Spring time

Jag bara älskar vädret ute. Det är så skönt att inte behöva gå runt med trettio lager med kläder och en tjock vinterjacka uppe på det. Så eftersom att vädret är så pass härligt just nu, så passade jag på att rota fram min gamla skinnjacka.  

Skjorta från Monki, kofta från Bik Bok, leggings från H&M, skinnjackan är begagnad, halsduken är från Gina Tricot och de avklippta vantarna hittade jag i garderoben.


/Kram Ebba <3


I have found it!

Mysteriet löst! Eller mysterium kanske man inte direkt kan kalla det. Men i alla fall har jag hittat min bok. Den låg i bilen. Jag hade glömt att jag inte hade tagit ur den där ifrån sedan vi kom hem från Idre, hehe...


Idre collage

Här är ett litet collage på foton från Idre, som jag tog med min iPhone. Jag kanske lägger upp några av de fotona jag tog med min systemkamera lite senare.


colorful hotel

T-shirt från Vero Moda, kofta från Monki och byxor från H&M.

/Kram Ebba <3

Jag efterlyser en bok!

Gud vad jag känner mig frustrerad! Jag har lyckats förlägga en jättebra bok jag läser! Den heter "Djävulen märke". Jag gick och la mig ganska skapligt, för att jag skulle kunna läsa ungefär en timme. Men då ska turen såklart inte vara på min sida.
Har letat förgäves i typ tjugo minuter efter boken. Eller helt förgäves var det väl inte, för nu vet jag vart jag inte ska leta. Men i alla fall så är jag inte så glad på mig själv just nu!


blue blue blue

Skjortan är min mammas gammla skjorta, tröja från Monki och jeans från Zizzi.

/Kram Ebba <3

I morgon är det skola :(

Nu har jag varit hemma i över ett dygn och jag har fortfarande inte packat upp, men annars är allt är sig likt. Jag har as mycket plugg (som vanligt), men jag vill egentligen bara gå och lägga mig och sova i hundra år som Törnrosa. Okej nu kanske jag tog i en aning mycket. Men jag tror ni förstår mitt budskap.

Jag måste säga att jag har haft en toppen vecka fast jag har haft brist på sovmornar. Med massor av skidåkning och varm choklad. Jag måste erkänna att jag inte han med att fota så mycket som jag trodde, men det är ju inte hela världen. Lovet slutade ju inte heller helt fel med en efter längtad Viktoria. Vi kolade på film och sedan fortsatte det roliga med Celine och Josefine. Det var allt för den här gången. Puss och hej!

/Kram Ebba <3

Mammis fyller år :)

Idag fyller min mamma 49 år. Det blev inte riktigt som vi tänkte oss på grund av att det blåste så mycket, så att de stängde av alla stolsliftar. Men vi gjorde det bästa av situationen och åt en lång lunch på en restaurang. Sedan avtog blåsten lagom tills vi hade ätit klart och vi gav oss ut i backarna. Så man kan väl säga att det blev en lyckad födelsedag trots allt, men dagen är inte slut ännu och allt kan hända.


Mot backen

Nu har vi hyrt skidor/snowboard och är på väg till backen. Jag är fett taggad ;)


Mot Idre :)

Sitter i bilen på väg till Idre och det är lika tråkigt som vanligt. Både syrran och brorsan sover och mamma och pappa pratar om vägunderlaget. Själv så försöker jag fördriva tiden med att lyssna på musik och sms med Viktoria. Det var allt jag hade att skriva, så klart slut från mig.


Idre

Imorgon bär det av till Idre med hela familjen. Förutom Douglas, som ska ha huset för sig själv hela veckan. Fast helt ensam blir han inte för att hans flickvän Jenny ska stanna kvar hela veckan, plus att han ska ta hand om djuren. Själv så är man ju fett taggad på att sitta i en bil i sex timmar imorgon, not. Dessutom har jag precis börjat packa så har lagom på kvällen innan vi ska åka och som vanligt blir det bara massor av mysspyss kläder.
Vill informera er om att det kommer bli dåligt med inlägg den här veckan på grund av att vi inte har någon internetuppkoppling, men jag kommer kanske blogga från mobilen. Det var nog allt. Hoppas ni får en riktigt trevlig vecka!


