sammetsleggings

Har under en längre tid velat införskaffat mig ett par svarta sammetsleggings, så jag tänkte att jag skulle köpa ett par när jag var uppe i Stockholm igår. På gina tricot i Eskilstuna vet jag att de har svarta, men när jag var på gina tricot, som ligger precis intill hötorget såg jag inte en skymt av dem. Men så snäll som min mamma är, så köpte hon ett par efter jobbet idag (hon jobbar i Eskilstuna). Är så glad!! Orkar inte ta någon bild på dem, så ni får nöja er med en bild jag tog från gina tricots hemsida.  
 
/Kram Ebba 

inhandlat i Stockholm

Hej! Igår var jag, mamma och Olivia i Stockholm och shoppade. Det här köpte jag:
 
T-shirt från Weekday, 150kr.
T-shirt från Topshop, 299kr.
Blus/skjorta från MQ, 199,50kr (ordinarie pris: 399kr).
Skjorta från Ginatricot, 299kr.
Skjorta från JC, 399kr.
Mössa från Carlings, 99kr.
IPhone klister skal från BikBok, 59kr
Zipholder från JC, 39kr.
 
 
/Kram Ebba

Grattis pappsen!!

 
/Kram Ebba <3

födelsedagsfrukost

Idag fyller min pappa 50 år!! Ett stort grattis till dig!! Vi började dagen med en mysig födelsedagsfrukost och såklart en morgonpresent.  Han fick en fin, fin väst.

 
 
/Kram Ebba

myst med Stella

Kom precis hem från Stella. Vi passade på att vara innan hon åker till Marocko den jäkeln. Jag vill också åka till ett varmt land nu när det börjar bli så himla kallt här!! Jaja, jag kan ju trösta mig med att jag ska vara hemma och plugga hela lovet... I alla fall så har vi tagit det lugnt, för lilla Stella är sjuk. Vi gjorde smoothie och åt persikor och riskakor till det. Sedan så låg vi och myste i hennes säng och hade det bra. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film med Caspian vid min sida. Ha det bra!!


gårdagens "facelook"

Halsband från Veromoda och läppstift från Maxfactor.
 
/Kram Ebba <3

födelsedagsmiddag

Imorgon fyller min pappa femtio år, så igår hade vi en födelsedagsmiddag för honom med vänner till familjen.  Eftersom att det inte är varje dag man fyller femtio, så lyxade vi till det lite och bjöd på trerätters. Till förrätt bjöd vi på getost på bröd som jag gjorde, till huvudrätt åt vi älgentrecote och potatisgratäng, som mamma och pappa gjorde och slutligen till efterätt åt vi en utsökt ostglass med bär, som min syster gjorde. Jag vet, jag vet ostglass låter inte speciellt utsökt, men det är det!! Sedan bjöds det på svindyr ost som tilltugg. Det blev en mycket trevlig och lyckad kväll!!  

 
/Kram Ebba <3

taken 2

Hej, hej!! Igår var jag och Line på Heron City och kollade på "Taken 2". Min mamma var också med, för hon var snäll och ställde upp på att skjutsa oss. Fast hon kollade inte på samma film som oss utan "En oväntad vän". "Taken 2" var bra, fast inte lika bra som första filmen synd nog. Hade i alla fall en jätte mysig kväll och det gjorde inte så mycket att filmen inte var som vi väntat oss. Vi åt på thaibuffé efteråt och sedan, så sov Line över hos mig. Lyckad kväll helt enkelt!!


drömrum

Hittade denna bild på tumblr och jag blev kär på en gång. Här ska jag bo en dag!! Rummet har ju dock ingen rutschkana i garderoben ner till en pool, inget jätteakvarium, ingen 100 tums TV eller är bara inrett i rosa och vitt, haha. Men det ser så himla mysigt ut och vi ska inte tala om alla böcker, gahh... L.O.V.E. säger jag bara!!
 
 
/Kram Ebba <3
 
 

tjocktröjor ♥

Jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan om att jag är galen i tjocktröjor, så jag tänkte att jag kunde ägna ett inlägg om bara mina tjocktröjor. Tröjorna på bilderna är inte alla jag äger och har, men nästan. 

 

13st

 
Ginatricot
 
Indiska
 
Zara
 
Vet ej
 
Monki
 
Carlings
 
 
Monki
 
Monki
 
Begagnad 
 
Begagnad 
 
Begagnad 
 
 
Weekday
 
Monki
 
 
 
/Kram Ebba <3

konfaåterträff

Hej, hej på er!! Har varit på konfirmationsåterträff i helgen. Kan ha nämnt det i ett tidigare inlägg. Men i alla fall så har jag haft ännu en toppen helg!! Det var så kul att se alla!! Tyvärr var det några som inte kunde komma och det var trist, men annars hade jag det verkligen jättebra. Vi har mest tagit det lugnt och klafsat runt i leran, hehe. Vädret var inte alls bra. Mina gummistövlar var så leriga att man knappt såg att de var marinblåa längre, så det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta dem (känner mig lite duktig, hehe).

