Saknar du drama i dit liv?

Om man känner att man saknar drama i sitt liv borde man ha en sådan här knapp nära till hands!!  

Hello beautiful

Tröja från Monki, jeans (nya) från Zizzi, halsband från Indiska och Dr. Martens.

Tack för er åsikt!

Tack så mycket för era åsikter om vilken klänning ni tycker jag ska ha på Niornas dans! Om jag ska gå på vad ni tycker, så lutar det åt den andra klänningen, som är i spets. Svårt beslut! Om ni inte har sett inlägget så är det bara att klicka HÄR! Ni kan fortfarande kommentera om vilken ni tycker jag ska ha.


dålig uppdatering (som vanligt)

Sorry, sorry för dålig uppdatering men som ni kanske redan har läst på min blogg hundra gånger tidigare så har jag väldigt mycket i skolan just nu. Det tar aldrig slut! Ska dock försöka hitta på en bättre ursäkt till nästa gång, börjar bli ganska uttjatat vid det här laget, hehe... Men iallafall har inte hänt något speciellt de här två senaste dagarna. Sova, gå i skolan, plugga och äta samt massor av onödig grejor där i mellan. Jag tror ni hajar vad jag menar. Detta inlägg var bara tänkt som ett utfyllnadsinlägg. Helt meningslöst egentligen, haha... Jaja, jag får bocka och tacka för den här gången. Bjuder på två svartvita bilder på mig från min instagram, som ni kan kolla på tills nästa inlägg dyker upp.

 

 
 

Mysfika med Stella

Fikade med Stella idag. Det var verkligen jättemysigt och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi måste ha suttit där på fiket i x antal timmar och bara pratat. Hade dessvärre ångest när jag kom hem att jag inte hade pluggat på hela dagen, men ibland behöver man bara komma bort och göra andra saker.


Vilken ska jag välja?

Här är de två klänningarna jag köpte. Jag hade först tänkt lägga upp bilder när jag har på mig dem, men jag har inte tagit mig tiden till att göra det, så ni får bilderna från Monkis hemsida istället. Det är bättre en ingenting alls. Vilken tycker ni att jag ska ha till Niornas Dans: 1 eller 2? Vill också bara skriva att de ser bättre ut när det sitter på än vad de gör på bilderna.  


Första glöggen


Himlen är så vacker denna årstid

Mitt fotoalbum på mobilen är sprängfull med sådana här bilder. Kan inte låta bli på morgnarna när jag går till bussen att stanna upp och ta några bilder på den vackra himlen.


Min skola

Två personer från min skola har vänt sig till den lokala tidningen och klagat om att vi inte har tillräckligt med läroböcker och mat. Vi har har läroböcker och det är bara två gånger den här terminen som maten har tagit slut. Det finns mycket på min skola att klaga på och så klagar de på de minst och obetydliga problemen. Några saker som är mycket allvarligare är att vi byter lärare stup i kvarten (sedan sexan är jag nu på min femte engelska lärare, femte svenska lärare, sjätte spanska lärare, tredje SO lärare och det är bara några ämnen), vi har lärare som är dåliga på svenska och vi får endast sitta femton minuter i matsalen och äta på grund av det finns för några platser m.m. Klicka HÄR om du vill läsa artikeln.  

Spontan shoppat

Hej! Har haft två dagar fulla med plugg. Jag var dock i Eskilstuna i måndags och spontan shoppade lite med mamma. Jag var på jakt efter en klänning till niornas dans och ett par jeans. Köpte ett par höga svarta jeans och så hittade jag två snygga klänningar. Jag kunde inte bestämma mig vilken av dem jag skulle köpa, så jag köpte hem båda och sedan så ska jag lämna tillbaka den jag inte vill ha. Super svårt beslut!! Ska lägga upp allt på bloggen när jag har tid. Det var allt för mig den här gången, hej då!!

Då & Nu

Denna bild är dock på hela min dagisavdelning och inte från samma vinkel, men ni kan ändå se att vi har växt en hel del. Jag är flickan i lila klänning åt vänster om ni kanske undrade. 
 
Då:
Nu:

Dagisåterträffen

Hade jättetrevligt igår! Fast tyvärr var det fyra som inte kunde komma, men vi har bestämt att vi ska försöka ses på jullovet igen och då hoppas jag att alla kan komma. Men i alla fall så gick vi till vårt gamla dagis och gick runt och kollade. Tyvärr så kunde vi inte kolla hur det såg ut inuti, men det var trevligt ändå. En sak jag förvånades över var att allt var mycket, mycket mindre än vad jag mindes, som allt har krympt. Det är ju inte direkt som att jag växt något sedan dagis, haha... Efter det gick vi upp till ett berg vi ofta gick på utflykt till. Vi gjorde det dumma och tog den brantaste vägen upp plus att det också var bäckmörk ute, så det blev lite "klättring" här och där. Sedan så satt vi på berget och fikade på varmchoklad och bullar. Efter det gick vi till ytligare ställe vi brukade gå på utflykt till. Sedan gick vi och köpte pizza och skyndade oss hem till Stella, så att inte pizzorna skulle svalna. Resten av kvällen tog vi det lugnt, kollade på film och pratade. En lyckad kväll helt enkelt. 
Bilderna är tagna med Alvas (länk) kamera utav mig och Alva.  