Brorsan 19 år

Idag så fyller brorsan hela 19 år. Tiden bara springer iväg, hehe. Vi har firat honom med tårta och presenter. Till och med hans flickvän har kommit upp från Skåne.


Fruktsallad

Gjorde en god fruktsallad så här på eftermiddagskvisten. Den innehöll blåbär, hallon, melon, päron, banan och ananas om jag inte minns fel. Jag fick en jätte cool tunga efteråt, hehe. Lila som min favorit färg.
Det som är så bra med fruktsallad är att det är så gott, men ändå så nyttigt (i rätt mängd förstås).


Valentines day

/Kram Ebba <3

little black dress

Skjortan är min mammas gammla skjorta, klänning från Monki och leggings från H&M.

/Kram Ebba <3

Glad alla hjärtans dag!

Idag är det "Alla hjärtans dag" även kallad tisdag. Eftersom att jag inte har någon pojkvän så gick jag och Antonia på "Dejt" istället. Vi gick till det café vi alltid brukar gå till. En liten rolig sak var att när vi kom in så var det ovanligt mycket med folk och alla var tjejer, hihi. Det var visst inte bara jag och Antonia som var "Forever alone" idag. Men nu ska jag mysa med min familj i mörkret. "Vattenfall" har nämligen stängt av elen på självaste "Alla hjärtans dag" i det området jag bor! Hur tänker man då? Skit samma, det är jätte mysigt med tända ljus. Glad alla hjärtans dag på er!


Samma gamla visa

Har precis hoppat in i min mjukisdress och sitter nu bekvämt och tillbakalutad i min fåtölj med en stor kopp te. Nä, nu ljuger jag, men om det ändå kunde vara så. I själva verket så sitter jag i min pappas och mammas arbetsrum med kurrande mage och har massor med plugg. Har två prov denna vecka, plus tre läxor. JAG ORKAR INTE MER!!!
       
         


/Kram Ebba <3


Kvälls inlägg

Hade planerat att plugga hela dagen idag. Men tror ni att jag gjorde det? Såklart jag inte gjorde. Det är så typiskt mig att planera att plugga, men sedan gör något helt annat. Jag kommer verkligen att faila på mitt fysikprov! Nä, nu ska jag sluta vara så negativ och säga "God natt" till er istället ;)


"Munther Feber"

Efter att ha kollat på dagens Melodifestival, så tror jag att jag har drabbats av ”Munther feber”. Har aldrig gillat vare sig han eller hans musik innan, men nu så slog det bara till. Han är bara för charmig den killen! Vad håller på att hända med mig! Hihih...
/Kram Ebba <3


Jobbet slutfört

Nu är jag äntligen klar! Jag har ont i ryggen efter allt skyfflande och sopande, men det positiva är att jag är 350kr rikare.
image description
image description
/Kram Ebba <3


Fit for work

Nu ska jag snygga upp i vårt stall och det bästa är ju att man dessutom får betalt XD


Bildbomb

Har haft en riktig rolig dag med vänner! Har haft pappersbollskrig med Viktoria och Celine, kollat på grishjärta, cyklat inomhus i skolan med Viktoria och Lucas (jag vet att vi är coola). Sedan har jag och Viktoria kollat på film och moffat och slutligen så har jag haft en underbar mysig tjejkväll med Julia, Line, Viktoria och Amina. Det tror jag var allt och nu ska jag gå och läggs mig, för jag är as trött image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
/Kram Ebba <3

T8

För ett tag sedan så gjorde vi en tävling i klassen som heter "Teknik åttan". Det är en tävling som skolor från hela landet är med i. Den går ut på att man individuellt ska svara på frågor om bland annat teknik i hemmet. En del frågor är lätta och andra lite svårare. Jag tyckte det gick bajs, som vanligt! Men gissa vad? Idag på lektionen kom min rektor och gav mig ett diplom och en kortlek, för att jag hade bäst resultat av alla tjejerna i min klass. Gissa om jag blev paff?! Hihi, det känns ju faktiskt lite kul.
/Kram Ebba <3

I'm rockin it

Klänning/kjol från Monki, t-shirt från Monki och leggings H&M.

