Volym

Hade lite tråkigt så jag lånade min syster volym tång. Var ganska slarvig, så resultatet blev kanske inte perfekt. Men man ser lite skillnad. Btw om man vill ha en större effekt ska man även tupera håret ;)
/Kram Ebba <3

Bilder från Olivias 17 års dag :)

/Kram Ebba <3

Syster 17 år :)

Idag så fyller min syster 17 år och det har min familj och hennes pojkvän firat med tårta och presenter. Jag gav henne en liten berlock där det står på ena sidan "Älskad" och den andra "Syster". Tyckte det var lite sött.
Hon fick massor av andra fina saker som, smink, mocka handskar, tränings kläder och presentkort på "MQ". Det får mig nästan att längta till min egen födelsedag XD


Helgen med Stella :)

Hade riktigt trevligt med Stella. Vi kollade på "Simon och ekarna". Personligen tyckte jag att den var bra. Sedan så hjälpte jag henne med hennes header. Tog lite bilder och sådär. Vi åt jättegod mat och drack jättegod smoothie, som hennes pappa hade gjort. Hjälpte henne även att flytta in hennes familjs gammla tjock TV till hennes rum, hihi. Ja, sedan så försov vi oss på morgonen, så att Stella kom försent till sitt revy rep.

image descriptionimage descriptionimage description

/Kram Ebba <3


Varma mackor till lunch :)


Planerna för helgen...

Hej, hej alla fina! Planerna för helgen är att jag och mamma först ska åka in till Strängnäs, för att jag ska köpa en present till min syster. Hon fyller 17 år på måndag. Sedan ska jag tag tåget till Stockholms central, där Stella ska möta upp mig. Vi ska fira att hon fyllt 15 år genom att kolla på bio. Vet inte riktigt än vilken film det blir. Efter det åker vi hem till henne, för att ha en liten slipover, hihihi. Ja och sedan på söndag har vi körträning. Ska dessutom försöka klämma in lite plugg. Ja, det var mina planerna för helgen. Nu ska jag hoppa in i duschen (inte bokstavligen) och göra mig lite fin. Hoppas ni också har en fullspäckad helg med nära och kära!


/Kram Ebba <3


Fikat med Antonia :)

Fikade med Antonia efter skolan idag. Hade det lite sådär mysigt som man bara kan ha med den lilla filuren ;)
image descriptionimage descriptionimage description
/Kram Ebba <3

Tre par nya jeans :D

Igår åkte jag och mamma en snabbis till Eskilstuna, för att "Zizzi" hade 70% på jeans. Jag köpte tre par jeans plus en jeans jacka och sedan gick vi in en snabbis på "The body shop" och köpte mineralpuder och täckstift till mig. När vi var hemma räknade vi ut att det skulle kostat typ 3000kr på "Zizzi", men på grund av rabatten kostade allt 800kr. Snacka om fynda :)
/Kram Ebba <3

Fortfarande blond ;)

Som ni kanske redan har för förstått, så är jag fortfarande blond och alltså inte brunett. Man kan väl säga att det var ett för tidigt förstaaprilskämt, hihi. Använde mig av en appen ”Hair color booth”, om någon är intresserad. Ja, det var väl mitt stora erkännande idag ;)

/Kram Ebba <3


Promenad

Nu blir det till att gå ut och gå med mammsen :)


Grattis finaste Stella :)

Idag fyller Stella 15 år och jag har grattat henne med morgon sms och en liten present. Eftersom att hon redan har öppnat den kan jag ju skriva vad hon fick. I paketet låg det tre par örhängen och ett mörkblått nagellack. Jag tror han blev ganska glad.
Själv har man ju ett litet tag tills man helt plötsligt en dag måste komma ihåg att säga att man är 15 år och inte 14. Men jag längtar faktiskt. Är faktiskt lite trött att vara fjortis (haha). När man blir 15 öppnas så många nya dörrar för en, man får kolla på filmer med 15 års gräns på bio, man blir straffmyndig och hur coolt är inte det! Men det bästa av allt… trumvirvel… Man blir byxmyndig och man får ha så mycket lagligt sex som man vill (hoppas att inte min mamma läser det här). Nä, skoja bara, hihihi. Att bli byxmyndig är väl kul, men kanske inte direkt det fantastiskaste som kan hända än. Nä, det var väl allt för idag.
/Kram Ebba <3


