Nya läpstift

Juicy Peach 157 & Zinfandel 155
 
Föra veckan började Apoteket där jag bor med att sälja smink och för att inviga det hade de 20% på allt smink. Såklart så passade jag på att köpa dessa två riktigt snygga läppstift från IsaDora.
 

Roberta Minelli väska

Min nya väska!
 
Här om dagen dagen hämtade jag och Olivia ut våra Roberta Minelli väskor från posten, som vi hade beställt från members.com, för halva priset för några veckor sedan. Jag är verkligen jättenöjd med min!   

Tom Odell - Another Love

 
Så fint, så vackert, så underbart!

Halloween

Lite bilder i från lördags.
 
Hej! Min skola hade ju inspark/halloweenfest i helgen. Det var faktiskt ganska kul! Jag gick dit med, Valentina, Frida och Antonia. Innan vi gick dit så var vi hemma hos Valentinas farmor och åt god mat, fixade oss samt hade jävligt trevligt! Hennes farmor var så snäll och lånade ut sin lägenhet till oss under lördagen! Sedan sov vi över där och på söndagen åt vi en väldigt onyttig, men god frukost bestående av bröd, chips, pomfrites, läsk och te.

Lite om vad som komma skal

Första bilden är på mig och Olivia när vi för några dagar sedan råkade ha på oss likadana kläder, andra bilden är på mina fötter och massor av höstlöv och den tredje på min sminkning till halloween.
 
Hej på er! Har haft fullt upp denna vecka! Jag har tränat och två kvällar i rad har jag varit på teater-workshops, så som ni har märk har jag inte hunnit blogga så mycket. Nästa vecka är det höstlov! Dock så har jag rep varje dag inför Dracula. Premiären börjar ju närma sig snart! Biljetter går att köpa nu! KLICKA HÄR! Sedan på lördag har min skola inspark/halloweenfest. Det ska bli så kul! Jag är nästan 100% säker på att jag ska gå som Wednesday Addams, fast blond, blåögd och flera år äldre... Haha... Jaja, folk får använda sin fantasi. Annars ska jag plugga och slappa på höstlovet. Vad ska ni göra?

Filmat lite igen

Jag rekommenderar att kolla i HD! Det blir så mycket bättre!
 
Här är en annan kort liten video jag gjorde förra veckan. Jag blev inte så jättenöjd på grund av att kameran dog när jag höll på och filma och efter att jag laddat upp den orkade jag inte gå ut igen. Sedan på kvällen satt jag och redigerade ihop det jag hade filmat. Jag hoppas ni gillar den!

Mys!

 

I helgen kom Stella ner ifrån Umeå, så då hade hon, jag och Elin myskväll (Alva var borta på annat håll). Eftersom både Stella och Elin är vegetarianer, så åt vi vegetariskt och gud så gott det var. Sedan kollade vi på film och mös. Elin gick hem senare på kvällen medan jag sov över. Kvällen var mycket lyckad!

 


Älvorna dansar sin morgondans

Tog dessa två bilder en morgon då dimman låg som ett täcke över åkern utanför mitt fönster. Det var mycket trevligt att vakna upp till denna syn!

Älskade du!

Så glad, så glad!
 
Det är något speciellt med att få brev, men det är något allra speciellt att få världens bästa brev av sin bästa vän som bor flera mil ifrån en! Fick ett brev från Stelli Bell med massor av bilder på oss två! Åh, ni kan inta fatt hur glad jag blev. Det gjorde faktiskt hela min dag! Tack, tack, tack Stella! All kärlek till dig!!

Höst

Jag rekommenderar att kolla i HD! Det blir så mycket bättre!
 
Detta är en kort video jag har spelat in och redigerat idag. Det tog sin lilla tid att få ihop allt trots att den är så kort. Vad tycker ni? Borde jag lägga upp fler videos som denna?
 
 

Gula löv

Klänning och tights från H&M samt Dr. Martens.

Klänningen jag köpte igår

Klänningen går att köpa i färger som militärgrön, svart, grå m.m. på H&M:s basic-avdelning, för 149Kr.
 
 

Gårdagen = Jättebra

Heej! Hade fullt upp igår, så jag hann inte blogga. Jag och mamma tog 10:21 tåget till Stockholm, för vi skulle gå på ett möte/föredrag om hur ett skolår ser ut om man är utbytesstudent. Det var faktiskt väldigt intressant! Men eftersom tåget kom fram ungefär två timmar innan mötet skulle vara, så gick vi in på Lush och köpa lite balsam och badbomber m.m. Sedan gick jag till H&M och köpte en klänning, för ett presentkort jag har haft i över två år och aldrig använt, hehe.

