Nike Air Max

Såå snygga!
 
Har beställt dessa skönheter från svgroup.biz, för mer än halva priset! De kostar egentligen 1749kr, men jag köpte dem för 544kr. Rekomenderar er verkligen att gå in och kolla på sidan. De har jättemånga olika Nike Air för jättelåga priser. Jag kommer dock bara kunna använda skorna när det är supertorrt ute om de ska förbli vita. Visst är jag smart som har beställt vita skor när jag bor på landet? Jaja, det blir säker jättebra! :)

Kommentarer
Postat av: rebecca

hej ebba.
jag är nyfiken på hur du upplevde att skicka efter skorna från svgroup.biz.. jag tycker sidan verkar lite suspekt.
hade du något problem med betalning? och hur betalade du, faktura eller kort?
:)
förstår att du är nöjd med skorna.
Rebecca

Svar: Jag kan hålla med om att det verkade lite suspekt, men allt funkade bra! Det enda problemet jag stötte på när jag skulle beställa mina skor var att jag bara kunde välja snabb leverans, som kostade några kr extra. Men annars gick allt bra och jag betalade med kort :)
Jag hoppas att allt går bra!
Ebba Kärrholmen

2014-01-06 @ 19:26:32
Postat av: Frida

Hej Ebba! Jag såg att du också hade beställt ett par Nike Air Max ifrån svgroup.biz och därför skriver jag nu till dig. Jag beställde även jag ett par sådana men har inte fått dem ännu.. och detta var 13 arbetsdagar (det stod att de skulle levereras inom 5-10 dagar) sen nu! Jag börjar bli orolig och rädd för att ha blivit lurad. Hur långt tid tog det för dina att komma fram? Jag försöker hitta ett telefonnummer att ringa svgroup.biz på, men hittar inget alls. Har mailat dem utan svar! Ville bara höra hur länge du väntade på dina! Tacksam för svar! Och superfin blogg du har! //Frida

Svar: Hej! För mig stod det också att de skulle levereras inom 5-10 arbetsdagar. Dock så tog cirka två veckor innan jag fick dem. Jag tror detta kan bero på att de skickas från utlandet och det är just därför skorna blir så pass billiga, men detta är bara en spekulation och inte ren fakta. Jag kan förstå att du är orolig (det var jag med), men jag tror de kommer om ett par dagar!
Tack så mycket!

/Kram Ebba
Ebba Kärrholmen

2014-01-22 @ 10:18:25
Postat av: Gustav

Hej!
Jag ska beställa från svgroup.biz och har några frågor till dig.
Blev det några extra kostnader på skorna när du köpte dem? Verkar de äkta? Är de bra?
Tacksam för svar, ha det gott!

Svar: Hej, Gustav!Det blev en extra kostnad på frakten och om jag minns rätt var den lite över 100kr, men detta berodde på att jag tog snabb leverans. Jag tycker de verkar äkta och de är super sköna! :)
Ebba Kärrholmen

2014-02-06 @ 22:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0