Färgat håret

Idag efter skolan så drog jag och Viktoria hem till henne, för att färga mitt hår brunt. Hårfärg och allt var redan inköpt sedan i helgen, så det var bara att tuta och köra. Måste erkänna att jag var lite nervös innan, men jag är nöjd mer resultatet. Något mörkare hade ju inte varit fel, men som sagt så är jag nöjd. Vad tycker ni?

/Kram Ebba <3


Biologi :S

Har biologi och jag fattar ingenting. Det är typ meningen att vi ska ha sexualkunskap, men min lärare babblar om bakterier och visar äckliga bilder på tår med svamp. Usch!!!

Jag och Viktoria.

/Kram Ebba <3

Sjåvven

Igår kollade jag på "Sjåvven" med min familj. Det är en föreställning som Stallarholmsskolan anordnar vartannat år. Där elever från skolan medverkar i en show med sång, dans och teater. Min lillebror var med i år och mina vänner ur kören jag är med i. Det var mycket underhållande.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
/Kram Ebba <3

Stellabellajobiin.blogg.se

Nu har min fina bästa vän Stella skaffat sig blogg. De första inläggen är faktiskt rätts så underhållande, hihihi… Eftersom att hon har precis börjat blogga, så har hon inte någon design än. Här är en länk till hennes blogg :)

En liten spexig bild från nyår på Stella ;) 


/Kram Ebba <3


Hachiko - En vän för livet

Har kollat på filmen "Hachiko - En vän för livet" och hjälp vad jag grät. Jag tror inte att jag har gråtit så här mycket som jag gjorde nu till en film på jätte länge.
Det är en drama film och den handlar hunden Hachiko, som väntar varje dag troget vid tågstationen på att hans husse ska komma hem. En dag händer något hemskt och husse dyker aldrig upp. Men Hachiko vägrar att lämna tågstationen. Rekommenderar den starkt! Ni måste se den!

/Kram Ebba <3


Pluggar :P

Sitter och pluggar med min älskling Caspian. Inte för att han är till så stor hjälp. Om sanningen ska fram är han mest i vägen.
Imorgon går jag i skolan till fyra. Hur ska jag orka? Är i stort behov av sovmorgon! Orkar knappt att ta mig upp på mornarna. Det innebär att jag alltid kommer iväg för sent till bussen, så att jag måste gå as fort och det är näst intill omöjligt för vägen är rena rama isgatan.


Cool cover på "Scary monsters and nice sprites"

De flesta har nog hört låten "Scary monsters and nice sprites" med Skrillex. Klickade runt lite på Youtube härom dagen och då klickade jag på en cover på den låten, som jag personligen tycker är ganska cool. Killen som gör covern gör alla ljud med sin mun. Han är även gjort covers på bland annat "Feel so close" med Calvin Harris och "Lights" med Ellie Goulding.
Orginal:


Cover:

Vad tycker ni?


/Kram Ebba <3

Min dag :)

Idag har det vart en dålig dag med ljusa stunder. För det första kan jag börja med att nämna att det har regnat och jag gillar inte regn. Sedan så har inte min skola någon egen gympasal så vi måste gå en bit till en annan gympa hal. Och i början finns det en backe, som vi kallar lerbacken eller isbacken (namnet skiftar beroende på om den är lerig eller isig) och tror ni inte att jag lyckas halka så att jag landar på knäna, så att mina snyggaste jeans går sönder på ena knät. Plus att jag även skrapar upp knät lite. Sedan hade jag faktiskt ganska kul på gympan fast det var volleyboll och jag skämde ut mig. Sedan var jag as trött när jag kom hem. Men jag bestämde mig för att följa med mamma att ut och gå i stans elljusspår när hon frågade. Vägen var as hal, så jag lyckade ramla igen på mitt knä. Nu är har jag ett sår och en bulla, som är blå på knät. Det var min dag det. Förlåt att jag klagar om små saker, men jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig att min fantastiska dag.
/Kram Ebba <3

OMG!

