Smoothie till frukost :)

Till frukost åt jag en smarig smoothie gjord på banan, hallon, blåbär och vaniljyoghurt. Mums säger jag bara!

/Kram Ebba <3

Ett leende är det bästa ansiktslyftet

Byxdress/byxor och spets T-shirt från Monki.
/Kram Ebba <3

Gamla minnen

Tog fram min gammal Sony Ericsson mobil, som har legat avslagen i en byrålåda sedan i mitten av december. Jag började kolla igenom alla foton och videos och shit vad det väcker känslor. Gammal kära minne som man aldrig kommer att se åter. Vänskap som runnit ut i sanden och massor av roliga stunder. Ja, min "fina" lilla Sony Ericsson har ju hängt med ett tag kan man ju säga. I fyra år om man ska vara exakt, så den har ju ganska gammal bilder.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
/Kram Ebba <3


live, love, laugh

T-shirt med volang från Lindex, ärmlös kofta från Indiska och jeans från Zizzi.
/Kram Ebba <3

Pluggar spanska

Jag har varit jätte dålig med att uppdatera bloggen den här veckan, men det beror på att jag har haft (har fortfarande) as mycket plugg. Spanska, hk, biologi, kemi och jag ligger efter i svenskan. Just nu pluggar jag spanska. Det var nog allt för tillfället. Ha det så bra! :)


high on life

T-shirt från Veromoda, kavaj från Monki och jeans från Zizzi.
/Kram Ebba <3

Hungerspelen :D

Igår kom den dagen jag har längtat efter så länge. Jag, Viktoria och Antonia kollade på ”Hungerspelen”!!! Vi alla tre har läst böckerna och vi var super exalterade. Man kan säga att de två timmarna och tjugo minuterarna var ren lycka, hehe. Filmen var bra utifrån boken, men det var en del små saker jag störde mig på att de hade ändrat, men skit samma.  Det tråkiga är att det är typ två år kvar tills nästa film, ”Fatta eld”.  


/Kram Ebba <3


Nu är min lillebror tonåring

Igår fylld min lillebror 13 år och där med blev han även tonåring. Vi hade gäster hemma och vi firade honom med tårta och sång. Han fick även några presenter.
Är jätte avundsjuk på honom, för han fick en Ipad. Fast största anledningen till att han fick den är för att han har verkligen jätte grov dyslexi och man kan ladda ner massor av bra appar, som är till för att lära sig t.ex. engelska och sånt.
Igår fylld min lillebror 13 år och där med blev han även tonåring. Vi hade gäster hemma och vi firade honom med tårta och sång. Han fick även några presenter.
Är jätte avundsjuk på honom, för han fick en Ipad. Fast största anledningen till att han fick den är för att han har verkligen jätte grov dyslexi och man kan ladda ner massor av bra appar, som är till för att lära sig t.ex. engelska och sånt.
/Kram Ebba <3

My life is like a song

Stickad tunika från BikBok, leggings från H&M och skärpet är från Lindex.
/Kram Ebba <3

God natt :)

Nu ska jag gå och lägga mig i min efterlängtade säng och sova. Medvetande om att jag egentligen har massor av plugg som borde vara klart vi det här laget. Men jag är inte mer en människa så nu tänker jag sova.
Här får ni tre snygga bilder på mig i mitt Snobben nattlinne eller senare T-shirt. Jag har haft den sedan jag kanske gick i trean eller fyran... Och jag har faktiskt växt lite sedan dess, tror det eller ej.
image description

/Kram Ebba <3


Do you love me or not? You told me once but I forgot.

Tröjan är från en boutique i Strängnäs som heter Beckman (jag tror den heter så), munktröjan har jag ärvt (den har hängt med i många år) och byxorna är från JC.
/Kram Ebba <3

Ännu mer smoothie

Sitter och dricker jordgubbs smoothie andra dagen i rad, fast den den här gången med syrran. Det är bara för gott!!!


