Dana

Nu har Dana varit här i två och en halv dag. Hon är så rolig och snäll.
(På bilden är det Dana, som dricker sin första kaffe latte)
/Kram Ebba <3

Läger ;)

Måste tyvärr meddela att jag åker på läger på måndag. Jag kommer vara borta i tre veckor och har inte tillgång till varken internet eller dator. Det är ett läger blandat med svenskar och amerikanare, så en tjej som heter Dana, som är en av de amerikanska lägerdeltagarna ska bo hos min familj i några dagar innan lägret. Är lite nervös inför engelskan, men det ska nog gå bra.  



/Kram Ebba <3 

Storstädat

Har hjälpt mamma att storstäda hela hustet (325 kvadratmeter) idag. Det var väl helt ok. Jag antar väl att det var dagens breaking news.



/Kram Ebba <3

"Poppers Pingviner"

Har kollat på bio med Antonia. Den här gången fick det bli "Poppers Pingviner" med Jim Carrey. Mycket rolig film och den är perfekt om bara vill ha en rolig stund och bedåras över sex par gullig pingviner.



/Kram Ebba <3


Bio tonight

Fikade igår med Antonia. Vi hade jätte trevligt.
Ikväll så ska jag och Antonia kolla på "Bad Taecher". Ser framemot det, den verkar jätte kul.



/Karm Ebba <3

"Kronjuvelerna" very good movie

Igår så åkte min familj upp till Heron City. Jag, mamma och min syster kollade på "Kronjuvelerna". Den var inte alls som jag hade tänkt mig, men den var väldigt bra.
/Kram Ebba <3

Fyndade på Lindex









/Kram Ebba <3

Vill ha!!!

                     

        

            


Vikingafestivalen i Stallarholmen

Idag har jag varit på Vikingafestivalen i Stallarholmen.
/Kram Ebba <3

Nisse pisse (Viktoria)

Idag har jag varit med Viktoria. Vi har gått runt i vår favorit butik Bokia, ätit glass, badat fötterna, köpt vatten, hittat på en låt, legat och slappat på en gräsmatta och lite till. Om jag ska sammanfatta allt så har vi haft en skön dag och gjort det vi har känt för, precis det man ska göra på sommarlovet helt enkelt.



/Kram Ebba <3

RSS 2.0