Vi kom fram till att vi SKA fixa en till återträff!! Ser fram emot det!!  

 

 

 

/Kram Ebba <3

  


det här köpte jag i tisdags

Lösögonfransar från In&Finn, 10kr.
Två packet toffsar från BikBok, 19kr.
Halsband från Veromoda, 10kr (ursprungspris 249kr).
Stickad tröja från Monki, 450kr.
 
 
/Kram Ebba <3
 

stripes & red lips

Skjorta och kofta från Monki, leggings från H&M och Dr. Martens.
 
 
/Kram Ebba <3
 

inköpt i Malmö

Stickad tröja från Carlings, 299kr. 
 
/Kram Ebba <3

shoppat lite

Efter skolan idag så åkte Jag, Hanna, Emma och Celine till Eskilstuna för att shoppa lite. Vi hade planerat att ta tåget, men strax efter att vi köpt våra biljetter så blir tåget inställt *suck*. Man vågar fasiken inte lita på sj längre!! Så vi tog bussen istället. När vi väl var framme flöt allt på bra. Vi började med att äta på Waynes coffee för att tysta våra hungriga magar. Sedan gick vi runt och kollade i butiker. Jag fyndade ett par lösögonfransar för 10kr på In&Finn, ett halsband på Veromoda för 10kr som hade kostat 249kr sedan så köpte jag en tjocktröja till min växande samling för 450kr på Monki. Jag är verkligen galen i tjock tröjor, jag anar smått att jag har börjat fått ett beroende, haha. Hittade massor av andra saker, men mina flesta pengar gick åt till att köpa den där tjocktröjan. Lägger upp bilder på allt under veckan inklusive tröjan jag köpte på Carlings i Malmö, som också råkar vara en tjocktröja. 

 
 
/Kram Ebba <3

    


lörag&söndag

Har haft en toppen helg!! Verkligen jätte mysigt och kul att få träffa alla Skåne brudar från konfirmationslägret. I lördags så kollade jag på Agnes handbollsmatch och hon var jätte duktigt. Hennes lag vann. Sedan åkte vi hem till henne och där träffade jag Astrid hennes tvillingsyster, som också var med på lägret. Jättekul att se henne!! Vi åt lite mat och tog det lugnt, sedan åkte vi in till stan och träffade Susanna. Det var verkligen jättekul att se henne också!! Vi tog en kvällsfika ute i kylan, men det var faktiskt inte så kallt och det var ganska mysigt i mörkret. När jag, Agnes och Astrid kom hem så kollade vi på film fram till klockan tre på natten. Inte så smart med tanke på att jag och Agnes skulle försöka gå upp ganska skapligt, för att vi skulle åka till Malmö på söndagen. Men vi lyckades släpa oss upp i alla fall, haha. Tråkigt nog var vädret inte det bästa och några butiker var stängda på grund av att det var söndag. Men det var mysigt ändå. Hittade en (väldigt sen) födelsedagspresent till Amina och även en tröja på Carlings till mig själv. Sedan så träffade vi Robert S från Project Runaway Sverige på Monki. Han stod i kassan och han avslöjade att programmet blir bara mer och mer spännande mot slutet. Vi tog en lång fika efter det och sedan bar det av hem till Agnes igen. Väl hemma hos henne så tog vi det lugnt och jag fixade i ordning mina saker. Sedan så lämnade hon och hennes mamma mig på tåget. Det var tråkigt att åka därifrån, men jag kan trösta mig med att jag ser dem nu i helgen igen för då är de konfaåterträff. Yeay!!  

Bilder!!

 
 
/Kram Ebba <3

    


super trevlig kväll

Hade en super trevlig kväll igår!! Den började med att jag blev hämtad på tågstationen utav Agnes och Mailn. Sedan så gick vi lite på Lunds gator. Efter det så gick vi på restaurang och åt en utsökt pasta. Vi satt på restaurangen i nästan tre timmar och bara pratade även fast vi ätit upp vår mat för länge sedan. När vi kände oss redo började vi röra oss mot Hemmakväll, men vi kom fram 22:57 och det stänger 23:00 så vi fick inte komma in. Då gick vi till butiken bredvid, som hade hur mycket godis som helst. Har aldrig sett så mycket godis i hela mitt liv, haha. Vi plockade på oss lite smått och gott och sedan så hämtade Agnes mamma oss. Hade verkligen jätte mysigt igår!!

