Bilder från Olivias 18-årsdag

Här kommer bilder från resten av min systers 18-årsdag.
 
Och en bild på 18-årspresenten jag köpte till henne.

Bloglovin'

Insåg här om dagen att mitt konto på Bloglovin' inte fungerade, så efter mycket om och men bestämde jag mig för att skapa ett nytt konto istället. Så följ mig gärna där :)
 
LÄNK: Följ min blogg med Bloglovin

Asta

Min systers hundvalp Asta har blivit så stor! Det har gått så snabbt! Hon är ett riktigt litet bussfrö och hon är väldigt lättlärd. Hon kan redan, sitt, ligg, vacker tass, high five, stanna och rulla runt. Vi har även gett henne några passande smeknamn, som Svarta Trollet, Asta Pasta, Asti, Pasti m.m. Personligen kallar jag henne ibland för Fiskorven, men det är bara när min syster inte hör, hehe...

 

Här är några bilder på henne från helgen.


Hey you I like your style

Var jätte längesedan jag lade upp dagens outfit, men nu kom jag till skott och passade på när det fortfarande var ljust ute när jag kom hem.  

T-shirt från Lindex, jeans från Zizzi, kavajen är begagnad, halsbandet är lånat av min syster och Dr. Martens.

Grattis syster yster på din stora dag!!

Idag fyller min syster 18 år och oj vad tiden har gått fort! Det känns som att det vore igår vi lekte med Barbies, haha. Kanske inte riktigt, men nästan. Innan jag vet ordet av så är hon väl på väg att flytta hemifrån.

Vi gratulerade Olivia med champagnefrukost och present imorse. Efter skolan gick jag ner till stan och köpte en mycket fin 18-årspresent till henne. Ja, det kanske var lite i sista minuten att köpa present idag, men bättre sent än aldrig eller vad säger ni?

Vill avsluta detta inlägg med att skriva: Ett stort GRATTIS till dig Olivia!!


Bilder från i fredags


Fullspäckat schema

Ja, som ni kanske har märkt har jag inte bloggat på ett par dagar. Jag har helt enkelt haft fullspäckat schema. I fredags firade jag och några andra Stella med att åka pulka och äta gott, sedan i lördags och i söndags var jag på en teater workshop med Hosanna ensemblen. Det var mycket kul och lärorik. Igår försökte jag hitta en 18-årspresent till min syster utan framgång och så pluggade jag inför matteprovet jag hade idag och idag har jag haft utvecklingssamtal och sedan har jag varit en sväng hos frisören. Klippte bara topparna. Det var vad jag har gjort, på återseende! 


Galet bra!!

Jag älskar Imagine Dragons album "Continued Silence"!! Den är verkligen galet bra!!
Några låtar från albumet:
 
Radioactive
 
It's Time
 
Demons

Grattis hjärtat!!

Idag fyller Stella 16 år!! Grattis till dig hjärtat!! Kan inte fattat att vi har känt varandra sedan vi var fyra/fem år gamla. Vi har haft våra upp och ned gångar, men i slut ändan, så har det ändå varit vi två. Du betyder jätte mycket för mig och jag hoppas verkligen att du har haft en toppen dag och att den fortsätter så! Ser framemot att få fira dig riktigt ordentligt imorgon!! 

 

När jag skulle leta upp en bild på oss två upptäckte jag pinsamt nog att jag har knappt några bilder på oss två, så det får bli den här ”smått” oseriösa bilden från vårt konfirmationsläger i somras. Den andra bilden är också tagen från lägret.


Vinterkonsert

Igår eftermiddag var jag och Stella med i en konsert, som vår körledare höll i. Det var mycket blandad musik på meny, jazz, rock, ballader, psalmer m.m. Det var jättekul och ett stort plus var att det var en jättebra orkester med riktigt duktiga musiker. Efter konserten åkte näsan alla som medverkat hem till en av dem som hade varit med och åt middag.


Old Man Prank

Kan inte låta bli att skratta när jag ser denna video!


Konstutställning

I eftermiddags så var jag och kollade på en gammal barndomsväns konstutställning och gud vad bra han är på rita och måla, det är så att man blir avundsjuk!!  Om ni bor i eller nära Strängnäs rekommenderar jag er verkligen gå och titta! Utställningen är på multeum. Lägger dessutom ut massor av bilder jag tog med min telefon. 

 

Bild på konstnären han själv och hans flickvän!


Onsdag, torsdag, fredag...

Hej på er! I onsdags så var jag ju på Thomasgymnasiet med Celine och det var helt ok att spendera min studiedag där, hehe. Det verkar som en bra skola, fina lokaler och trevligt folk. På kvällen gick jag, syrran och min kompis Emma på step up och helsike vad jobbigt det var.

Sedan igår var jag på spinning med syrran och det var ännu jobbigare. Hade mjölksyra i bena och det rann bokstavligen svett från min panna ner i ögonen, haha… Idag åkte jag och pappa efter skolan och köpte två par nya träningsbyxor och sedan fick jag ett par vinterskor utav mamma när jag kom hem (bättre sent än aldrig). Livet flyter på bra om jag inte räknar med att jag skiter i att plugga. Känner att detta inlägg blev lite utav ett sömnpiller, men, men.

