Ny klocka

Var i Eskilstuna i onsdags med mamma, Gustav oh Douglas och inhandlade några sista saker inför St. Petersburg och då köpte jag bland annat denna helt underbara klocka.
Som ni kan se så togs bilderna igår klockan 20:07
 
Har velat haft exakt en sådan här klocka en längre tid och så hittade jag den på Ur&Penn. Gissa om jag blev glad! Ursprungspriset var 698kr, men den var på rea så den gick för 598kr istället.

Hej & hej då

 Bilden är tagen sista kvällen på Brevik. Jag lånade den från min väns instagram. Den kan ni hitta HÄR!
 
Hej! Kom hem från Brevik i söndags. Nu kanske ni undrar varför jag inte har bloggat tidigare, men jag har verkligen inte orkat. I alla fall så har jag haft det jättebra på Brevik. Det var jättekul att få träffa de flesta från mitt konfirmationsläger igen. Dock så var inte den åttadagars långa hajken så jäkla nice, men jag överlevde!  
 
Fina Antonia!

Var med Antonia i måndags. Vi lunchade och hade det mysigt. Sedan så gick vi och bowlade helt spontant. Har inte bowlat på hur många år som helst, så jag var lite ring rostig haha. Men jag vann och det är väl det som är huvudsaken..?
 
Min Stella Bella!
Idag så fikade jag med Stelli Belli. Vi drack te och pratade bokstavligen i timmar. Jag tror vi satt på fiket i över fyra timmar. Kan inte fatta att det har gått över en månad sedan vi sist såg. Det var i alla fall supermysigt att få träffa henne igen, samma gäller Antonia!!
 
Nu kanske ni undrar varför rubriken lyder Hej & hej då? Jo, det ska jag tala om för er. Min familj åker nämligen till St. Petersburg i morgon och vi ska vara där fram tills på söndag. Det ska verkligen bli jättekul och jag ska bomba bloggen med bilder när jag kommer hem.
 
Hej då!

Gårdagens

Ny kofta från VeroModa 279,95 kr, avklippta shorts från JC,linne H&M och converse.

RSS 2.0