Kreativa Marknaden

Mina fina!
 

Två bilder ifrån kvällen! Idag så satte jag på mig den juligaste tröjan jag äger och har och åkte ner till Kreativa Marknaden i Stallarholmen med mamma och Gustav. Väl där nere kollade jag runt lite bland stånden och sedan gick jag och kollade på Elins, Alvas och Sofias sånguppträdande. Ni är så duktiga så tjejer! Efter det gick jag och Elin runt lite tillsammans. Jag köpte en jättesnygg handsydd sammetsjacka från 70-talet på Kerstis (min körledare) vintage affär. Jag kommer lägga upp bilder på den när allt är i sin ordning med min dator. Sedan så fika jag med Elin och Alva och hade det mysigt. Detta var en riktigt bra dag!


Går kvällen

Två bilder ifrån kvällen! 
 
Hade jättetrevligt igår kväll! Vi åt på en kinarestaurang, som heter Ming. Den ligger jättenära bion och maten där är väldigt god samt att personalen är väldigt trevlig! Efter maten gick vi och kollade på Catching Fire. Gud så bra! När filmen var slut var det en timme kvar tills tåget hem skulle gå, så vi gick tillbaka till restaurangen och åt glass. Min kväll var verkligen lyckad!

Catching Fire

 
Filmen igår var så bra! Såklart så var det flera saker som inte stämde helt överrens med boken, men det är väl sådant som man får ta. Jag rekomenderar strark att gå och se den till er som inte har gjort det än! 

Catching Fire ikväll!

Tyckte att det var tillräckligt bra väder idag, för att ha på mig mina Air Max! 

 

Hade bara två lektioner idag på grund av inställda lektioner. Såå himla skönt! När jag väl kom hem åt jag lite och sedan kollade jag Paradise Hotel. Min favorit är Niklas, vilken är din? 

 

Ikväll så ska jag och några andra eller ganska många andra faktiskt åka till Eskilstuna för att äta middag och sedan ska vi kolla på Catching Fire, som jag har längtat! Nä, nu jag måste hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning inför kvällen.

 

 

Konstant trött

Min tröja har kommit! Jippi!
 

Hej på er! Idag har varit en fruktansvärt seg dag. Jag har inte kunnat koncentrat mig alls och på sista lektionen kändes det som att jag skulle sova. Jag har gått och lagt mig skapligt hela den här veckan, men jag går ändå runt och är trött och okoncentrerad i skolan. Detta kommer verkligen inte hålla sig i längden!

 

Från ett ämnet till ett annat. Jag har precis i denna stund skrivit klart mitt personliga brev till min "potentiella" värdfamilj!! Jag var tvungen att skriva det förhand med bleckpenna och om jag skrev så skulle jag bi tvungen att börja om från början, men jag klarade det! Nu ska allt bara scannas in i datorn och sedan är min ansökan klar! Längtar jättemycket efter att få veta vilken värdfamilj jag får!!


Problem med datorn

Jag har smått panik på grund av att det är något fel på min dator, så jag kan varken lägga in eller komma åt mina bilder på något sätt. Detta har hänt förut med dokument och filmklipp, men det var inte lika stor kris eftersom att jag hade alla min dokument på ett USB-minne och jag hade inga viktiga filmklipp. Men nu handlar det om min bilder och jag har dessutom varit så dum att jag inte haft dem på t.ex. en extern hårddisk! Men jag ska ringa en IT-tekniker så fort min utbytesstudent ansökan är klar och inskickad. Apropå det, det är bara TRE dagar innan den ska vara inne och jag har massor kvar att göra! Sedan allt detta kombinerat med skolan... Ja, det är ganska mycket och det är inte bättre att jag går runt som en zombie om dagarna, haha. Nu kom jag av mig lite från ämnet. Men i alla fall det jag ville ha sagt var att det inte kommer att bli så mycket kamerabilder här framöver, men när datorn väl är fixad är jag back to business (haha)!!

 
Ha det bra!!

Vill ha!!

Såå snygg!!
 

Vill ha denna underbart snygga jacka från Fanny Lyckmans kollektion på Nelly!! Den kostar 899kr och jag kan tycka det är lite dyrt för en sådan jacka, men samtidigt tänker jag att det är så värt det. Dock så känns det kanske lite onödigt att köpa en relativt tunn jacka nu när det håller på bli så kallt. Jag fryser till och med i min kappa!! Kort och gott, så vet jag inte riktig vad jag ska göra...