 
 
 

Två riktigt bra låtar

Benjamin Francis Leftwich - Pictures 
 
 
Mumford & Sons - I Will Wait
 
 
 

Idag och imorgon

Idag har det inte direkt hänt något utöver det vanliga. Gick till gymmet efter skolan och körde kondition och styrka i cirka en och en halv timme. Imorgon har jag studiedag och ironisk nog ska jag spendera den i skolbänken. Jag och Celine ska nämligen besöka Thomasgymnasiet och få följa med en samhällsklass hela dagen, för att få en inblick hur det är att gå där. 

 

Två bilder jag hittade i arkivet.


Ego

Ni kanske redan har hört talas om filmen ”Ego” om inte så kolla på trailern nu, nu, nu! Den verkar jättebra! Den har dock kanske lite för uppenbart slut, men jag vill fortfarande grymt gärna se den på bio. 


Hej.

 

Jag vet, jag vet, uppdateringen har varit skit dålig rent ut sagt den här veckan. Det har berott på att jag inte haft något intressant att skriva om, plus att jag inte orkat suttit ner och skrivit ihop något. Om ni är intresserade över vad jag har gjort, så har jag gått i skolan, ätit, tränat och skitit i att plugga. Idag var jag på träning inför en konsert jag ska vara med i nästa lördag och sedan resten av dagen har jag inte gjort någonting. Är lite trött på livet just nu och med det vill jag säga hej då! 

 

Här är två bilder jag tog idag på mig själv. 

 

Skola & body pump

Första skoldagen efter jullovet avklarad! Kan inte skriva att den började bra, för det skulle vara en lögn. Kom till skolan 08:00 där jag fick reda på vi inte började för ens 09:45. Det var ett typisk "gahh" ögonblick, men som tur var kunde jag gå hem till Line (min räddare i nöden, haha). Annars var dagen helt ok.
Klockan 18:00 åkte jag och syrran till gymmet, körde lite kondition och sedan var det dags för mitt första body pump pass och gud vad jobbigt det är!! Svettades som en gris och det brände verkligen i musklerna, haha! Men annars var det ganska kul. Sedan när vi kom åt jag en god kycklingsallad, som satt riktigt bra i magen. Det var min dag det! Hoppas ni haft det bra idag!!


Dags för skola

Imorgon börjar jag skolan och jag är inte alls taggad! Såklart ska det bli kul att få träffa alla i klassen igen efter två veckors jullov, men så var det ju det där med plugg, prov, nationella prov, betyg och så vidare. Får ångest bara av att tänka på det. Sedan så händer massor av andra saker den här terminen, som att om två veckor ska jag vara med i en vinterkonsert, sedan sätter vi upp "Hosanna" i år igen och uppe på det måste man ju vara social också. Ska dock försöka att inte klaga allt för mycket på bloggen, haha... Ha det bra!!


Andra dagisåterträffen

Idag är det dags för dagisåterträff igen. Ska bli jättekul och idag så kommer vi vara nästan hela gänget om jag har tänkt rätt, haha. Jag ser i alla fall fram emot det . Vad jag vet ska vi inte göra något speciellt förutom att vi kanske ska gå till dagiset. Sedan så ska vi väl bara ta det lugnt och prata om gamla minnen. Nä, nu måste jag rusa till bussen. Hej då! 

Slänger in denna gammla bild

Nyårsafton

Min familj var bortbjuden till Stellas familj på nyårsafton. Det var en trevlig kväll fylld med sång och en hel del skratt. När klockan närmade sig tolvslaget bar det av utåt. Vi kollade på alla fina fyrverkerier och välkomnade det nya året.  


The Hobbit

Igår såg jag på ”The Hobbit” med familjen. Jag tycker att filmen är väldigt bra och den hade väldigt maffiga miljöer, det hända väldigt mycket saker samt att den mycket inslag av humor, så väl som drama. Vet dock inte riktigt om den slår ”Sagan om ringen trilogin”, men som jag skrev så är den väldigt bra. Dessvärre tyckte jag att den var lite väl datorgjord i början. Jag tycker om karaktärerna och jag tror till och med att jag har fått en liten crush i dvärgarna, haha. Jag rekommenderar den!


Gott nytt år!!

Gott nytt år! Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig. Vanligtvis inför det nya året brukar man ju skaffa sig ett nyårslöfte. Jag själv har faktiskt inte gjort det i år, man lyckas ju ändå alltid bryta det. Jag har istället planerat att bara ta året som det kommer och fortsätta som jag har gjort tidigare. När jag tänker efter är det kanske ett typ av nyårslöfte, haha.
Hittills har det varit ett bra år! Igår slappade jag och läste i en av mina böcker jag fick i julklapp och idag har jag varit på gymmet och kört både kondition och styrka, kom hem och duscha och nu bär det av med nästan hela stora familj till Heron City. Vi ska kolla på "The Hobbit", har hört att den ska vara jättebra.
Skriver mer om självaste nyårs firandet (plus bilder) i ett annat inlägg.
Bild på mig idag

RSS 2.0