 
 
/Kram Ebba <3

på tåget

Sitter på tåget till Lund. Tiden har gått ganska fort, det är ungefär två timmar kvar tills jag är framme. Från Södertälje (där jag gick på tåget) till Lund tar det lite mer än fyra timmar. Har fördrivit tiden med att plugga lite och hållit på med mobilen. Måste erkänna att jag var lite nervös i början, för det här är första gången jag åker tåg själv så här pass långt. Har innan bara åkt till Stockholm och Eskilstuna själv och det är inte så värst långt. Men nu är jag cool lugn och allt verkar flyta på bra. Hoppas det fortsätter gå bra, hehe!!! Det var väl allt tror jag. En sak till bara, jag tror inte jag kommer blogga så mycket i helgen, så att ni vet. Kanske något inlägg på söndag när jag sitter på tåget hem. Nu vilja jag bara avsluta med att önska er en trevlig helg!!
Kända att detta inlägg inte skulle vara helt bildlöst, så jag slänger in en bild jag tog på Södertälje C innan tåget kom ;)


gårdagen

Hej, tiden bara flög iväg igår kväll. Efter skolan så åkte jag hem till Stella, som jag gör varje torsdag för vi har körträning. Först tog vi lite dagens outfits bilder och efter åt vi mellis. Sedan var det bara att skynda sig till träning, men när vi kom fram så var det stängt och ingen själ syntes till. Vi kollade i våra almanackor och där stod det att det inte var någon kör. Typiskt oss, haha... Fast allt blev inte helt misslyckat, för Stella hade nämligen med sig kakpacket som hennes klass ska sälja. Så jag köpte ett till Stella och så smaskade vi lite på det tills jag var tvungen att gå till bussen. Väl hemma så var jag tvungen att plugga och packa för att idag så ska jag ju åka till Skåne. Att packa trodde jag skulle gå ganska snabbt, men icke. Det tog istället jätte lång tid, för jag hade ingen aning om vad jag skulle ta med mig. Men nu är väskan packad och klar och jag är super taggad på att spendera min helg i Lund.
Vickan hälsar ;)


it's a beautiful day today

Kavaj är ett fynd från min mammas garderob, topp från lindex, jeans från Zizzi, sjal från vikingamarknad på Åland och Dr. Martens. 
 
 
/Kram Ebba <3

star for life

Har helt glömt att berätta att i fredags var jag, några tjejer från min klass och sedan några andra från min skola med i något som heter ”Star for life”. Det är ett samarbete med Sydafrika som ska stoppa hiv och aids som tyvärr är ganska vanligt i Sydafrika. Om ni vill kan ni läsa mera här! Vi var med i något som heter ”Star for life on tour”, det är en konsert som turnerar runt i hela Sverige där ett par elever från Sydafrika är med, olika kändisar och det finns även en kör som brukar bestå utav ett par hundra elever. När vi var med i fredags då konserten var i Stockholm bestod kören utav cirka 800 elever. Jag hade jättekul och det är verkligen en skit häftig grej att göra. Jag rekommenderar er att verkligen vara med. Här kommer några bilder jag tog under dagen. 

 
 
/Kram Ebba <3
 
 
 

pumivalpar

Hej! Idag har nästan hela familjen varit och kollat på pumivalpar, för min syster ska skaffa en. Gud vad de är söta!! De var nästan så att man ville sno en även fast de bara är fyra veckor kvar tills min syster får hämta hem en utav de sex små sötnosarna. Lyckligt vis fick jag några bra kort på dem, som vi kan kolla på medan vi väntar.  

 
/Kram Ebba <3

kanelbullens dag

Idag när jag kom hem så stod min pappa inne i köket med sin förskräckliga rockmusik på hög volym och bakade kanelbullar. Blev så glad av den synen. Finns inget bättre än hemma gjorda kanelbullar och det blir bara ännu godare att äta dem på självaste kanelbullens dag. 

 
 
/Kram Ebba <3

de senaste dagarna

Hej, hej! Det börjar bli ett tag sedan jag bloggade senaste, så jag tänkte bara slänga in ett inlägg nu. Har haft ganska mycket att göra de senaste dagarna. I måndags så hade min skola "orienteringenstävling" för hos nior. Blev faktiskt ganska nöjd med min insatts. Jag tog alla kontroller. Sedan så på kvällen var jag på ett "kick och box" pass på gymmet jag tränar på med min syster. Vi kände lite som att vi kommit fel bland alla muskulösa människor, men som tur var det några som oss också, haha... Det var i alla fall jättekul och jag ska verkligen gå nästa måndag igen. Igår så beställde jag tågbiljetter till Skåne. Ska träffa några härliga vänner från konfirmationslägret jag var på i somras. Ska åka dit den 12:e oktober och vara där hela helgen. Ser fram emot det jättemycket!! Idag så SKA jag plugga, har inte orkat gjort det. Men jag har två prov nästa vecka och en hel del läxor, så jag måste verkligen plugga. Sedan så ska jag nog gå på "step up" pass ikväll. Ja, det var nog allt. Hej då!!


RSS 2.0