Skolavlsutning

 
 Min fina klass
 
Har haft mycket att göra det två senaste dagarna, så det är därför jag inte hunnit blogga. I förgår så hade jag skolavslutning. Först var vi på skolan och fikade lite, gjorde utvärdering och umgicks. Sedan bar det av till kyrkan där själva avslutningen skulle vara. Personligen tyckte jag att det var en ganska fin ceremoni fast lite långtråkig. En från båda niorna höll var sitt tal, några sjöng och sedan så var det stipendium utdelning. Själv fick man Utvecklings pris, var helt chockad haha. Efter ceremonin var det dags att få sina betyg och efter det var det dags att säga hej då.
 Sedan på kvällen så var vi några stycken från klassen som var på strandbadet och spelade lite fotboll och sedan drog vi hem till Emma och kollade på "Ego", den var jättebra och jag hade jättemysigt!
 
Som jag har längtat efter dagen jag skulle sluta nian, men när den väl kom så ville jag inte att den skulle ta slut. Jag har spenderat fyra långa år tillsammans med min klass, som inte längre är min klass, fyra långa år som både varit bra och dåliga. Min klass bestod av ett underbart gäng, som både har fått mig att skratta och önskat att de bara kunde gräva ner sig i en grop och aldrig komma upp igen. Jag kommer att sakna han som alltid är dryg, hon som kan slänga ur sig opassande komentarer, han som jag aldrig riktigt pratat med, han som retar mig för hur jag pratar, hon som är super duper snäll, han jag inte riktigt vet om jag gillar eller inte gillar, hon som alla tror är ganska tyst fast egentligen har så mycket att säga, hon som jag kan prata i timmar med om serier, han som får alla att skratta och de som funnits där för mig när det har varit svårt. Jag kommer verkligen sakna alla! Även fast jag inte kommer att umgås med dem på fritiden, så kommer  alla ha en speciell plats i mitt hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0