Indianbyn & fika

Bilder från indianbyn

Idag så var vi en stund i Indianbyn i Strängnäs och sedan åkte vi in till Strängnäs och fikade med min syster och hennes kompis Lina. Imorgon ska vi ta tåget till Eskilstuna och shoppa lite.

Homestay

Bilder från idag
 
På tisdag åker jag till Brevik på seniorläger. Det är ett läger där det är blandat svenska och amerikanska ungdomar. Jag har varit på seniorlägret en gång tidigare för två år sedan. Innan lägret kan man vara homestay åt några ut av de amerikanska ungdomarna och min mamma tvingade mig att ha det. Nu i efterhand så är jag ganska glad att hon gjorde det, för jag fick två super trevliga och snälla tjejer, Alexa och Lauren. Hittills har vi badat, solat och kollat på slott. Imorgon ror jag att vi ska shoppa lite.     

New iPhone case

 

Hej då min vän

Det var planerat att jag skulle skriva detta inlägg för tre veckor sedan, men jag har inte orkar tagit tag i det och det ledde till att jag bara gick och sköt upp på det. Men nu har jag tagit mig själv i kragen och here it is.
 
Några bilder från Stellas flyttfest
 
Min bästa vän Stella, som jag har känt sedan dagis, har flyttat till Umeå. Mellan Strängnäs och Umeå är det cirka 65 mil. Enligt Google Maps tar det sju timmar med bil, 132 timmar till fots och en timme med flyg. Det är så långt det kommer att vara mellan oss nu mera.
 
Stella har varit min bästa vän sedan jag var liten. Vi kommer inte alltid överrens om allting och det har funnits stunder då vi har sårat varandra, men vi har lärt oss av våra misstag och vår relation har växt starkare. Jag kan verkligen berätta allt för henne och hon har funnits där för mig när jag har haft svårt. Tanken över att hon inte längre kommer kunna vara lika närvarande är overklig. Vi kommer självklart träffa varandra, men jag är fortfarande rädd, för att det långa avståndet kommer leda till att vi glider ifrån varandra!
 
Slutligen vill jag bara skriva att jag älska dig Stella och att jag saknar dig!
 
 
 

Bilder från vikingamarknaden

 

Spenderat helgen med Alva

Jordgubbar med smällt choklad
 
Har spenderat större delen av helgen med Alva. I lördags så gick vi på vikingamarknaden i Stallarholmen och så badade vi lite. Sedan igår så hade vi myskväll och hon sov över tills idag. Vi åt jordgubbar med smällt choklad, kollade på film, spelade kort och mös. 

The Lone Ranger

Filmen igår var jättebra! Den hade lite av allt, action, kärlek och drama. Det märktes att det var skaparna av The Pirates Of The Caribbean som har gjort filmen och Tonto som spelas av Jonny Depp påminner lite om Jack Sparrow. Men det tycker inte jag gör någonting. Den är helt klart värd att se!

The Lone Ranger med Antonia

 
Dags för bio med Antonia. Det var ett tag sedan sist, men nu är det dags igen. Vi ska se på The Lone Ranger. Den verkade väldigt bra om jag ska utgå från trailern. Nä, nu måste jag stänga av mobiln, så hej då! 

Smultron

Tidigare idag så cyklade jag och Olivia till en liten slänt där det fanns massor med smultron. Gud så gott det var!

Draft Punk - Get Lucky

 
Kan inte låta bli att sjunga med varje gång jag hör denna låt spelas. Den får mig dessutom att tänka på några finna sommarminnen.

De fem senaste dagarna

Bilder från idag
 
Ja, det var ju ett tag sedan jag skrev ett inlägg, fem dagar sedan om jag ska vara exakt. Under dessa fem dagarna har jag hunnit haft uppspel med Musikalkursen (det gick jättebra!!), sagt "hej då" till Stella som ska flytta till Umeå (mer om det i ett annat inlägg) och blivit förkyld. Kom på nu att allt jag just nämnde hände på en dag... Resten av dagarna har jag bara slappat och inte gjort någonting, förutom idag då jag tvingade ut mig själv på en 7km lång promenad med Alice och sedan så var jag och mös på Kreativa Hörnan med tjejerna.
 
Måste gå nu, har tvätt att hänga!
 
 

RSS 2.0