera andra bra låtar. Ni borde kolla in hans musik lite! 

Tagga Håkan!

 
Jag kan inte fatta att jag ska se självaste HÅKAN HELLSTRÖM på lördag! Åh, som jag har längtat och nu är det bara ett par få dagar kvar. Han har dessutom fått jättebra kritik och han har heller inget förband, så han går ut på scenen 19:30!! Det kan helt enkelt inte bli bättre! Eller faktiskt lite, för jag får dela denna underbara upplevelse med två av min bästa vänner Alva och Elin. 
 
Det enda mina öron kommer få höra på tills lördag är Håkan! 

Ett nytt försök

Två bilder på oss
 
Min sista lektion var inställd idag, så jag slutade tjugo i två. Jag, Elin och Valentina bestämde då spontant att vi skulle ta en fika på stan och plugga lite. Det kanske inte blev så mycket pluggandes, men det var mysigt och det är ju det som är huvudsaken! 

Misslyckad plugg-dejt, haha!

Idag fick det bli tiger-tröjan och läppstift!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna dag... Den har varit en balandning av en mycket bra dag, men även av en mycket dålig... Men låt oss koncentrera oss på det positiva! Idag efter skolan var det mening att jag, Elin och Valentina skulle ha en till plugg-dejt. Men så blev det inte riktigt, för när vi slutade så skulle Valentina göra ett prov hon hade missat. Jag och Elin trodde det skulle ta mycket kortare tid än vad det egentligen tog, så jag och Elin gick till fiket för att vänta på henne. Men eftersom att det tog längre tid än vi väntat, så kom Valentina tjugo minuter innan vi var tvungna att gå till våra bussar, haha. Jag och Elin hade i alla fall mysigt. Dock fick vi inte så mycket pluggat och det var ju självklar ännu mysigare när Valentina kom!

IKEA med pappa

Lite bilder 
 
Igår när jag gick upp fick jag veta att jag skulle följa med pappa till IKEA, så det var bara hoppa in i duschen och göra sig i ordning, sen bar det av. På min inköps lista var fåtölj, kuddfodral, spegel, gardiner och nattduksbord samt lite andra saker, men det var detta som blev inköpt. Sedan så köpte pappa lite andra saker, så bilen var bokstavligen proppfull. Vi fick knappt in alla saker, haha. Väl hemma ägnade jag resten av dagen åt att fixa i mitt rum. Är verkligen så nöjd! Nu ska det bara upp två fyllplan och sedan andra små saker, sedan är det klart!!

Avdomnade fingrar & rosiga kinder

Så här såg vägen ut när jag var på väg hem
 
Då var det dags igen för den tiden på året då ens fingrar domnar och ens kinder blir lika röda som julgranskulor, så fort man går utanför dörren. Med det försöker jag skriva att den första snön har lagt sig över Strängnäs. Det var ett riktigt litet snöoväder imorse när jag skulle gå till bussen. En del tycker att snö är mysigt andra tycker det är förfärligt. Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig än vad jag tycker.   
 
Ikväll så ska jag på julbord med min familj och då är det väl perfekt att vinterns första snöflingor har ramlat. För vad förknippar vi med julen? Snö såklart eller det är vad jag gör i alla fall. Och jag måste erkänna att jag inte riktigt har kommit in i julfeelingen än och snön kanske hjälper mig lite på traven. 

Klar med ansökan!

Jippi!
 
Nu är jag äntligen klar med min ansökan! Gud så skönt det känns! Det känns som ett litet steg närmare USA och nästa är väl att få en värdfamilj. Jag är verkligen super nyfiken på vilka som kommer att välja mig. Allt detta känns dock fortfarnde väldigt overkligt!

Plugg-date

Snyggingarna
 
Är på plugg-date med Valentina och Elin. Vi har ätit gott och nu är det dags att plugga järnet! Jag har så mycket nu de sista veckorna, 4 inlämningar och 6 prov. Orkar inte!

DECEMBRRR...

Bilden är från weheartit.com
 
 
Idag är det både första december och första advent och det blir bara kallare och kallare för varje dag som går. För att välkomna julmånaden gick jag, Elin och Alva på Papa Panov, som Stallarholmens församling har gjort till en liten musikal med barnkörerna och ett par vuxna. Supermysigt var det och man fick verkligen julfeeling!

RSS 2.0