Strawberry Smoothie

När jag kom hem efter skolan idag orkade jag inte att sätta igång med att plugga på direkten. Då hade jag inget att göra. Vad gör man då? Jo, man går till köket och gräver runt (gräver runt?) i kylen och i köksskåpen. Sedan så gör man något gått av det bästa man har... Jag gjorde en jordgubbs smoothie av frysta jordgubbar, vanilj yoghurt, toppat med mörk choklad. Yummy, yummy in my tummy XD
/Kram Ebba <3

young wild and free

Jeansskjorta från Monki, stickad tröja från Weekday, jeans från Zizzi och klocka (Jet Set) från Ur & Penn.
/Kram Ebba <3

Nya converse

Denna vår kommer mina fötter få bo i de här små (storlek 39...) pärlorna (skorna). Tyckte det var dags att skaffa sig ett par låga converse till våren.
De stod mellan de här eller ett par svarta, men som ni kan se så vann de vita, hehe...
/Kram Ebba <3

Converse och mjukisdress

Ligger i sängen i min mjukisdress och mina ny inköpta converse (jag vet, jag är inte alls konstig...). Vid min sida ligger Caspian och spinner så glatt. Jag hade planerat att plugga jättemycket idag, men tiden har bara sprungit iväg, som vanligt. Så det ända jag har gjort är att ha renskrivit mina hemkunskaps anteckningar.Men jag ska fortsätta att plugga om en liten stund....


Min fredagskväll

Kvällen har bestått ut av en massor av klipp från "Ellen Degeneres show" (jag bara älskar henne!) och lite engelska plugg. Så nu ska jag bara tvätta av sminket och hoppa i mina mjukiskläder och sedan är jag redo för ett antal "The vampire diaries" avsnitt. Japp, så forever alone är jag denna fredagskväll ;)


/Kram Ebba <3


Fullt upp

Ja, rubriken säger allt. Jag har haft fult upp de två senaste dagarna. Både igår och idag har jag varit på Jesus Christ Superstar träning från 18.30 till 20.30, så nu är jag helt slut. Jag har heller inte hunnit med något plugg och det är verkligen kris. Men jag ska i alla fall försöka plugga lite nu.
En liten rolig sak som hände idag var att jag listade ut hur man gör en fiskbensfläta, hehe. Jättekul, jag vet...
(Det ser inte ut som en fiskbensfläta på bilden, men det är det. Den är bara väldigt lös)


bow tie

Linne är från JC, skjortan är min mammas gammla, koftan är Lindex, jeans från Zizzi och flugan fick jag i födelsedagspresent av Viktoria.
/Kram Ebba <3

Pizza med Viktoria

Sitter och äter pizza med Viktoria så här efter skolan. När jag kommer hem blir det till att plugga :)


födelsedagspresenter från mina vänner


Fick jättefina presenter av min lite smått underliga vänner. Motteveringen till att jag fick barnmaten löd: Om inte kondomerna funkar… Ja, som sagt mina smått underliga vänner, men jag älskar dem ändå (fråga mig inte varför).

/Kram Ebba <3


Minibloggpaus XD

Jag vet, jag vet. Jag har inte bloggat på två dagar. Men jag har liksom inte hunnit. Eller snarare en kombinisation av att jag inte har hunnit och för att jag inte har orkat. Man kan säga att jag har haft en minibloggpaus.
I lördags städade jag hela huset, för att klockan sex skulle mina närmaste vänner komma. Vi skulle fira att jag fyllt 15 år. Tyvärr så kunde inte Stella komma. Sedan så sov hela bunten över och de åkte hem ungefär vid två på söndagen. Sedan klockan fyra skulle jag på fotografering till Jesus Christ Superstar och efter det tränade vi till halv åtta. När jag kom hem var jag jätte trött, för att jag hade bara sovit sex timmar den natten. Och idag har jag studiedag. Så himla skönt! Men även fast jag har haft fullt upp har jag haft det jättekul med många skratt den här helgen.