 


Fixat lite i Kreativa Hörnan

En av de mycket fian möblerna!
 
I Fredags så var Alva, Elin och en kille som heter Kalle iväg till IKEA och köpte massor av möbler till Kreativa Hörnan. Så idag klockan sex åkte jag till Kreativa Hörnan och hjälpte Alva att montera möblerna, sedan kom även Kalle och hjälpte till. Det är fortfarande en del möbler som fattas och sedan ska en väg målas, men sedan är det klart. Det kommer verkligen bli så fint när allt är på plats och i sin ordning! 
 
Om ni vill kika in på Alvas blogg är det bara att klicka HÄR!!

Beställt

Har beställt denna mysiga tröja från MadLady, för 399kr!!

Daughter

 
Jag älskar! Jag bara älskar! Daughter mitt nya absoluta favorit band!!! De är bara så himla bra!

Fråga om mina Nike Air Max

 
Jag fick en fråga här på bloggen från en tjej som heter Lina om mina Nike Air Max, så jag tänkte att jag skulle besvara den i ett inlägg om det kanske var någon mer som skulle undra. 
 
Så fina! Är jättesugen på att köpa likadana men undrar lite om de är stora eller små i storleken? Och funkade sidan du beställde från bra? :)
 
Tack! Jag tycker att storlekarna var väldigt normala, om det säger dig något. Jag har 39 i skostorlek, så jag beställde ett par i den storleken och jag tycker de passar perfekt. Personligen tycker jag det inte var något problem med sidan jag beställde ifrån. Det var heller inge problem med leveransen. Dock tar det minst över en vecka innan man får skorna på grund av att de skickas från utlandet, men jag tyckte i alla fall att det var värt det. Jag hoppas att detta var till någon nytta! :)

38,5 graders feber

 
Igår var ingen rolig dag! Jag låg hemma i 38,5 graders feber och i vanliga fall ligger min kroppstemperatur runt 36,8 grader, så jag hade ganska mycket feber. Jag missade mitt naturvetenskapsprov och en viktig genomgång i matten, så det känns inte sådär jättebra. Idag mår jag mycket bättre och som tur var hade min skola något som kallas A-dag. Man behöver inte gå till skolan om man inte har blivit kallad av läraren, så jag kunde vara hemma och bli frisk utan att missa något mer i skolan. Jag håller verkligen tummarna för att jag mår prima imrgon så att jag kan gå till skolan!

Sjuk

Baby Boy och jag
 
Idag har jag haft spanskaprov och det gick ganska bra tror jag... Jag hoppas det i alla fall! Väl hemma har jag suttit framför YouTube och pluggat inför mitt naturvetenskapsprov, som jag har imorgon. Men jag 99% säker på att jag inte ska gå till skolan imorgon, för att jag håller på att bli sjuk till ovanlighetens skull. Jag har ont i huvudet, ansiktet, tandköttet och febern har stigit hela kvällen. Är inte så jätteglad, för jag kommer missa en del i skolan! Men det är bättre att jag stannar hemma och blir frisk. 

Mina nya glides

Sååå fina!

Slut

Vi avslutade med en skål och massor av kramar!
 
Nu är de sista föreställningarna klara och det betyder att Dracula är slut. Jag har haft så otroligt kul! Visst har det funnits stunder som har varit jobbiga och det har tagit mycket tid, men så här i slutändan är det värt det! Jag har lärt känna så många nya underbara människor i alla åldrar med såå mycket talang! Vi har blivit som en enda stor familj och jag kommer sakna er alla  jättemycket!!
 
Ps. Gissa vem som kom och kollade på sista föreställningen idag? STELLA!! Underbara Stella har åkt från Umeå, för att kolla på Dracula!! Du är underbar hela du!!
 
 

Sista chansen!!

Foto av Tommi Rotonen
 
Sista chansen se Dracula!! Vi hara endast två föreställningar kvar, en klockan tre och en klockan sju. Jag rekomenderar er verkligen att gå! Ni kommer inte ångra er!! 
 
Köp biljetter HÄR eller vid dörren!

Gissa vad som kom med posten?

