Fredag

Idag var det Aminas födelsedag (Grattis Amina!) och fysikprov. Jag tror det gick ganska bra faktisk på provet, jag hoppas på ett D.
Och nu kan jag bara säga äntligen helg.Älskar den här låten! Blue Foundation - Eyes on Fire.

60-talet

Var bara tvungen att lägga ut den här bild på min mormor och några vänner.
/Kram Ebba

Green nails

/Kram Ebba

Min mamma

Hittade ett väldigt gammalt foto på min mamma när hon var liten. Hon var faktist väldigt söt :)
Och den här bilden är tagen i våras. Hon är lika fin som då :)
/Kram Ebba <3

Födelsedagspresent till Aminis

Idag var jag på stan med Antonia, Line, Viktoria och Julia för att köpa present till Amina, som fyller 14 år nu på fredag. Köpte lite saker till mig själv också och sedan fikade vi lite.
Depend nagellack Nr.249 från "Dofter och sånt"
Ugglering från "Ur & Penn"
Present till Amina
/Kram Ebba <3

Dopklänning

Idag när jag kollade i en garderob, så hittade jag min gamla dopklänning, som jag har delat med min tre syskon.
/Kram Ebba <3

"Det är okej att känna"
/Kram Ebba <3

Linkin Park - The End

Jag älskar den här låten med Linkin Park:/Kram Ebba <3

Ibland kan det bli lite fel XD

Jag och min syster pratade om ett tvillingpar:
Jag säger: De är väl inte så tighta?
Syster säger: Nej, kanske för att han är en tjej och hon är en kille.
Jag och syster: Hahahahahahahaha...
/Kram Ebba <3


light

/Kram Ebba <3

Nytt Läderskärp

Läderskärp från "Lindex"
/Kram Ebba <3

Tjejmiddag

Igår så gick jag och Antonia ner på stan efter skolan och fikade. Jag köpte ett brunt läderskärp på "Lindex" och Antonia köpte två "Depend" nagellack. Sen så gick vi hem till Antonia och fixade till oss lite inför kvällen då vi skulle till Viktoria på tjejmiddag.
Hade jättekul hos Viktoria med Antonia, Line och så klart Viktoria. Men det var tråkigt att inte Julia och Amina kunde komma. /Kram Ebba <3Pannkaks Tävling

Idag på lunchen så hade jag och mina kära vänner (Viktoria, Antonia, Amina, Julia och Line) pannkaks tävling och jag hade den stora äran att vara domare. Tävlingen gick ut på att äta så många pannkakor som man orkade. Vinnaren vann en bulle och förloraren skulle köpa bullen till vinnaren.

Rond 1:
Viktoria: 3 st 
Antonia: 4 st
Amina: 4 st
Julia: 4 st
Line: 4 st
(Jag: 3 st)

Rond 2:
Viktoria: 3 st
Antonia: 4 st
Amina: 3 st
Julia: 2 st
Line: 3 st
(Jag: 0 st)

Rond 3:
Viktoria: 0 st
Antonia: 3 1/2 st
Amina: 4 st
Julia: 0 st
Line: 3 st
(Jag: 0 st)

Slut resultat:
1. Antonia: 11 1/2 st
2. Amina: 11 st
3. Line: 10 st
4. Viktoria: 6 st och Julia: 6 st
(5. Jag: 3 st) /Kram Ebba

Min mormor som 18 åring

För några dagar sen ägnade jag min efter middag att kolla i gamla fotoalbum från min mormors tid som ung. Hittade ett jättefint kort på henne när hon var arton år gammal. Själv så tycker jag att hon är jätte vacker :)
/Kram Ebba <3

Idag har man ju varit med i tidningen

Har varit med i tidningen idag för att alla tjejer från årskurs åtta från min skola skulle till ungdomsmottagningen och då ställde jag upp att posa i tidningen. Inte för att man kanske blev så snygg då XD
/Kram Ebba <3

Skolfoto

Fick mitt skolfoto för någon dag sen. Blev faktiskt ganska nöjd om man bort ser från att man knappt ser min överläpp./Kram Ebba <3

Nytt läppstift

Idag har jag fyllt på mitt smink förråd med detta läppstift:
Och så här såg jag ut i det. Vad tycks?


/Kram Ebba <3

Dolph Lundgren

Glömde att skriva igår att när jag var i Gamla Stan i Stockholm så såg vi (mamma, syster och Erik) Dolph Lundgren och när han gick förbi oss nuddade hans jacka vid mina ben. Inte för att jag är något stort fan, faktiskt inget fan alls. Men ändå lite coolt.
Om ni undrar vem Dolph Lundgren är, så kan jag berätta att han är en svensk skådespelare, som har gjort karriär i USA och han har varit med i bland annat "Rocky IV" och "The Expendables"./Kram Ebba <3


Fotografiska

Idag har jag varit på ”Fotografiska” i Stockholm med mamma, syster och Erik (systers pojkvän). Det var intressant och det fanns väldigt häftiga bilder. Jag rekommenderar att åka ditt.
Sen så åt vi på en italiensk restaurang i Gamla stan. Jag åt en jätte god lasagne al fason (al fason menas med att det är en vanlig lasagne). Ja, sen så gick vi runt lite och kollade.
                 
