blåbär
/Kram Ebba <3

tillbaka i skolbänken

Jag började ju skolan i torsdags, men då fick vi bara massor av information (schema, nya regler och lärare m.m.) och i onsdags gick vi i grupper på olika stationer och skulle samla poäng. Så skolan startade inte på riktigt för ens idag för mig och jag kan inte direkt skriva att jag tycker att det är så speciellt kul utan att ljuga. Såklart är det kul att träffa alla i klassen igen efter två månader, men som jag skrev så är det inte speciellt kul med skolan, hehe… En intressant sak dock är att vi har fått en utbytesstudent från Australien i vår klass som heter Emma, så jag kommer att få öva på engelska ganska mycket i år. Sedan så har jag börjat nian och är där med äldst på skolan och det känns… inte så annorlunda från i åttan, hehe… Jag kommer ihåg när jag gick i låg- och mellanstadiet och det kändes som att jag aldrig skulle få gå i nian, men nu gör jag det och det känns som tiden bara har flugit iväg. Man vågar knappt blicka längre, för att man är så rädd att när man öppnar ögonen igen så ska man befinna sig i en tjugoårings kropp, haha… Nä, det var nog allt för min denna gång. Hej då!

 

/Kram Ebba <3


njut av stunden, den går inte i repris...

Linne från Zara, jeans från Zizzi och Dr. Martens från Nilsons Shoes.
 
 
/Kram Ebba <3

älskade Brevik

Idag är det två veckor sedan jag konfirmerades . Två veckor sedan jag lämnade Brevik och alla dess härliga och underbara människor. Månaden på Brevik är ett minne för livet och jag är väldigt glad över att få ha det minnet.

Jag har badat halvt naken från klipporna i skymningen, dansat med tyskar, blivit jagad av kossor, smugit ut på nätterna, sjungit om kvällarna, spexat, åkt linbana, rakat en killes ben (haha), haft matkrig, skrattat, gråtigt och fått lära känna vänner för livet. När jag ser tillbaka på månaden på Brevik så är det med ett leende på mina läppar.

(Jag orkar inte lägga upp massor av bilder, för jag tog runt 1400 bilder)

 

 

/Kram Ebba <3

 

 


Dr. Martens

Hej! Igår kom mamma hem med ett par Dr. Martens till mig. De är från och med nu mina nya små babies, hehe... Åh jag bara älskar dem och jag har redan kommit på ett antal outfits som skulle se jättebra ut med dem. 
 
/Kram Ebba <3
 

I could watch you for a lifetime

T-shirt från Monki, jeans från Zizzi, converse från Nilsons Shoes, klockan fick jag i konfirmationspresent av min kära syster och kavajen hittade jag dammig längst in i min mammas garderob (gud vad jag älskar att fynda!).
 
 
/Kram Ebba <3

börjar skolan imorgon

Hej, mina kära bloggläsare! Idag har det varit en väldigt ”soft” dag. Har läst i min bok och sedan på eftermiddagen tog jag bussen in till Strängnäs och tog en kaffe med Antonia. Det var jätte länge sedan vi sågs (om man inte räknar med min konfirmationslunch), för hon har varit i Rumänien nästintill hela sommaren och jag har ju varit på läger, så det var verkligen kul att träffa henne!
Imorgon börjar jag skolan. Kan inte fatta att jag ska börja nian! Konstigt nog är jag nervös. Jag har ingen aning varför, för jag känner ju alla. Visserligen ska jag få några nya lärare, men jag har bytt så många lärare på Roggeskolan så det är nästan som vardagsmat för mig, haha… Även fast jag verkligen inte vill börja skolan igen ser jag ändå lite framemot att få träffa alla och se om killarna i klassen har växt något under sommaren, haha… Ja, det var väl allt för mig :)

 
 
/Kram Ebba <3

gipsmask

Jag och Stella har gjort en fin gipsmask nu så här på kvällen. Det är så typiskt oss, haha... Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Nu ska jag och Stella ut och bada i mörkret (vi måste göra något minnesvärt innan skolan startar, hehe...).


hektisk dag

Idag har det varit en väldigt hektisk dag. Den började med att jag, Olivia, mamma och Dana gick upp kvart i fem imorse för att vi skulle skjutsa Dana till Arlanda. Efter det så åkte vi gem och jag fick en timmes sömn, sedan bar det av till hårfrisören för att klippa topparna inför skolan. Ja, sedan så åkte jag, Jenny, Douglas, Olivia och Gustav in till Strängnäs för att göra lite ärenden och nu sitter vi och chillar lite på ett utefik. Sedan senare ikväll ska jag till Stella. Inser bu att det här blev ett ganska tråkigt inlägg, men det får duga.


Danas sista kväll i Sverige

Har varit lite dålig med bloggandet de två senaste dagarna. Det har berott dels på att jag inte haft tid och på att jag velat ta vara på de här få dagarna Dana är här. En kort summering av dagarna är att vi var i Stockholm i fredags och sedan åkte jag hem och gick på Stellas konfirmationsmiddag. Igår hade jag min konfirmationslunch. Så jag har haft två riktigt trevliga dagar. Nu ska jag, Olivia och Dana har en mysig tjejkväll, för Dana åker tyvärr hem imorgon :(


en dag på Taxinge slott

Hej! Igår så hämtade vi upp Dana (det är min och min systers vän från USA) från tåget. Det är så kul att träffa henne igen efter ett år!

Idag så var vi på Taxinge slott och åt jättegoda bakelser, tog massor av bilder och gick runt och pratade i trädgården. Ja, vi hade en trevlig liten utflykt. Imorgon ska vi till Stockholm och träffa Annie. Jag vet inte exakt planerna, men jag tro vi ska shoppa lite och sedan kanske fika. Sedan ska jag åka hem och gå på Stellas konfamiddag. Så jag ser framemot morgondagen :)

 

/Kram Ebba <3

 


life doesn't get easier, you just get stronger

Kjol från Monki, linne från H&M, halsband från Indiska och converse från Nilsons Shoes.
 
 
/Kram Ebba <3

den som aldrig går vilse hittar inga nya stigar

Linne från Lindex, shorts från H&M, kofta från BikBok och skärpet är min mammas.
 
 
/Kram Ebba <3

mys med vänner

Hej! Idag har jag umgåtts med min fina vänner Viktoria och Line. Det var över en månad sedan jag träffade dem sist, så det var verkligen jättekul att träffa dem! Vi kollade på film och åt jordgubbar och mös, fast det var jätte fint väder ute. Det är verkligen jag och mina vänner i ett nötskal, haha... Men jag hade det i alla fall jätte trevligt! :)

 

/Kram Ebba <3


I'm on my way

Stickad tröja från Monki, avklippta jeans från JC, converse från Nilsons Shoes och halsband från Indiska.
 
 
/Kram Ebba <3

HEMMA!

Hej allesammans! Igår kom jag hem från konfirmationslägret och det var med tårar i ögonen. Jag vill bara tillbaka dit nu, nu, nu!!! Jag har haft fyra super bra veckor, med härliga människor, skratt, sång och tårar.  Visserligen känns det ändå kanske lite kul att vara hem igen och få träffa alla mina nära och kära. Orkar inte skriva så mycket mer just nu. Jag vill avsluta detta inlägg med att skriva att Brevik och dess människor har en alldeles speciell plats i mitt hjärta!

 

/Kram Ebba <3


RSS 2.0