chocklad- och jordnötsgodis

Ingredienser:
1 burk jordnötssmör
2 dl ljus sirap
1 dl socker
1 l Kellogg's Special K-flingor
1 tsk vaniljsocker
Till glasering:
100 g mörk choklad
100 g ljus choklad
1. Smält jornötssmör, sirap och socker i en kastrull på låg värme.



2. Blanda ner vaniljsocker och flingor.



3. Häll upp smeten i en smord långpanna och platta till. Låt stelna i kylen/frysen.



4. Hacka upp chokladen och smält i den försiktigt var för sig i mikron eller i vattenbad. Dekorera sedan med valfritt mönster.


5. Skär sedan i bitar och förvara i frysen eller kylen.

Tips:
Kan frysas in och serveras direkt från frysen när man fär kaffebesök.
LYCKA TILL!
/Kram Ebba <3
Kommentarer
Postat av: Alva
gjorde de där för ca 3 månader sen, fast jag gjorde mer som snickers och doppade bitar i choklad. Gav wilma i födelsedagspresent. Men guuud så goda de är!!!:D
Svar:
Ebba Kärrholmen
Postat av: Celine Ekelund
Guuuuud vad gott
Svar:
Ebba Kärrholmen
Trackback