Jag kommer aldrig i hela mitt liv bli så här bra på Wordfeud!


Thaimat med Viktoria & Antonia :)

I Hemkunskapen fick vi en uppgift där vi i grupper skulle välja ett land, sedan välja en maträtt eller en måltid där ifrån och skriva ett A4 om landets matkultur. Jag är i grupp med Viktoria och Antonia och vi valde Thailand pågrund av att de har god mat. Sedan ska man få hålla i en lektion där man har en liten föreläsning om landets matkultur och sedan ska de andra grupperna får laga maten eller måltiden man valde. Vi valde nudelsoppa till förrätt och kycklingwok till varmrätt. Vår lärare ville dessutom att vi helst skulle laga maten innan så att man har mer koll på hur man ska göra. Så det är det jag Viktoria och Antonia har ägnat oss åt i fredags och idag. Vi har lagat mat. Resultatet blev faktiskt väldigt gott.

/Kram Ebba <3


En konstig sak...

Tänkte på en sak härom dagen. Om en tjej lägger upp en bild på sig själv i bh på t.ex. facebook blir det världens liv om att hon har uppmärksamhets behov och att hon är en slampa och folk kommenterar att hon ska sätta på sig kläder. Medan om en kille lägger upp en bild på sig själv i bara kalsonger skriver ingen att han ska sätta på sig kläder och ingen tycker att han har uppmärksamhets behov eller är en slampa. Måste erkänna att även jag tycker att det är mer okej om kille skulle göra det en om en tjej skulle göra det. Men är det inte lite konstigt egentligen? För vad är det för skillnad? Ingen egentligen, för tjejen täcker ju alla hennes privata delar och det gör ju även killen. Det är samma sak om en tjej ligger runt för mycket, blir hon kallad slampa eller hora och kan även bli LVU:ad (Lagen om vård unga). Det är när socialtjänsten går in och bedömer att tjejen har ett beteende som är skadligt för henne själv. Medan om kille ligger runt blir han inte LVU:ad. Och vem kallar honom slampa eller hora? Möjligtvis player, men han får ingen stämpel i pannan där det står hora med stora bokstäver. Lite konstigt det där? Eller hur?   


/Kram Ebba <3


Ja, idag var det skola.

Som rubriken lyder så var det skola idag. Det var väl inte så hemskt, men absolut inte underbart heller. Sedan så fikade jag med Antonia. Vi satt och nötade "Tempel Run". Jag försökte slå mitt high score, men det gick skit. Medan Antonia slog sitt high score hela tiden. När jag kom hem nötade jag "Tempel Run" ännu mer och efter lite möda och besvär slog jag äntligen mitt highscore. Jag kan ju inte direkt säga att mitt high score är något att skryta med, men jag har precis börjat att spela, så jag nöjer mig med det. Ja, det var väl min dag i en kort sammanfattning.
image description
/Kram Ebba <3


Kan inte sova

Klockan är efter tolv och jag har försökt sova sen halv elva. Det kanske inte var så bra att vända på dygnet lagom innan skolan skulle börja.


Skola

Imorgon är det tisdag och det vet vi vad det innebär. Skola. Jag är inte alls taggad. Det ska väl bli ganska kul att träffa alla klasskompisar och sådär, men inte resten av det. Men jag får väl se det från det ljusa sidan helt enkelt. Att jag fem dagar i veckan får vara omringad av massor av bildade lärare som bara längtar att dela med sig av sin kunskap till oss inte så bildade elever. Vilken lyckoost jag är. Vem försöker jag lura egentligen? Jag vill inte alls släpa mig upp fem dagar i veckan klockan sex på morgonen, för att sedan gå till skolan och räkna minuterna som är kvar på skoldagen. Kul liv man har! Inte sant? Hoppas att ni är lika positiva som jag är inför att börja skolan efter det alldeles för korta snöfria jullov.


