Vi har det bra!


Tre bilder från de tre senaste dagarna!

Är på väg hem från en riktigt kall och snöig dag i backen. Mina skidglasögon isade igen på bara några sekunder. Det var hopplöst att åka, men vi kämpade på i alla fall. Bortsett från att det snöade så har dagen annars varit bra och nu ska vi hem till stugan och mysa lite!

Ps. Pappa hämtade Lizzy från veterinären igår. Operationen gick bra och hon svassar runt som vanligt!

Bra/dålig dag!


Lite bilder ifrån idag!

Idag har det varit as fint väder, 10 minus grader och sol! Perfekt väder och perfekta backar! Sedan har vi suttit och myst i toppstugan, så denna dag har varit riktigt bra. Dock mådde Lizzy as dåligt imorse. Vi anade att hon hade livmodersinflammation, så mamma var tvungen att åka ända till Mora, för att kunna ta henne till veterinären. Väl där fick mamma reda på att Lizzy måste akutoperara bort livmodern i Falun. Det känns inte alls bra och nu kan vi bara hoppas att allt går bra! Men som jag skrev har dagen annars varit bra. Nu ska vi hem till stugan och fira Douglas med god mat och presenter. Sedan så ska vi gå ut och äta på en as mysig resturang imorgon. Ha det bra!Först dagen


Hej, mitt vinterland!

Då var första dagen av skidåkning slut. Det har varit en rätt så lugn dag för mig. Först åkte jag lite skidor sedan åt vi lunch och efter det gick jag och Olivia en promenad med hundarna samt att jag sedan åkte lite till efter det. Dock har det snöat och varit nollgradigt hela dagen, så jag kunde knappt se igenom mina skidglasögon på grund av snön. Haha! Men annars har det varit en bra dag! Imorgon fyller Douglas 21 år och tror vi ska fira det genom att gå ut och äta, så det ska bli kul! Hej då så länge!

Mot nordligare breddgrader!


Det är lite mer snö här uppe!

Rubriken kanske inte stämmer så där jättebra med tanke på att vi redan börjar närma oss Idre. Men mer nordligt ska vi ju, så till viss del stämmer den, hehe... Det börjar dock bli väldigt tröttsamt att sitta i en bil efter x-antal timmar. Jag har fördrivit tiden med att sova (sov bara 4h inatt, så det har varit välbehövligt!), läst på Wattpad och lyssnat på musik. Men nu börjar jag bli uttråkad! Tips på saker att göra?
Detta har jag haft för mig den senaste veckan!

Lite bilder under veckan!
 
Den senaste veckan har faktiskt varit väldigt bra! Jag har varit på Get Ready-möte inför USA, varit med Olivia (inte min syster), köpt biljett till Bråvalla, snackat i Skype med Stella och även Sali sent på kvällarna samt att jag har köpt tågbiljetter till Skåne, för att få träffa mina girls! Jag kan inte fatta att det var över ett år sedan vi såg senast! Jag har även fikat med Olivia min syster. Gud vad förvirrande det är att ha en kompis och en syster, som heter Olivia, haha! Men ialla fall så började mitt sportlov idag och som vanligt ska familjen till Idre, för att åka skidor. Det ska bli så kul! Dock ska vi åka klockan 06:00 imorgon, så det blir till att gå upp tidigt... Det var allt för mig denna gång, godnatt!  

Onyttigheter & plugg

Fika!
 
Idag efter skolan så gick jag Valentina och Olivia hem till Olivia. Vi åt toast och massor av andra onyttigheter. Sedan så fick även mycket plugg gjort. Känns faktiskt ganska skönt att för en gång skull plugga! Haha! Hade jättemysigt och trevlig. Kvällen kunde heller inte ha avslutat bättre än med ett samtal med bästa Stella i Skype

Knytis

Inte bästa bilden kanske, men det var den enda jag tog igår, hehe... 
 
Igår så spenderade jag kvällen med trevliga människor från "Hosanna- gruppen", nu mera kallad Musikalfabriken. Vi hade knytis och diskuterade vilken musikal vi ska göra härnäst. Det vi kom fram till tror jag kommer bli en kanonideé! Vi kom även fram till att vi ska sikta på att framföra musikalen våren 2015. Detta gjorde mig lite ledsen på grund av att jag är ju i USA då, men man kan ju inte få allt här i världen, hehe. Kvällen var jättetrevlig och jag åt så att jag fick ont i magen, haha!

RSS 2.0