Fikat med Antonia

 
Hade lika trevligt som alltid med Antonia. Vi pratade bland annat om Game of Thrones och att alla borde ha rätt till att göra abort. Två väldigt typiska samtalsämnen när det gäller oss två, haha. Just nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma ska komma, så att hon kan skjutsa mig till musikalkursen. Busschaufförrerna strejkar nämligen, så nu är jag helt beroende av mina föräldrar... Om jag inte cyklar.

Passfotogarfering

Mitt legitimationsfoto 
 
Idag klockan tolv så ska jag ta passfoto. Det var tio år sen sist. Vad tiden går fort! Håller tummarna för att jag blir bättre på passfotot än vad jag blev på mitt legitimationfoto, som jag tog för några veckor sedan. Det kan ju bara bli bättre eller inte...
 
Efter fotot ska jag träffa Antonia. Det var planerat att vi skulle äta glass, men det är inte direkt "äta glass väder" ut, så vi kanske tar en fika istället. Ja och sedan klockan sex så börjar ju musikalkursen. 

Min dag!

Bild från fikat med tjejerna 
 
Vad har man gjort idag då? Försovde mig med en timme, cyklade till gymmet, väl där körde jag styrka i en timme, cyklade hem, hjälpte pappa och Douglas att fixa med polen, duschade, sedan fikade jag med Elin, Stella och Alva och därefter var vi på musikalkursen. Nu när jag nämer musikalkursen kom jag på att jag har glömt att skriva om den. Denna vecka går jag på en musikalkurs för alla åldrar (der är många från Hosannagänget som är med). Vi är uppdelade i två grupper, den ena jobbar med musikalen Hair och den andra med Cabaret. Sedan i så på lördag ska vi vissa upp det.  Det är superkul!!

Glad midsommar i efterskott

Första bilden är rån Celines blogg

 Min midsommar bestod av trevligt sällskap, god mat och den försvunna diamanten.

Spenderade tisdagen på Gröna Lund

Två bilder från dagen
 
I tisdags så var jag på Gröna Lund med Stella och Daniel. Förutom att åka massor av karuseller träffade vi även bästaste Filippa, hennes lillasyster Freja och hennes kompis Tilda. Dagen var toppen! Ja, om man bortser ifrån allt strul med tågen. De var försenade och inställda. Men det borde väl inte komma som en överraskning vid det här laget, haha. Som skrivet så var dagen annars bra! 

Detta köpte jag igår

Jacka från Zara, 799kr (ibland får man unna sig lite).
Shorts från Zara, 299kr.
T-shirt från Topshop, 269kr.
Maxikjol från H&M, 149kr.
 
 

Kvalitetstid i huvudstaden

Bild ifrån lunchen
 
Har spenderat denna söndag i huvudstaden med syrran. Lite kvalitetstid är aldrig fel! Vi har ätit sushi och ränt från den ena butiken till den andra. Det känns i fötterna nu såhär i efterhand, haha. 

Förra helgen

Förra helgen bestod utav cykling, sol, bad, god mat, lite mer bad, massor med kubb, tältning, oväder, mer cykling och framför allt trevligt sällskap!   

Grattis till studenten storebrorsan!

Du har tagit studenten, ja du har tagit studenten, ja du har tagit studenten... Fyfan vad du är bra!

Såå fint!

 
Min duktiga, duktiga, duktiga Stella Bella! Åh så fint hon och hennes bror sjöng på skolavslutningen! Blev bokstavligen alldeles tårögd.  

Trevligt på Kreakiva Hörnan

Några utav bilderna har Josefine tagit.
 
Har spenderat min tisdagskväll på Kreativa Hörnan med ett gäng sköna brudar. Försökte göra en blomkrans, men gav upp rätt så fort. Jag insåg nämligen att det är ganska pilligt och svårt, så jag antar att det inte blir någon blomkrans för mig i midsommar.  
 

Bilder från ellens student

 

Middag i kvällssolen

Sitter och äter en utsökt middag på Alvas veranda i kvällssolen. Vi har cyklat, badat och ätit vattenmelon. Senare ikväll så ska vi bada i hennes vattentunna, längtaaar!! 

Lever livet!

Bild från i onsdags
 
Nu bombar jag bloggen med inlägg, men det här blir sista för idag eller jag kanske ska skriva för ikväll... Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så har jag haft fullt upp. I onsdags hade jag ju skolavlutning och igår så tog fina Ellen studenten, så då var jag med när hon sprang ut och sedan även på hennes mottagning (ska lägga upp bilder från dagen inom snar framtid).
 