/Kram Ebba <3

black & white stripes

Skjorta utan armar från Vero Moda, randig tröja från Monki och jeans från Zizzi.

/Kram Ebba <3

Längtar till sportlovet!

Längtar galet mycket till sportlovet, för då blir det "Skiing time". Fast först måste jag klara av nio skoldagar, plus tre prov. Kul liv man har! Föra året låg jag i 39 graders feber nästan hela sportlovet. Jag åkte bara skidor en dag, så nu känner jag att jag måste ta igen lite, hehe.
Min familj ska åka till Idre som vanligt. Vi eller rättare sagt mina föräldrar har en stuga två mil utanför den lila staden.
Längtar galet mycket till sportlovet, för då blir det "Skiing time". Fast först måste jag klara av nio skoldagar, plus tre prov. Kul liv man har!
Föra året låg jag i 39 graders feber nästan hela sportlovet. Jag åkte bara skidor en dag, så nu känner jag att jag måste ta igen lite, hehe. Förutom att åka skidor ska jag försöka hinna med att ta så många fina foton som jag bara kan på det vackra vinterlandskapet. Min mamma fyller dessutom år då, så vi ska antagligen ut och äta någon dag. Längtar!
Min familj ska åka till Idre som vanligt. Vi har en stuga två mil utanför den lila staden eller rättare sagt mina föräldrar.
/Kram Ebba <3

Dagens outfit

Tänkte börja med att lägga upp "Dagens outfit"på bloggen. Jag kan inte lova att jag kommer att lägga upp varje dag, men någon gång ibland.
(Inte direkt finaste bilden på mig, men den får duga.)
Stickad tröja från Zara, jeans från Zizzi och skor från Nilssons shoes.

/Kram Ebba <3

Pluggar, som vanligt

Jag och Caspian sitter (han ligger, som ni kan se på bilden) och pluggar inför mitt prov på tisdag. Provet är om första världs kriget och det är inte riktigt min grej. Önskar att jag vore min store bror vid sådana här tillfällen. Han kan typ alla krig utan och innan.


Årets första semla

Ja, då var årets första semla uppäten.
/Kram Ebba <3

Vacker dag

Tidigare idag var jag ute och gick med mammsen och familjens två knäppa hundar. Passade på att ta med mig kameran, för att knäppa lite fina kort på det vackra vinter landskapet. Blev dessutom extra fint när det det började skymma lite och himlen blev rosa. Men gud vad kallt det var!
Alice som svassar runt :)
Mamma passade på att ta ett kort på mig när mina ögonfransar hade fått frost på sig. Personligen tycker jag att det är en fin bild :)
Det var lite bilder från dagens promenad.
/Kram Ebba <3

Stressig morgon

Gud vilken stressig morgon jag har haft! Allt flöt på bra tills jag skulle sätta på mig mina örhängen. Stod i typ mer en tio minuter och försökte få på mig det sista örhänget. Sedan när jag var klar, så var klockan 07:27 och jag måste gå ungefär 07:30 till bussen. Då kanske ni tänker; Vadå det var väl bara att gå? Men det fanns ett litet dilemma. Jag hade fortfarande min pyjamas på och jag hade heller ingen aning om vad jag skulle ha på mig. Så 07:36 gick jag till bussen. Eller rättare sagt, sprang jag till bussen. Men som tur går det flera bussar på morgonen, så jag han med den sista. Det var min morgon det ;)


/Kram Ebba <3


Flower

/Kram Ebba <3

Varit lärare idag ;)

Hej svejs! Idag så höll jag, Viktoria och Antonia i vår hemkunskap lektion. Vi inledde med att ha en kort genomgång om Thailands matkultur. Sedan så fick vi leka lärare och se till att de andra gjorde rätt när det laggade maten vi hade valt ut (nudelsoppa och kyckling wok). Det hela började bra, men blev lite kaosartat när vi drog över på lektionen och ingen hjälpte till att städa upp. Såklart så var det här betygsgrundande, så det ska bli lite spännande och se vad jag fick.

/Kram Ebba <3

a beautiful day

/Kram Ebba <3

RSS 2.0