/Kram Ebba <3


Världens finaste present

Fick världens finaste födelsedagspresent härom dagen av Stella, så jag är bara tvungen att lägga upp bilder på det. Tack gumman, jag älskar dig Stellis!!! <3
/Kram Ebba <3

black maxi dress

Klänningen och bältet är från Lindex och spetstoppen är från Monki.
/Kram Ebba <3

Torsdags kväll

Nu blir det en stor kopp te och "the Vampier diaries" så här på kvällskvisten ;)


Har nu alla Twilight böcker XD

Kolla vad mamma köpt åt mig idag. När vi båda andas och Ljudet av ditt hjärta, så nu har jag alla Twilight böckerna, jippi. TACK MAMMA, ÄLSKAR DIG (hon kommer antagligen inte se det, men ändå) :)

/Kram Ebba <3

Kattungar & lammungar

Ni vet ju att jag skrev på min födelsedag att jag och familjen hade varit och kollat på kattungar och lammungar, så nu tänkte jag visa lite foton på dem.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
/Kram Ebba <3

Jesus Christ Superstar - Outfits

Jag skrev ju tidigare att ni skulle få bilder på kläderna jag ska ha på mig på Jesus Christ Superstar och som sagt de är helt galna, haha...

Präst kläderna:

Herodes hov kläderna:

Folk kläderna:


/Kram Ebba <3

And I keep on smiling


T-shirten fick jag i födelsedagspresent av min storebror och den är från Monki, koftan är från Bik Bok och jeansen är från JC.


/Kram Ebba <3

Lite bilder ifrån sportlovet

Jag lovade ju att lägga upp lite bilder från sportlovet, så nu har jag äntligen tagit mig tid till att ladda upp lite bilder på bloggen. Hur är det nu hur man säger det, bättre sent än aldrig, hehe...





/Kram Ebba<3


my hand in my pocket and a smile on my face

Tröjan fick jag jag av min syster i födelsedagspresent (jag älskar den) och den är ifrån Monki, jeansen är ifrån Zizzi.
/Kram Ebba <3

Födelsedagspresenter :D

Jag har redan läst Twilight serien, men jag önskade mig böckerna i alla fall. Sedan så fick jag tjock tröjan av min syster, parfymen hot love fick jag av min lillebror, t-shirten fick jag av min storebror och brevet fick jag av min döda morfars fru och hennes pojkvän. Resten fick jag av mina fantastiska föräldrar :D
/Kram Ebba <3