Idag så har jag klippt mig (var tvungen att stå upp på grund av att jag har så långt hår...) och sedan har jag varit på middag hos en präst i Stallarholmens församling med Hosanna-gänget. Det har ju varit så fint väder idag, så vi kunde sista ute och mysa. Det jättetrevligt! Sedan imorgon ska jag och mina gamla dagis kompisar tälta och ha oss. Det har varit bestämt sedan en längre tid tillbaka och som jag har längtat. Det ska bil riktigt kul! På söndag så ska jag och min kör ha lite avslutning hos vår körledare med barbeque. Det ska också bli kul! Känner att jag lever livet till fullo just nu haha.

Skolavslutning outfit

Så här såg jag ut på min skolavlutning (det fick bli ballerina istället för converse)
 
Bilderna är tagna av min vän Celine, kolla gärna in hennes blogg http://celineekelund.blogg.se

Skolavlsutning

 
 Min fina klass
 
Har haft mycket att göra det två senaste dagarna, så det är därför jag inte hunnit blogga. I förgår så hade jag skolavslutning. Först var vi på skolan och fikade lite, gjorde utvärdering och umgicks. Sedan bar det av till kyrkan där själva avslutningen skulle vara. Personligen tyckte jag att det var en ganska fin ceremoni fast lite långtråkig. En från båda niorna höll var sitt tal, några sjöng och sedan så var det stipendium utdelning. Själv fick man Utvecklings pris, var helt chockad haha. Efter ceremonin var det dags att få sina betyg och efter det var det dags att säga hej då.
 Sedan på kvällen så var vi några stycken från klassen som var på strandbadet och spelade lite fotboll och sedan drog vi hem till Emma och kollade på "Ego", den var jättebra och jag hade jättemysigt!
 
Som jag har längtat efter dagen jag skulle sluta nian, men när den väl kom så ville jag inte att den skulle ta slut. Jag har spenderat fyra långa år tillsammans med min klass, som inte längre är min klass, fyra långa år som både varit bra och dåliga. Min klass bestod av ett underbart gäng, som både har fått mig att skratta och önskat att de bara kunde gräva ner sig i en grop och aldrig komma upp igen. Jag kommer att sakna han som alltid är dryg, hon som kan slänga ur sig opassande komentarer, han som jag aldrig riktigt pratat med, han som retar mig för hur jag pratar, hon som är super duper snäll, han jag inte riktigt vet om jag gillar eller inte gillar, hon som alla tror är ganska tyst fast egentligen har så mycket att säga, hon som jag kan prata i timmar med om serier, han som får alla att skratta och de som funnits där för mig när det har varit svårt. Jag kommer verkligen sakna alla! Även fast jag inte kommer att umgås med dem på fritiden, så kommer  alla ha en speciell plats i mitt hjärta.

Denna dag

 
Bild från när Line och Josefine kapsejsade med flit
 
Idag så paddlade niorna på min skola 8km. Det var faktiskt ganska kul och det gick mycket snabbare än jag förväntat mig. Sedan var det inte så dumt att ha Amina som "paddelkompis"! Dock så var det inte så kul att behöva gå upp klockan sex på morgonen.
 
Josefine, Elin, Stella, Sofia och Alva
 
Har hängt på Kreativa Hörnan, som Elin och Alva håller i, från 18.00 till 21:00 med detta härliga gäng. Hade jättetrevligt! Vi fikade, pysslade och fixade samt dansade som idioter (mest jag och Sofia) till as dålig musik. Kan verkligen släppa loss med dess underbara tjejer!
 
Ps. Josefine nämns två gånger i detta inlägg, men det är två olika Josefine.

Niornas middag outfit

Bilderna är tagna utav min vän Hanna Jöhnemark.

Niornas middag

 
 
 

Klassdag

Bilder från i lördags
 
Hade klassdag i lördags. Vi var på ett ställe som heter Strand Event.  Vi skulle köra paintball i två timmar, sedan skulle vi äta och efter det skulle vi köra femkamp, men tyvärr hade de strulat med vår bokning så vi fick bara köra paintball i cirka en timme och tjugo minuter, sedan så blev det ingen femkamp, men jag hade kul ändå. Fast det känns ju lite surt att de strulat med vår bokning. Paintball är as kul, dock så gör det svin ont att få kulorna på sig och man får massor av blåmärken på benen samt att man blir dyngsur av svett! Känns sådär lagom kul att ha massor av blåmärken på benen till skolavslutnigen när man ska ha kortkänning, haha.  
 
Sedan på kvällen var vi hemma hos Amina och grillad. Sedan sov ett par stycken inklusive mig över i tält på henne trädgård. Det var jättetrevligt och mysigt!

RSS 2.0