              


/Kram Ebba     


Äppelmos

Idag har jag hjälpt pappa att göra äppelmos.
/Kram Ebba <3

Min systemkamera är lagad :D

Har fått tillbaka min systemkamera. Är jätteglad!!! Så jag ger en tummen upp, för en lagad kamera.
Bilden är  tagen av mig, med min systemkamera (D1300).


/Kram Ebba <3

Vaxat benen

Idag har man ju vaxat bena och jag tänker aldrig i hela mitt liv göra om det. Det gjorde JÄTTEONT!!! De andra satt och skrattade åt mig för att jag tyckte det gjorde så ont.
Viktoria och Antonia vaxade händerna, fast det egentligen inte behövde. Det ända jag har att säga om det är att de är helt sjuka i huvudet!!!
Julia bakade hos fem en jättegod kladd kaka, som vi glufsade i oss.
Jag hade jättetrevligt!
Idag har man ju vaxat benen och jag tänker aldrig i hela mitt liv göra om det. Det gjorde JÄTTEONT!!! De andra satt och skrattade åt mig för att jag tyckte det gjorde så ont.
Viktoria och Antonia vaxade händerna, fast det egentligen inte behövde. Det ända jag har att säga om det är att de är helt sjuka i huvudet!!!
Julia bakade hos fem en jättegod kladd kaka, som vi glufsade i oss.
Jag hade jättetrevligt!/Kram Ebba <3

Flower Power

/Kram Ebba <3

Om man ska vara fin, får man lyda pin ;)

Imorgon blir det till att vaxa bena hemma hos Antonia men tjejerna (Viktoria, Julia och Line). Jag fattar inte hur jag frivilligt vill utsätta mig för en sådan smärta. Men det är väl som ordspråket; Om man vill vara fin, får man lyda pin.
(Bild från idag. Tänkte att det behövdes lite förändring, så jag har haft en hög hästsvans de två senaste dagarna. Har alltid annars utsläppt.)


/Kram Ebba <3

Flugit drake med bror min

Har flugit drake gjord av grillpinnar, kappahl påse och svarttejp med min lillebror i den härliga höst blåsten. Det gick väl så där, draken kom som högst upp ca två meter. Men lite trevlig bror och syster tid kan ju aldrig skada ;)
       
/Kram Ebba <3

Pluggar engelska glosor :D

Sitter och pluggar glosor i engelska, som jag har tills på fredag. Innan det så pluggade jag So, har förhör om islam imorgon och innan det pluggade jag om fetter till hem - och konsumentkunskaps lektionen imorgon. Jag HATAR att gå i åttan det är ju bara plugg, plugg, plugg och åter igen plugg. Jag hoppas att ni har åtminstone en lite bättre måndags kväll än vad jag har./Kram Ebba <3


Julia öppnar sin födelsedagspresent

Försökte lura Julia lite, hehe :)

Fest hos Julia ;)

Igår var jag på fjorton års firande hos Julia. Hade super roligt.
/Kram Ebba <3

Hope - Who AM I To Say

Sitter och lyssnar på finaste låten med Hope. Tryck på playknappen, det är värt det!
Hällregnar ute ;)

Det hällregnar ute och jag ska ha ute gympa. Jag känner mig fett taggad eller kanske inte.
Har haft fullt upp det två senaste dagarna, så det är därför jag inte har bloggat. Jag har helt enkelt inte haft tid.
                 

/Kram En Snart Blöt Ebba

Ont i magen :(

Jag vaknade 05.45 av att jag hade jätteont i magen, så jag stannade hemma från skolan idag. Ägnade förmiddagen åt att kolla på film och sen har jag pluggat lite och sådär. Har fortfarande lite ont i magen, men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon. Jag hoppas att ni mina kära läsare har haft en mycket bättre dag en vad jag har haft./Kram Ebba <3


Shoppat i huvudstaden

Idag åkte jag till huvudstaden med mamma och Olivia (syster) och shoppade. Hade det jättetrevligt och jag hittade riktigt fina grejer. Vi fikade på ett jättegulligt litet fik som heter "Kaffekoppen" i gamla stan.

T-shirt från "Weekday"
Blus från "Indiska"
Blus från "Indiska"
Stikad tröja från "Weekday"
Stikad tröja från "Zara"
(Jag vet att det är dålig bildkvalitet. Det är bara för att jag har tagit kort med min digitalkamera, eftersom min systemkamera är ju på lagning.)
(Jag vet att det är dålig bildkvalitet. Det är bara för att jag har tagit kort med min digitalkamera, eftersom min systemkamera är ju på lagning.)/Kram Ebba <3

skolfotografering

Som sagt så var det skolfoto igår för mig. Jag gjorde det stora misstaget att le med tänderna. Jag hoppas att det inte ser falskt ut eller att det bara ser allmänt konstigt ut. Har sagt till mig själv att det här fotot måste se bra ut eftersom att sexans foto var jättefult och då menar jag jättefult, sjuans foto var okej, därför måste åttans foto bli bra och nians foto jättebra. Jag hoppas jag kan leva upp till mina mål./Kram Ebba <3


RSS 2.0