/Kram Ebba <3


Skola på tisdag :(

För en stund sedan kom jag hem efter en långpromenad med mammsen, Lizzy (våran hund) och Alice (våran andra hund). Det var skönt och uppfriskande. Måste erkänna att jag inte alls var sugen i början, men när man väl går där är det jäkligt skönt. Jag är även lite deprimerad pågrund av att skolan börjar på tisdag. Ännu en bajs termin, med plugg och slit. Det känns ju inte heller så frestande att träffa mina dåliga lärare. Alla är inte dåliga men en del är det. Jaja, så ser i alla fal min tillvaror ut för tillfället.  


/Kram Ebba <3


"The Darkest Hour"

Som sagt så var ju jag och Antonia på bio idag och kollade på "The Darkest Hour". Den var jättebra och väldigt spännande. Jag rekommenderar den starkt. 

/Kram Ebba <3


Snart bär det av till Antonia

Planerna för idag är att jag ska gå till bussen vid två, för att jag ska till Antonia. Sedan vid fem ska vi kolla på "The Darkest Hour". Det är en Sci-Fi, action och skräckfilm. Ser fram emot det. Joel Kinnaman som var med i polisserien "Johan Falk", men han är nog mest känd för rollen som JW i filmen "Snabba Cash" är med i filmen.
Här får lite ego pics på lilla jag ;)
/Kram Ebba <3

Nu blir det lite Harry Potter mys med Caspian :)


Mm, hemmagjord pizza!

Finns inget bättre en hemmagjord pizza. Inget snålande med maten minsann, som de gör på nästan alla pizzerior för att spara in på kostnaderna. Man kan ha på hur mycket champinjoner som helst och det är väldigt mättande. Nä, nu ska jag sluta sukta er. Ha en fortsatt trevlig torsdags kväll.


Har sätt "Sherlock Holmes: A Game Of Shadows"

Filmen var bra och jag rekommenderar den för alla er som har sätt första filmen och ni som inte har det rekommenderar jag att se första filmen.
Älskar verkligen duon, som består utav Sherlock Holmes och Dr Watson. Dr Wayson är alltid där för att backa upp Sherlock Holmes vrickade planer var sig han vill det eller ej.
Ett stort plus är ju också att den svenska skådespelerskan Noomi Rapace är med. Hon är mest känd för rollen som Lisbeth Salander i Millenium serien om det väcker några klockor ;)
Men som sagt jag tycker filmen var bra.
Filmen var bra och jag rekommenderar den för alla er som har sätt första filmen och ni som inte har det rekommenderar jag att se första filmen.
Älskar verkligen duon, som består utav Sherlock Holmes och Dr Watson. Dr Wayson är alltid där för att backa upp Sherlock Holmes vrickade planer var sig han vill det eller ej.
Ett stort plus är ju också att den svenska skådespelerskan Noomi Rapace är med. Hon är mest känd för rollen som Lisbeth Salander i Millenium serien om det väcker några klockor ;)
Men som sagt jag tycker filmen var bra.
/Kram Ebba <3

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows

Är på väg till Heron City med mamma, Douglas och hans flickvän Jenny. Vi ska se på uppföljaren till Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: A Game Of Shadows. Har sätt den första filmen och den var faktiskt väldigt bra, så jag hoppas att denna film är lika bra som jag förväntar mig.


Tycker det är litecoolt...

Något jag tycker är lite coolt är när Sverige nämns i typ kända låtar eller filmer. Som t.ex. i Red Hot Chili Peppers låt ”Californication”, där de sjunger little girls from Sweden, dream of silver screen quotations och som t.ex I filmen “The Back-Up” med Jennifer Lopez, så säger en kille att hans ex flickvän var en svensk tjej och att de hade gjort slut pågrund av att hon var otrogen mot honom (det där med otrogen biten var ju mindre roligt). Sverige är ett ganska litet land, men det är inte helt bortglömt.

Red Hot Chili Peppers - Californication


/Kram Ebba <3

Lite bilder från nyår ;)


Nu är det 2012 :D


RSS 2.0