Äntligen så är man 15 :D

Hej svejs alla glada! Idag är det den 4 mars och vad händer idag egentligen? Jo, idag fyller jag faktiskt 15 år! XD Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så får jag nu cykla utan hjälm, kolla på filmer från 15 år (inte för att jag har gjort de två först nämnda förut...), jag är även straffmyndig och byxmyndig, hihi...
Jag har haft en toppen dag och jag har fått världens finaste presenter! Dagen började med att jag vaknade 07.42 och det roliga var att dagen innan hade jag bestämt med mina föräldrar att familjen skulle komma in och sjunga för mig klockan nio, för att jag brukar vakna runt nio, tio. Jag kunde inte somna om, så jag fick ligga kvar glatt i min säng och vänta på dem. Sedan så har jag varit på klädprovning inför musikalen "Jesus Christ Superstar", som min körledare har satt upp. Jag har flera små roller och min körledare valde ut de mest galnaste kläderna till mig (men det är jag ju inte direkt ensam om, hehe...). Ska lägga upp bilder på kläderna imorgon. ;) När jag kom hem åt jag och familjen lunch sedan åkte vi till våra "grannar" (de bor typ två kilometer bort ifrån oss) och kollade på deras kattungar och lammungar. DE VAR BARA FÖR SÖTA!!! Ja, vad hände mer? Jo, vi åt en super god middag (tack pappa), sedan åt vi en god tårta made by me och jag fick jättefina presenter. Jag avslutade hela min födelsedag med att kolla på första avsnittet av "Vampier diaris" (jag fick de två första säsongerna i present)  med mamma. Ja, det var nog allt. Jag är verkligen super nöjd över min födelsedag. Imorgon ska jag lägga upp lite bilder på mina presenter och så.
Hej svejs alla glada! Idag är det den 4 mars och vad händer idag egentligen? Jo, idag fyller jag faktiskt 15 år! XD Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så får jag nu cykla utan hjälm, kolla på filmer från 15 år (inte för att jag har gjort de två först nämnda förut...), jag är även straffmyndig och byxmyndig, hihi...
Jag har haft en toppen dag och jag har fått världens finaste presenter! Dagen började med att jag vaknade 07.42 och det roliga var att dagen innan hade jag bestämt med mina föräldrar att familjen skulle komma in och sjunga för mig klockan nio, för att jag brukar vakna runt nio, tio. Jag kunde inte somna om, så jag fick ligga kvar glatt i min säng och vänta på dem. Sedan så har jag varit på klädprovning inför musikalen "Jesus Christ Superstar", som min körledare har satt upp. Jag har flera små roller och min körledare valde ut de mest galnaste kläderna till mig (men det är jag ju inte direkt ensam om, hehe...). Ska lägga upp bilder på kläderna imorgon. ;) När jag kom hem åt jag och familjen lunch sedan åkte vi till våra "grannar" (de bor typ två kilometer bort ifrån oss) och kollade på deras kattungar och lammungar. DE VAR BARA FÖR SÖTA!!! Ja, vad hände mer? Jo, vi åt en super god middag (tack pappa), sedan åt vi en god tårta made by me och jag fick jättefina presenter. Jag avslutade hela min födelsedag med att kolla på första avsnittet av "Vampire diaries" (jag fick de två första säsongerna i present)  med mamma. Ja, det var nog allt. Jag är verkligen super nöjd över min födelsedag. Imorgon ska jag lägga upp lite bilder på mina presenter och så. Godnatt.
/Kram Ebba <3

My makeup today

Jag var bara tvungen att göra två gif på min sminkning idag (jag vet att jag har blivit besatt!).

/Kram Ebba <3

Skaffat Twitter :)

Idag har jag ägnat mig åt att städa mitt rum, som jag inte har städat på jag vet inte när. Men nu är det i alla fall rent och fint. Kom och tänka på att när man ska städa gör man allt annat förutom att just städa. Typ hålla på med saker man hittar i röran. T.ex. som att jag hittade en gammal tröja från när jag gick i femman, som jag typ bara använde en gång och som jag fortfarande kan ha. Eftersom att jag tyckte/tycker den inte är speciellt fin började jag att klippa i den. Sedan tog jag fram kameran för att ta kort på resultatet (lägger upp kort senare). Det så typiskt mig...
Sedan vill jag bara säga att jag har skaffat Twitter och att ni gärna kan följa mig där :)


here is another gif

Kunde inte låta bli att lägga upp en till gif jag har gjort, hihi... XD
Fotona är tagna ungefär för ett år sedan (dagen efter min födelsedag). De är bland de första fotona jag tog med min systemkamera (D3100). Om det är någon som är intresserad, så är det min mammas hand ;)


/Kram Ebba <3


gif

Blev medlem på http://makeagif.com för en liten stund sedan. Jag gjorde en gif på nästan alla fotona av mina "Dagens outfit". I hope you will enjoy it :)


/Kram Ebba <3

Chocolate chips cookies :)

Har kommit hem från Antonia nu. Jag, Antonia och Viktoria har bakat chocolate chips cookies och kollat på "Easy A" och "Super 8". Själv tyckte jag att filmerna var bra och kakorna var utsökta.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
/Kram Ebba <3


Thaimat, mums!


friendship is like a flower


Blus från Indiska, bälte från Lindex och byxor från Zizzi.

/Kram Ebba <3

RSS 2.0