 
Efter Body Pumpen idag, så gick jag och mamma och hämtade ut min SKOR från posten! Åh de är så fina och det bästa är att de sitter som en smäck! Jag ska lägga upp bilder på dem på bloggen så fort jag har tid. 

På väg till Stockholm

En bild jag tog när jag var på väg till bussen imorse
 
Sitter i bilen på väg till Stockholm med pappa. Vi ska gå på ett andra möte/föredrag om hur det är att vara utbytesstudent, men denna gång kommer det att handla om hur det kan vara i ens värdfamilj. Det ska bli jätteintressant! Egentligen borde jag vara hemma och plugga inför mitt matteprov imorgon, men jag har ju aldrig varit bra på att prioritera mitt plugg... Nä, men det känns som jag kan det mesta relativt bra! Ha det bra!
 

Några bilder från föreställningen

Bara några utav min favoriter!
 
På en av föreställningarna var det en man som heter Tommi Rotonen, som tog massor av fantastiskt fina bilder! Bilderna ovan är bara några utav mina favoriter! Om ni vill se mer bilder från föreställning, så KLICKA HÄR! Tommi har även en fotoblogg som är väldigt se värd, som heter rotonen.se

Dracula

Ett fantastiskt gäng!
 
Har inte hunnit blogga i helgen på grund av att jag har haft fullt upp med föreställningarna. Jag är trött och har ont i fötterna, men det är verkligen så kul! Jag har dessutom fått lära känna massor av nya fina människor och tillsammans har vi skapat något jättebra. Vi har fått jättemycket beröm om hur bra Dracula är och åh så glad jag blir! På lördag är sista chansen att gå och kolla och jag rekommenderar er verkligen att göra det! 
 
Om du vill köpa biljetter KLICKA HÄR!!
 

Senast tillagda på min spotifylista


Rep, rep, rep

 
Jag har haft rep hela höstlovet och jag kommer ha rep hela den här veckan också. Men lördag så smäller det!! Det är hur kul som helst med Dracula, men jag måste erkänna att repa så intensivt tar mycket energi och tid. Därför är det så skönt att föreställningarna drar igång. Nä, nu måste jag äta lite snabbt och sedan bär det av till rep. 
 
Det går att köpa biljetter online nu! KLICKA HÄR! Om ni inte vill köpa online, så kan ni köpa i dörren. Om ni klickar på länken kan ni även se när föreställningarna är och hur mycket det kostar. 

Svar på fråga

 
Fick en kommentar på bloggen om min Roberta Minelli väska, så jag känkte att jag kunde svara på den i detta inlägg om det var någon mer som kankse skulle undra.
 
hej jag kikade in på din blogg och fick syn på den fina Roberta Minelli väskan, hur mycket kostade den? Vad var det för "original pris" egentligen? tack för en läsvärd blogg!
 
Jag köpte väskan för 946,5kr och orginal priset var 1893kr, som jag skrev så köpte jag den från member.com så det erbjudandet har tyvärr försvunnit nu om du var sugen på att köpa den. Tack så mycket förresten, för att du tycker min blogg är läsvärd!! Det betyder jättemycket!!
 
 

Överraskningsfest till Alva!

Litte bilder från i söndags!
 
I söndags så hade jag, Elin, Josefine och Sofia en liten överraskningsfest till Alva och det hela började med att hon kom försent, haha! Men när hon väl var där, så hade vi det jättetrevligt! Vi åt korv och en jättegod tårta som Sofia hade bakat. Sedan så spelade vi rappakalja och fick oss ett gott skratt. En riktigt mysig kväll!

Grattis i efterskott pappsen

 
Eftersom att pappa och Douglas var uppe i Idre på hans födelsedag, så firade vi honom istället i lördags. 51 år fyllde han och det firade vi med god mat, kladdkaka (bakad av mig) och presenter. Riktigt mysigt var det!

Nike Air Max

Såå snygga!
 
Har beställt dessa skönheter från svgroup.biz, för mer än halva priset! De kostar egentligen 1749kr, men jag köpte dem för 544kr. Rekomenderar er verkligen att gå in och kolla på sidan. De har jättemånga olika Nike Air för jättelåga priser. Jag kommer dock bara kunna använda skorna när det är supertorrt ute om de ska förbli vita. Visst är jag smart som har beställt vita skor när jag bor på landet? Jaja, det blir säker jättebra! :)

RSS 2.0