 

Efter mötet så möte jag upp mina konfirmationskompisar, Filippa, Emelie, Malin, Susanna och Susannas kompis från Skåne. Vi satte oss på ett ute ställe och åt lunch. Det var verkligen supertrevligt! Jag känner verkligen att jag borde börja träffa dem oftare. Sedan tog jag och mamma tåget hem och efter det bar det av till Elin, för jag, Elin och Alva skulle nämligen kolla på skräckfilm. Det var jättemysigt trots det faktum att vi såg på skräckfilm.

 

Detta inlägg blev mycket längre än vad jag hade tänkt mig! Men för att kort sammanfatta gårdagen, så var den verkligen jättebra!  


Igår kom kläderna från TopShop

Ljusgrå T-shirt, €30.
 
Mörkgrå T-shirt, €12.
 
Halsband, €7.
 

Helt slut i kroppen!

 
 Gick till gymmet idag efter skolan. Det blev konditionsträning och sedan lite rygg och mage. Sedan när jag hade varit hemma ett tag, så skulle Olivia ut och köra intervallträning, så jag hängde på henne och allt detta har resulterat i att jag är helt slut i kroppen nu! Jag ska dessutom köra Body Pump imorgon, så detta kommer ha blivit en bra träningsvecka till skillnad från förra veckan då jag knappt tränade alls. 

Kom och kolla

Kan du hitta mig?
 
Om du bor i eller nära Strängnäs, så rekomenderar jag dig verkligen att komma och kolla på Dracula. Den innehåller både humor, allvar och massor av riktigt bra låtar. Det kommer verkligen bli så bra allt ihop! Biljetter kommer att kunnas köpas HÄR eller i dörren.  

Hej, muskler!

Tog en bild lite snabbt innan jag drog till gymmet!
 
Körde Body Pump i måndags och även fast träningsverkan fortfarande satt i så fick det bli idag igen. De släppte ny release den här veckan och denna är så mycket jobbigare än den förra! Fick veta idag att vi gör över 820 rep på en timme. Shit! Imorgon ska jag träna efter skolan och sedan pratade jag och syrran att även köra Body Pump på fredag också, så det blir mycket styrka den här veckan! Haha!

OMG

Detta är helt sjukt! Från att ha cirka 20 unika besökare per dag, så fick jag igår 271 UNIKA besökare och 49 kommentarer! Jag är bokstavligen i chocktillstånd och jag har heller ingen aning hur det här kommer sig. Tack så mycket för alla fina kommentarer och jag ska försöka svara på alla! Shit, jag fattar fortfarande inte, 271 unika besökare!

Färdig!

Vad tycks?
 
Förra helgen blev garderoberna färdig målade och denna helg så sattes de upp samt att jag satte dit en hängare (eller jag bad pappa att göra det och sedan gjorde han det åt mig). Jag blev i alla fall väldigt nöjd med resultatet, men jag måste dock erkänna att jag saknar mina trä färgade garderobsdörrar lite, men bara lite! 

Zola Jesus - Skin

 
Åh, denna låt är så galet fin! Har lyssnat på den non stop hela veckan!

Lite nya kläder!

Har beställt dessa tre sakerna från TopShop idag! Allt detta gick på €45.60 och då har jag räknat in leveranskostnaden och studentrabatten på 10%. Studentrabatten är typ det enda bra med att gå gymnasiet, haha!  
 
Länk till den ljusgråa toppen!
 
Länk till halsbandet!
 
Länk till den mörkgråa toppen!

Hej, jag hatar gymnasiet!

Ser glad ut på bilderna, men det är verkligen inte så jag känner mig!
 
Gahh, jag hinner inte med och jag fattar ingenting i skolan! Jag har två prov på torsdag och jag är känner mig inte alls redo för dem. Jag HAR pluggat, men det jag har pluggat tycks inte vilja stanna kvar innanför pannbenet. Dessutom har jag massor av andra saker som distraherar mig. Men jag får väl helt enkelt göra mitt bästa och om inte det räcker får det väl bli omprov. Jippi!

Intervaller

Min fina springskor!
 
För några minuter sedan kom jag hem från intervallträning, som min syster lurade med mig på. Fy vad jobbigt det var! Men jag gjorde det och nu så här i efterhand känns det ganska skönt. Nä, nu måste jag gå och plugga lite. Ha det så bra!

RSS 2.0