åker imorgon

Nu har jag nästan packat klart allt till Brevik, bara några små grejor kvar. Har med mig sjuk mycket kläder. Min syster hjälpte mig att packa lite och då tog hon ut massor av kläder som hon tyckte var snygga, så i slut ändan blev det en hel del. Hoppas att jag får igen resväskan imorgon, hehe... Jag kan fortfarande inte fatta att jag åker imorgon och sedan är borta i nästa fyra veckor. Det är helt sjukt! Jag måste medge att jag är lite nervös och att jag kommer sakna alla människor här hemma, men det ska bli kul också. Jag måste tyvärr meddela att internetuppkopplingen inte är så bra där, så jag kommer inte kunna uppdatera bloggen så ofta. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då. Ja, det var väl allt för mig denna gång. Hej då!


jag älskar "Teenager post"

 
/Kram Ebba <3

min kärlek till dig är som rymden, den tar aldrig slut

T-shirt och kjol från Monki, skärp från Lindex, armband från H&M och skor från Bianco.
 
/Kram Ebba <3

handlat lite inför Brevik

Idag så var jag och shoppade lite inför Brevik, jag åker ju nu på tisadg. Det är helt sjukt hur fort tiden har gått! Men i alla fall så var jag i Eskilstuna med mamma och vi åt lunch och hade mysigt. Det här är det jag köpte (mamma köpte åt mig, hehe...) :
 
Kjol från Monki, 200kr.
Tygpåse från Monki, 80kr.
BH från Twilfit, 149kr.
BH (calvin klein) från Twilfit, 399kr (reapris:199kr).
Sportbh från H&M, 149kr.
Hårspray 29,50kr, tops 19,50kr och bomullspaddar 19,50kr från H&M.
3 tuggumipåsar 27,50kr st, tandborste 25,90kr, balsam 22kr, schampo 22kr, duschgel 22kr, tandkräm 9,90kr, myggspray 105kr, solskyddskräm 149kr och aloe vera gel 56kr från Apotek Hjärta.
Concealer 95kr och body butter 175kr från The Body Shop.
Gå/joggingskor (snova glide 3 gtx w) från Intersport, (reapris: 990kr).
 
/Kram Ebba <3
 
 

varit med härliga barndomsvänner

Idag så var jag med mina barndomsvänner Elin, Stella och Alva. Vi gjorde inget speciellt, satt mest och snackade och lekte lite med Elins peruk, haha... Hade allmänt trevligt helt enkelt. Ser fram emot nästa gång :)

 

/Kram Ebba <3


we never really grow up, we only learn how to act in public

T-shirt från Lindex, avklippta jeans och mobilfodral från JC, converse från Nilsons shoes och ringarna har jag köpt olika år från vikingamarknaden i Stallarholmen.
 
 
/Kram Ebba <3

packar

Ja, om mindre än en vecka åker jag och Stella till Brevik på konfirmationsläger, så jag har börjat packa lite. Ni kanske tycker det är lite tidigt för det, men jag är verkligen usel på att packa, så det är därför jag sätter igång med det i tid. Jag har redan upptäckt att jag vill ha med mig alldeles för många t-shirts och tjocktröjor, haha... Önska mig lycka till, jag lär behöva det ;)

 

/Kram Ebba <3


gulliga blombuketter

Min lille bror och Jenny gjorde var sin jättegullig blombukett utav våra blommor vi har i trädgården. Jag var bara tvungen att ta kort på dem, å här får ni lite ut av en bildbomb på buketterna, hihi...
/Kram Ebba <3

vikingamarknad

Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat de två senaste dagarna, det har berott på att jag har varit på vikingamarknaden i Stallarholmen. Har haft jätte trevligt. Men vädret har varit lite ostadigt. I lördags var det smäll varmt och alldeles kvavt, så man nästan höll på att svettas ihjäl. Medan i söndags så var det verkligen blixtrar och dunder och det spöregnade. Det regnade så pass mycket så det blev stora pölar, som ”vikingarna” slängde sig i och det var till och med några som duschade i regnet, haha. Dess värre blev det även stora pölar i några av vikingatälten. Pågrund av regnet så stängdes marknaden i förtid. Men som jag skrev så hade jag jättetrevligt och jag köpte en cool silver ring för 300 kr, som ser ut som en orm (lägger upp bilder på den senare).

De hade en jättefin hästshow.

 

Telge glima visade upp några galna vikingalekar.

 

Gick runt och kollade med min bror och hans flickvän Jenny.

 

Vikingabåten Steffni.

 

En söt bild på min bror och Jenny, hihi...

 

/Kram Ebba <3


fredagsmys med syrran

Nu ska jag och syrran krypa ner i hennes säng och kolla på "älska mig ingen" och äta lite chips. Ha det allmänt mysigt helt enkelt.
 
/Kram Ebba <3

haha, ja vad ska man säga...

Tidigare idag lyckades jag klicka mig in på min skolas facebook sida och då hittade jag lite bilder från Roggestafetten, var av en bild jag var med på (jag posade jättemycket, haha...) med mina två vänner Line och Lucas och en annan bild på mina kära vänner Amina och Viktoria. Haha... Ja vad ska man säga. Det här i alla fall resultatet av när Strängnäs bor ska "klä ut sig" till Östermalms överklass, haha...
 
 
/Kram Ebba <3

fixat på altanen

Denna strålande dag har jag ägnat mig åt att fixa och donat på familjens altan. Flyttat ute möbler och grejat. Jag hade bara bikini, så jag hoppas att jag även har fått lite färg under timmarna i solen. Sedan har jag faktiskt städat lite. Kanske inte det roligaste, men väl behövligt. Ja, det var väl stort sätt allt. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem från jobbet, så att vi kan gå ut och gå.
Bjuder på lite bilder jag tog idag på de fina blommorna vi har på vår altan.

/Kram Ebba <3

 


Foster the people

Jag har fallit helt pladask för de här killarna. De sååå bra! 
 
/Kram Ebba <3

inköpt i söndags

I söndags var ju jag och shoppade med pappa och Olivia och det här är det jag köpte.
Stövlar från XXL, 299kr
Flip flops från XXL, 199kr
Mascara från Åhléns, 169kr
Ansiktsvatten och dagkräm från The Body Shop, 95kr och 105kr
 
Armband från H&M, 49kr st
Mobilfodral i läder från JC, 299kr
 
 
/Kram Ebba <3

kreativa marknaden med mamma

Igår så var jag på Kreativa marknaden i Stallarholmen med mamma. Vi gick mest runt och kollada, så det blev inte något köpt förutom bröd och bullar från bageriet som ligger där de hade marknaden. Vi hade det mysigt och det var väldigt fint väder också, så det var ju självklart ett plus. På marknaden hade de fyra super söta alpackor, som jag passade att ta kort på.

Idag så var jag med pappa och Oliva och shoppade först på Heron City och sedan på Skärholmen. Jag hittade inte allting jag ville ha, en jag är ändå nöjd med det jag köpte. Lägger upp bilder på det jag köpte imorgon.

/Kram Ebba <3


RSS 2.0