Colorful

Lite inspiration i brist på något intressant att skriva...

Hemma!!

Kom hem i lördags efter en toppen vecka i Idre!! Har haft det jättekul, förutom att mitt ben som jag har haft problem med sedan innan började göra väldigt ont mot slutet, men annars var det bra. I lördags fyllde mamma även år, så nu är hon femtio år. Vi firade henne med en fin lunch i toppstugan på fredagen och på lördagen med frukost samt finmiddag och presenter. Bilder från Idre kommer! :) 

Längtar till sommaren!!

Satt och kollade igenom bilder från i somras här om dagen och gud vad började längta till sommaren!! Jag vill ha grönt gräs, sol, shorts och solglasögon utan att någon kollar snett på en. Jag vill grilla på kvällen med vänner, kvälls bada, hänga på stranden och bara ta det lugnt! Hoppas verkligen att inte denna sommaren kommer regna bort som den förra!!

Strålande dag i backen

Idag har det varit en strålande dag!! Cirka fem minus grader och strålande solsken, kan det bli bättre? Vi kom dessutom ut riktigt skapligt till backen. Har kört med syrran hela dagen och vi har försökt utmana hos själva med svarta backar och offpist. Det var jättekul!! Känns ganska tråkigt att det bara är två dagar kvar nu. Om jag fick bestämma skulle jag vilja stanna några dagar till.


The Host

 
För några somrar sedan läste jag boken The Host eller som den heter på svenska Genom dina ögon som är skriven av Stephenie Meyer och jag föll verkligen för den boken. Jag läste ut den på tre dagar. Det har ryktas länge om att det ska göras en film av boken och för några dagar sedan såg jag att det fanns en trailer på YouTube. Är verkligen jättetaggad och jag vill att den ska komma ut på bio NU!!

Första dagen i backen

Är på väg hem från backen och som jag har längtat att få stå på ett par skidor, haha... Det var jättekul!! Jag körde mest röda backar, men även några blå och svarta. Nu ska vi handla mat och sen bär det av hemåt.


Mot Idre

Blev lite senare än vad vi tänkt oss (som alltid), men nu är vi på väg!! Ungefär sex timmars bilfärd och sen är vi där!!


Sportlov

Två bilder från förra året
 

Gick på sportlov igår och inledde det med att gymma med syrran efter skolan. Kändes att det verkligen behövdes efter alla hjärtans dag då lite smått och gott slank ner. Idag har jag gått runt med en förfärlig träningsverk i ryggen och pyjamas. Förutom att jag inte gjort någonting har jag pluggat lite och packat till Idre. Det ska verkligen bli så kul att åka skidor, som jag har längtat!!

Det blir att gå upp med tuppen imorgon, så att vi hinner packa det sista och gratta min bror Douglas som fyller 20år. Sedan bär det av till Idre!! Douglas ska dessvärre inte följa med, för att han vill plugga på sitt projektarbete. Men ett stort grattis till dig brorsan!!  

 

Ps. Där vi bor i Idre finns det ingen internetuppkoppling, så uppdateringen kommer vara ganska låg denna vecka, men jag har gjort några tidsinställda inlägg. 


Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag, är det överskattat eller inte? Vad tycker ni? Själv så vet jag faktisk inte riktigt. En person sa till mig här om dagen att de som säger att alla hjärtans dag är överskattad är de som inte har någon att fira dagen med och det ligger faktiskt något i det personen säger.
Denna dag har jag iallafall haft gig med min kör. Fick dessutom betalt, så idag kan jag stolt säga att jag har tjänat 233kr plus en ros. Både innan och efter var jag med Stella och vi var ytterst sociala med mobilerna i fejan och rent ut sagt nördade sönder candy crush. Sedan så har jag ätit geléhjärtan som är ett måste på alla hjärtans dag med nästan hela familjen. Vi åt även hallongrottor och någon slags chokladkaka, som min syster hade bakat. Mums! Har dessutom hunnit pluggat lite. Det var min alla hjärtans dag det, så slutligen vill jag bara skriva glad alla hjärtans dag på er!

En bild på min lunch hemma hos Stella!


Yesterday

Skjorta från Monki, jeans från Zizzi, huvjackan är begagnad, väskan var min mormors och Dr. Martens.

Mini konfareunion

Har spenderat denna söndag i Stockholm med några vänner från min konfa i somras. Vi åt jättegoda mat på T.G.I. Friday’s och umgicks. Hade jättetrevligt!

Lite inspiration


Ny bäddad säng & plugg

Har spenderat i stort sätt hela dagen i sängen... 

Läst

En kort statuts uppdatering på vad jag har ägnat mig åt de tre senaste dagarna är att jag har läst från det att jag har kommit hem från skolan tills det varit dags att släcka lampan och säga godnatt. Har dock lite ångest nu såhär i efterhand, för jag hade verkligen behövt pluggat istället.    


Dream home

Ägnade i stort sätt nästan hela kvällen åt att kolla på inredningsbilder bilder på Tumblr och weit. Åh, gud vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån och få inreda mitt hus/lägenhet alldeles själv!! Det här är bara några utav bilderna jag föll för. Det kommer mer, jag lovar!! ;)

Fionavincent.se

Lyckades klicka mig in på en webbshop som heter Fionavincent.se där de säljer accessoarer, smycken, väskor och kosmetik. Började lägga massor av saker i varukorgen och det slutade med att slutbeloppet blev på närmare 2000kr. Köpte dock inget i slutändan. Det finns verkligen superfina grejor där, så om ni känner er lite sugna så gå in och kolla där. LÄNK: http://fionavincent.se/ 

 

Här är några utav sakerna jag föll för.


Systers 18-årsfest

Var på min systers 18-årsfest igår kväll! Det var verkligen jättetrevligt! Först så hade hon tjejmiddag med alla sina tjejkompisar inklusive mig och sedan runt nio tiden kom hennes killkompisar. Vi dansade, chillade och hade allmänt kul! Helt enkelt en lyckad kväll.

Inspiration



 

Fredag!!

ÄNTLIGEN FREDAG!! Eller vad säger ni? Allt är på topp förutom att jag har ont i rumpan efter spinningen igår. Idag efter skolan gick jag och Emma till gymmet och tränade. Känns super skönt att jag har tränat minst två gånger den här veckan!! Trodde först att jag inte skulle hinna gymma alls denna vecka, men nog om det. Senare på kvällen åkte jag och kollade på "Alla vi barn i skvallerbyn" (det är en show Stallarholmsskolan har satt upp) med Gustav, mamma och pappa. Den var bra, men måste tyvärr skriva att den kanske inte riktigt slog andra shower Stallarholmsskolan satt upp. Det var allt för mig denna gång. Trevlig helg på er!!

Nya skor

För ett tag sedan skrev jag att mamma hade köpte ett par nya vinterskor till mig, så jag tänkte att jag skulle visa dem här på bloggen. De är dock lite smutsiga, för att jag har redan hunnit att använda dem ett par gånger. 

RSS 2.0