Dagisåterträff

Hej! Imorgon så ska jag träffa min gamla dagisgrupp. Vi kallar det ”dagisåterträff”. Det kanske låter konstig för många att träffa människor man gick på dagiset med när man var liten, men jag har gått i samma skola med nästan alla dem halva min skoltid och jag har fortfarande bra kontakt med tjejerna från dagisgruppen. Så det är inte så konstigt för mig. Ser framemot det väldigt mycket!! Vi var verkligen ett roligt gäng, som hittade på massor med roliga saker. 


"Breaking Dawn Part 2"

Igår var jag, Amina och Line och kollade på "Breaking Dawn Part 2". Den var jättebra och den hade en ganska oväntad twist på slutet, som Foki skrev på sin blogg. En till bra sak var att den var bra gjord gentemot boken. Mer tänker jag inte säga. Här får ni ett litet klipp från filmen jag hittade på YouTube. 

Dags för "Breaking Dawn Part 2"

Klockan sju kommer jag sitta i en full och trång biosalong i lilla Strängnäs med Line och Amina. Vi sak kolla på ”Breaking Dawn Part 2”. Som vi har väntat!! Men nu är det inte alls långt kvar. Ska bli superkul!! Jag är dock lite orolig över att filmen kommer skilja sig ganska mycket från boken, om den är det kommer jag bli rejält besviken. Men jag får hoppas på det bästa.  


Olivia & Asta



Kladdkaka

Ingredienser:
1 1/2 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 1/2 dl socker
4 msk kakao
2 ägg
100g smör
Valfritt:
Ljus sirap eller kaffe
 
1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda sedan mjöl, vaniljsocker, salt, socker och kakao i en bunke. 
2. Rör sedan ner ägg och smör och rör tills det blir en jämn smet.
3. Efter det smörj en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Häll sedan smeten i formen och låt den grädda i mitten av ugnen ca 15-20 minuter. 
4. Låt den svalna. Sikta över florsocker och servera den med vispad grädde.
 LYCKA TILL!

min dag

Hej, hej! Det här blev ett väldigt sent inlägg. Tänkte blogga vid åtta, men jag fastnade framför weheartit.com. Typiskt mig… Men i alla fall, idag har jag varit på öppet hus på ett gymnasium i Strängnäs som heter Thomasgymnasiumet med mina föräldrar och jag är nästan bombsäker på att jag ska välja estet med inriktning media. Det känns verkligen toppen!! Sedan fikade vi lite och efter det åkte vi och kollade på ett hus som är till salu, som ligger vid en kvarn vi har i Strängnäs. Det slutade med att vi fick en guidad tur i kvarnen. Var faktiskt intressant att höra om hur den fungerar. Sedan så bar det av hemåt. Så har min dag sett ut i stora drag.   


Finally friday

Linne från JC, flanellskjorta från Monki, blus/skjorta från MQ, jeans från Zizzi och DR. Martens.

Dagen

Denna dag har inte direkt skilt sig så mycket från alla andra dagar. Varit i skolan som vilken vanlig dag, kom hem och åt en stor jättegod mellis, som faktiskt inte inträffar så ofta, sedan åkte jag till gymet och körde ett sjukt jobbigt step up pass, men det var det värt det!! Älskar känslan av att man är alldeles trött i kroppen efter att man tränat. Sedan så har jag pluggat, höjd punkten på dagen!! Jag hoppas ni förstör att jag var sarkastisk...
Nu ska jag läsa lite i min bok vi läser på engelskan sedan är det natti, natti för mig. De tre senaste nätterna har jag vara sovit cirka fem timmar per natt, så jag behöver verkligen min skönhetssömn.


rivets shirt

Skjorta från Ginatricot, jeans Zizzi och Dr. Martens.

Till evigheten och vidare

Blus från JC, sammetsleggins från Ginatricot, linne från Indiska och Dr. Martens.

Tävlar om att bli veckans blogg

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos www.kompakt.blogg.se var med du också! 
 

Allhelgonadag

Igår var det allhelgonadagen, så efter att jag varit på gymet och mamma varit ute och gått åkte vi till kyrkogården där min mormor är begravd. Vi lade dit en fin mosskrans med rosor och en marshall vid hennes grav. Sedan så gick vi även till minneslunden och la dit ett ljus för min morfar. Han är begravd i en minneslund i Stockholm, men det som är så bra med minneslundar är att du kan gå till vilken som helst och sörja eller lägga dit ett ljus för någon eller vad man nu vill göra. Det är så himla fint vid minneslunden med alla ljusen.


Mer bilder på Asta


Välkommen till familjen

Nu är lilla Asta äntligen här!! Min syster, pappa och lillbror hämtade henne imorse medan jag låg och sov, hehe…Hon är så söt!! Det är nästan så att jag bara skulle kunna äta upp henne, men bara nästan. Tog några kort på henne, men det blev inte så bra för hon är en riktig liten sprattlig krabat.

 

 


Ny design

Som ni kanske har märk, så har jag ändrat designen på bloggen. Eller det är inte jag som har gjort det utan min underbara och super duper snälla vän Hanna. Hur snällt är det inte egentligen av henne att lägga ner massor av tid på att fixa en jättefin design till mig!! Återigen tack till dig Hanna!! Hon är för tillfället inte aktiv på sin blogg men kolla gärna in hennes instagram. Hennes användarnamn är @hannajohnemark

 

Bilden är tagen från Hannas facebooksida.


Hanna här

Hej Ebbas läsare! Jag heter Hanna och är den som har fixat Ebbas nya design. Jag tänker lägga ut en bild här för att se om allt fungerar som det ska. Hoppas ni gillar designen! 
 
(Du får ta bort det här inlägget om du vill Ebba)
 

RSS 2.0