kanelkakor

Ingredienser:
200 g margarin/smör
5 dl mjöl (vete/dinkel)
1 dl socker
2 tsk kanel
råsocker
 
1. Blanda ner smör, mjöl, socker och kanel i en bunke. Ett tips är att blanda mjölet, sockret och kanelen först och sedan smöret.

2. Knåda tills det blir en fast deg och sedan rulla den till en korv.

3. Rulla degen i råsocker och sedan ställ in den i kylskåpet en stund.

4. Sätt ugnen på 175 grader och ta ut degen från kylskåpet. Skär sedan upp degen i skivor.

5. Låt kakorna gräddas i ca 10 minuter på en smordplåt eller bakplåtspapper. Ta sedan ut kakorna och låt dem svalna.

 
 LYCKA TILL!


/Kram Ebba <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0