Skidor på sportlovet

Har packat varma kläder i min bag nu, för imorgon bär det av till Idre med hela familjen och Jenny (min brors flickvän) i en vecka, för att åka skidor. Sex timmars bilresa blir det imorgon, så jag har laddat upp med mer musik i min iPod. Men eftersom det inte finns någon dator i vår stuga, så kommer jag inte kunna blogga på hela veckan. Det kanske blir något sms inlägg. Vill önska er ett härligt sportlov.
/Kram Ebba <3

Äntligen

Äntligen, äntligen, äntligen har jag och Stella klarat ut Mario Bros. Vi skrek, så mycket, så att vi fick blodsmak i svalget och stämband sved. Har fortfarnde ont i dem. Men, men nu till lite roligare saker. Idag, så fyllde min storebror Douglas 18 år. Han fick bland annat en dator, blev ganska avis. Sen så fick han dricka sitt första glas vin till maten. Så ett stort grattis till dig brosan./Kram Ebba <3

Vita converse

Har en irreterande huvudvärk, hade också det igår. Okej, jag vet, tråkig information.

Vill ha de här snygga enkla vita conversen från Nilssons shoes. Och de kommer bli ännu snyggare när de är lite mer slitnara och skitiga!
 


/Kram Ebba <3


Wrestling with angels - Lost Wings

Älskar den här låten!

Glad alla hjärtans dag <3

Glad alla hjärtans dag igen. Fick en rosa ros av pappa när jag
kom hem. Den är jätte fin. Sen så har vi i familjen firat alla
hjärtans dag med geléhjärtan och glass, det var mysigt.

/Kram Ebba <3

Glad alla hjärtans dag. Klassen fick geléh...

dsc00005 (MMS)

Glad alla hjärtans dag. Klassen fick geléhjärtan nu på morgonen av våra mentorer. /Kram Ebba <3


Poesi för fiskar

Poesi för fiskar - Ta mig

Poesi för fiskar - finns det några snälla barn

Fyndat

Var och handlade termobyxor och täckjacka idag, för vi ska till Idre på sportlovet och åka skidor. Fyndade också en mössa på Carlings för halva priset och två tröjor på Monki, som gick på tvåhundra kronor tillsammans./Kram Ebba <3

Fikat med "Syster Yster"

Fikade med "Syster Yster" idag efter skolan. Blev en snabb fika, för jag skulle passa en buss. Men det var trevligt och det var jätte länges sen vi hade syster tid tillsammans, så det var väldigt myssigt.                        (fotot är från idag)/Kram Ebba <3

Jag = Snögubbe

Bussen var en halvtimme försenad när jag skulle åka hem från Stella, tack vare det här vädret. Jag stod där som ett fån i en halvtimme och när bussen äntligen kom, så hade jag redan hunnit förvandlats till en snögubbe. Inte ett dugg kul.


/Kram Ebba <3 


Längtar

Längtar tills man kan trycka in vinterskorna och ulljackan längst in i garderoben och låta dem samla dam tills nästa vinter. För nu vill jag ta fram conversen och skjortsna. Okej det finns ju de som har gått runt med sina convers hella vintern, men jag är inte rikigt den typen. 
Längter tills man får se den första tussilagon i diket.
Jag längtar också tills när man sitter där i kyrkbänken med en fin sommarkläning och fnissar, medans prästen maller på. Men nu är det ju ett tag kvar dit och massor av prov och läxor (suck).

/Kram Ebba <3

Li Wei

Läste "Allt om vetenskap" för några dagar sen och där stod det om en kille som heter Wei Li, som gör "ascoola" fotografier. Li Wei gillar fara och späning och gillar att avbilda det i sina fotografier. Det fanns ju ett uttryck från förr i tiden, som var "att kameran juger aldrig", men det stämmer inte längre.


Det här en av de första bilderna som han gjorde.Det här är hans favorit bild på han och hans dotter.


Det här fotot är det svåraste och dyrast han har gjort hittills.


/Kram Ebba <3

Kleerup feat. Lukke Li - Until We Bleed

Gillar låten jätte mycket, så jag rekomenderar er att trycka på "Play" knappen.

Erin Brockovich

Jag vet att jag har varit dålig på att updaterat bloggen de senaste dagarna, men det ska jag försöka ändra på nu.

Vill rekomendera en bra film som jag såg igår. Den heter "Erin Brockovich". Den handlar om en ensamstående tre barnsmamma, som av en tillfällighet får ett jobb på en advokatbyrå och gör en chockerande upptäck. Att grundvattnet innehåller krom 6 på en mindre ort, som är mycket farlig och kan tillexempel ge tumörer m.m om man dricker vattnet eller badar i det under en längre tid. Filmen är en sann historia och är en av USA:s strörsta civilrättegång någonsinn. Erin Brockvich spelas av Julia Roberts.

 

Ska gå och lägga mig. Det är ju faktiskt e...

dsc01244 (MMS)

Ska gå och lägga mig. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. Tyvär blir det inte ett längre inlägg en så här, för när jag tänkte sätta mig vid datorn satt min brorsa där. Jag har ju inte den lycksen att äga min egna dator. /Kram Ebba <3


Vincent - Baby Hurricane

Älskar början på den här låten.

Tonat Stellas lugg

Har ängnat eftermiddagen med att hjälpa Stella
att tona hennes lugg lila. Blev rätt så bra, fast
jag fick lite lila på mitt vita linne. Det var inte så
kul.
/Kram Ebba <3
 

Pluggat

Förlåt för en dålig uppdatering igår.
Idag så har jag varit ledig från skolan typ. Lärarna har jobbat med den nya läroplan som ska gälla tills i höst och då ger man hos elever en ledig dag eller det var ju i alla fall vad vi elever trodde. Nä, då ger man hos massor av plugg som ska räcka så länge som en skoldag, så jag har suttit hemma och gjort alla uppgifter plus andra läxor. Kul dag va? Det ända possetiva var att man fick sov morgon (sov till halv tio).


/Kram Ebba <3

Sitter i matsalen med Viktoria. Har ätit g...

dsc01223 (MMS)

Sitter i matsalen med Viktoria. Har ätit gröt, inte precis min favorit mat. /Kram Ebba <3


RSS 2.0